canım sanırım bu durumda seni en iyi anlayan benimdir.teselli sözleri fayda etmiyor demi?
bir gün iyi bir gün kötü oluyorsun.tam toparlancam artık diyorsun yine bakmışsın başa dönmüşsün.
ne yazık ki içinde yaşayan için herşey biranda silinmiyor.unutmayı bekleme.
bende ayrıldım nişanlımdan.çok emek verdiğim çok sevdiğim bir ilişkiydi.senin dediğin gibi benide çok üzdüler.nefret etmem gerekirken bende özlüyorum.sanırım seven insanların yaşadığı evrensel sorunlar bunlar.
benimde temmuzda çok önemli bir sınavım var.biliorum ki sınavı kazanıp yeni bir hayat kurabilirim kendime.ama aynı sendeki gibi derslere veremiyorum kendimi.
zor günler geçirdik ve bi süre daha geçirecez.ama bil ki yalnız değilsin.rabbime sığındım ben.sende öyle yap.allah yardımcın olsun.
canım öyle zamanlar oluyor ki insan tesellilerde bile canı acıyacak şeyler buluyor.. bende şimdiye kadar ayakta durduysam önce rabbimin sonra ailemin desteğiyle ayaktayım..yeni birr hayat istiyorum buda sınav ile olacak.. bize onların daha fazla zarar vermesine izin vermeyelim derslerimize sarılalım böyle diyorum ama kafamı toplayamıyorum.. az önce iş çıkışı binanın önüne gelmiş gördüm ama hiç bakmadım servise bindim yol boyunca takip etti.. bu böyle yaptıkca nasıl unutcam bilmiyorummm
haklısın canım.bütün iletişimin kesilmesi lazım.
bende çok üzüldüm ama kendimide biliom dönse die bakıom.bi kere arasa die bekliom.
biliom çoğu kişi salaklık diyor ama zor işte.hele nişandan ayrılmak çok zorr.
hayallerim kaldı öle...
o benim kıymetlimdi, canımdı, hayatıma giren ilk erkekdi.. olmadı işte.. sevmek bazen yetmiyo.. sevdim çok sevdim onu ama yetmedi ona
granada canım sende demişin salak gibi hala onu seviyorum diye..kendime çok kızıyorum çok neden hala onu seviyorum diye.. bugünlerde geçecek geçmelide ama geçene kadar da insanda derin yaralar açıyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?