Galiba özlüyorum :(

duygu40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
201
0
0
Kırşehir
BİR GÜN GELİPDE ONU ÖZLEYİPDE ÖZLEMEMEK İÇİN YADA AKLIMDAN ÇIKARTMAK İÇİN ÇABALAYACAĞIM AKLIMA BİLE GELMEZDİ.. TAM ALIŞIYORUM DİYORUM, DİYORUM AMA BAKIYORUM ALIŞAMAMIŞIM.OLANLARA BAKIP NEFRET ETMEK İSTİYORUM BAKINCA NEFRET EDECEK ÇOK ŞEY VAR ASLINDA BUNUDA GÖRÜYORUM AMA BEN HALA ONU NEDEN DÜŞÜNÜYORUM.. ÖNÜMDE SINAVIM VAR 10 AY SONRA DERSS ÇAALIŞMAM LAZIM AMA İSTEDİĞİM KADAR UZUN ÇALIŞAMIYORUM.. NASIL GEÇECEK YA.. AİLEM GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYO.. UFACIK MUTLULUĞUMLA DÜNYALAR ONLARIN OLUYO.. AMA BEN NEDEN HALA ONU UNUTAMIYORUM.. BIKTIM BU DERTTEN YA.. NEREDEYSE 9 AY OLACAK NİŞAN BİTELİ..NEYAAPCAM BEN BÖYLE YAAAAAAAsenağlama

nemı yapıcaksınız yolunuzu cızıp ılerlıyceksınız
hayatta hıc bısı unutulmaz zaten...ama unutmadıkcada kendımızı uzup yıpratmak sadece bıze zarar olur..
hersey yolunda hayat akar rayında ...sınavınıza hazırlanmak kendınıze bı yol cızmelısınızkı herseyı gerıde bırakmak ıcın...
gecmıse takılı yasanılmaz sızı uzen dusunduren herseyı gerıde kaldı dıye dusnmemeye bakmalıyız unutmayın gulmek ıcın neden aramayın bahane uretmeyınız...
gulmek ıcın bı sebebınız olmamalıdır hayatta...

çabalama

özle

derslerine çalış

ihmal etme ama çokda yüklenme

zordur bu zamanlar ama zaman bu illa ki geçiyor :teselli:

öyle gün olsun ki.. ben hatırlamayayım.normale döneyim..eski kahkahalarıma, hayallerime, umutlarıma kavuşayım

Durumunu bilmiyorum..

yani nişanlından ayrılmıssın heralde anladıgım kadarı ile..

zordur eminim ama böyle olması gerkiyordu böyle oldu de ve kendi kendini telkin etmeye calıs..

bak daha yolun basındasın.. ne güzel hayallerin var..

düşünki bazı insanlar birini seviyor hayallerini herseyini calıyor o erkek ve gidiyor telafiside olmuyor..

buyüzden kendini sanslı hissetmelisin.. mutlu olmaya calıs oyalanacak seylerle ugras derslerin dısında tabi..

acıların zamanla gececek.. şimdiki kadar acı vermeyecek emin ol..

canım sanırım bu durumda seni en iyi anlayan benimdir.teselli sözleri fayda etmiyor demi?
bir gün iyi bir gün kötü oluyorsun.tam toparlancam artık diyorsun yine bakmışsın başa dönmüşsün.
ne yazık ki içinde yaşayan için herşey biranda silinmiyor.unutmayı bekleme.
bende ayrıldım nişanlımdan.çok emek verdiğim çok sevdiğim bir ilişkiydi.senin dediğin gibi benide çok üzdüler.nefret etmem gerekirken bende özlüyorum.sanırım seven insanların yaşadığı evrensel sorunlar bunlar.
benimde temmuzda çok önemli bir sınavım var.biliorum ki sınavı kazanıp yeni bir hayat kurabilirim kendime.ama aynı sendeki gibi derslere veremiyorum kendimi.
zor günler geçirdik ve bi süre daha geçirecez.ama bil ki yalnız değilsin.rabbime sığındım ben.sende öyle yap.allah yardımcın olsun.

canım öyle zamanlar oluyor ki insan tesellilerde bile canı acıyacak şeyler buluyor.. bende şimdiye kadar ayakta durduysam önce rabbimin sonra ailemin desteğiyle ayaktayım..yeni birr hayat istiyorum buda sınav ile olacak.. bize onların daha fazla zarar vermesine izin vermeyelim derslerimize sarılalım böyle diyorum ama kafamı toplayamıyorum.. az önce iş çıkışı binanın önüne gelmiş gördüm ama hiç bakmadım servise bindim yol boyunca takip etti.. bu böyle yaptıkca nasıl unutcam bilmiyorummm

haklısın canım.bütün iletişimin kesilmesi lazım.
bende çok üzüldüm ama kendimide biliom dönse die bakıom.bi kere arasa die bekliom.
biliom çoğu kişi salaklık diyor ama zor işte.hele nişandan ayrılmak çok zorr.
hayallerim kaldı öle...

canım aramaması gelmemesi daha iyi çünkü insanın canı daha çok acıyor... nişan bittikten sonra gizliden konuştuk bisüre.. ama ailem istemiyor.. ha bu süre zarfında yine benim bir sürü canımı acıttı.. amann ya birbirimiz için kıymetli olsaydık şimdi bu halde olmazdık.. ona koşmak istiyorum ama biliyorum asla bir araya gelemiyecez.. canım acıyor.. hayallerimiz vardı artık hepsi geçmişde kaldı.. nişan bitmeseydi şimdi evli olacaktık.. kader diyorum ya..allah nasip etmemiş demek ki.....

o benim kıymetlimdi, canımdı, hayatıma giren ilk erkekdi.. olmadı işte.. sevmek bazen yetmiyo.. sevdim çok sevdim onu ama yetmedi ona

sen bana göre daha tevrübelisin.9 ay olmuş.benim 2 ay oldu belki o yüzden böleyimdir.biliom aramasa sormasa daha iyi.ama gönül işte istio
bende biliom tüm mantıklı şeyleri ama gönüle söz geçmio işte.
halbuki herşey çok güzeldi diom.gerek varmıydı ayrılığa.nişandan ayrılmak sevgiliden ayrılmak gibide değil.tekrar birlikte olmaz çok zorrr

öyle canım sevgiliden ayrılmış olsaydık oo şimdiye kadar tekrar başlayıp evlenmiştik onunla..şimdi aileler girdi araya çevre girdi vs. senin daha çok yeni evet.. ben nişan bittiğinde 2 acıyı birden yaşadım babam çok büyük rahatsızlık yaşadı tedavi için annemle birlikde başka şehirdelerdi..ben evde babaannemle kaldım yaşlı bi insan beni nekadar anlayabilirdiki..ben bu sürede onu aradım onun beni aramasına izin verdim.. keşke yapmasıydım çok acı çektim..ama şunu anladım zaman herşeyin ilacı..acım geçmedi ama bişeylerin artık olmayacağını anladım.. bende hep onun aramasını beklerdm deli gibi hep tel. ime bakardım.. bundanda tel nomu değiştirerek kurtuldum.. biliyorum artık beni arayamacak.. bunu sanada tavsiye ederim..

bende kendime çok diyorum güzeldi herşey neden bitti diye.idare edbilirdim..bi erkeği elimde tutamadım diye.. ama sonrasında ben nekadar daha idare edbilirdimki..hem ben onu okadar idare etmem sonucunda ban ne dedi biliyomusn? daha fazla gözümden düşme dedi.. gözünden düşmemin sebebi onu idare etmemdi..

seni çok iyi anlıyorum.çok zor bi süreçteyiz.
benimde kırgınlıklarım çok fazla.sevgimde çok fazla ama.keşke birisi daha az olsaydı.acım azalırdı ozaman.
inan artık ne söliceğimi bile bilmiom artık.inş ikimiz içinde güzel olur herşey.
ama ben kötüyüm hala.

bence aylar değil yıllar geçsede unutamam. çünkü ben onu unutmak için sevmedimki.. düşünmyim diyorum uyuyorum bu seferde rüyamda görüyorum.. artık uyuyamıyorumda.. depresyon ilacı başladım..10 kilo zayıfladımm..beni gören sana ne olmuş böyle neyaptında bukadar zayıfladın diyolar benim ise boğazıma bişeyler düğümleniyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..allah bu acıyı kimseye yaşatmasın..zorrr

o benim kıymetlimdi, canımdı, hayatıma giren ilk erkekdi.. olmadı işte.. sevmek bazen yetmiyo.. sevdim çok sevdim onu ama yetmedi ona

ilki unutmak daha zor olurmuş duygucum öncelikle geçmiş olsun :teselli:ben de ayrıldım 5 ay olacak nerdeyse ama bir nebze olsun unutamadım benimde ilkimdi çok sevmiştim ama olmadı yetmedi ailesinin bir sözü yetti ardına bile bakmadan gitti,şimdi ona verdiğim iki buçuk yılıma üzülüyorum ama halaa da salak gibi seviyorum:mymeka::mymeka:
belki zaman belki bi başkası geçirecek bu acıyı bilmiyorum ama gerçekten katlanması çok zor seni çok ama çok ii anlıyorum emin ol,ama gördüğün gibi yalnız değilsin şu forumda bile onlarca insan var bunu yaşayan,üzüleceğiz acımızı yaşayacağız ama acımızın mahkumu olmayacağız aslaaalmaz:lmaz:
önemli bir sınavın varmış ilk önceliğin o olmalı bence çalışmalısın ve hayatını kurmalısın tekrar biran önce,seni haketseydi bunları yaşatmazdı demek ki haketmemiş,sen de yazık etmeyeceksin kendine önce kendini düşüneceksin belki hiç olmadığın kadar bencil olacaksınkötükedihüso
ardına bakmamayı öğreneceksin aynen onların yaptığı gibi,5ay oldu dedim yaa ancak anladım bitti gelmez bir daha ben de geriye dönmem artık önüme bakmaya karar verdim elbet hakeden kıymet bilen birileri vardır Allah hepimizi bundan sonra iilerle karşılaştırsın:Saruboceq:
psiko da biliyo parçalı bulutlu halleri konuşuyoruz onunla da arada olacak tabii yine ama geçecek inanmalıyıza.sa.s

granada canım sende demişin salak gibi hala onu seviyorum diye..kendime çok kızıyorum çok neden hala onu seviyorum diye.. bugünlerde geçecek geçmelide ama geçene kadar da insanda derin yaralar açıyor işte..

granada canım sende demişin salak gibi hala onu seviyorum diye..kendime çok kızıyorum çok neden hala onu seviyorum diye.. bugünlerde geçecek geçmelide ama geçene kadar da insanda derin yaralar açıyor işte..

salak gibi diyorum çünkü mantığımla kalbim çatışıyo kalbim salak gibi seviyo hala mantığım ardına bile bakma diyo ikisinin savaşı ne zaman biter bilmiyorum ama ben çok yoruldum ikisinin arasında kalmaktan
sanırım bu aralar mantığım baskın ve inşallah hep öyle kalır artık aptal kalbime yenilmek istemiyorum doğrusu bu çünkü.
haksız mıyım?

valla haklısın canım.mantık doğru karar veriyo kalp ise insanı yanıltıyo duygusal davranıyor hep.. bende bu ara mantıktan yanayım.. umarım kalbime sözüm geçer.. çünkü çok yoruldum daha 21 yaşındayım bu hayat nasıl bitecek diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…