valla haklısın canım.mantık doğru karar veriyo kalp ise insanı yanıltıyo duygusal davranıyor hep.. bende bu ara mantıktan yanayım.. umarım kalbime sözüm geçer.. çünkü çok yoruldum daha 21 yaşındayım bu hayat nasıl bitecek diye düşünüyorum..
daha çooooookkk gençsin önünde koca bi ömür var inşallah...
birgün ne salakmışım üzülmüşüm o kadar deriz inşallah ve daha iyilerle karşılaşırız dimi canım?birşeye çok inanırım eden bulura.sa.s
ben beni böyle yarım bırakana ne beddua ettim ne hakaret ettim onu Allah'a havale ettim Rabbim beni de onu da layık olduğumuzla karşılaştırsın diyorum:Saruboceq:
canlarım rabbim inş biran önce içimizdeki acıyı alır.
bende soğumak için dua ediyorum artık.soğusam bukadar canım yanmıcak sanki.
canlarım rabbim inş biran önce içimizdeki acıyı alır.
bende soğumak için dua ediyorum artık.soğusam bukadar canım yanmıcak sanki.
canım benim bende en çok aceba birgün bende ne salakmışım neden bukadar üzülmüşüm dermiyim diye bekliyorum.. nişan bittikten sonra ben ona ilk zamanlar sadece allah belasını verir diyorudm sonra dedim bela döner dolaşır beni bulur diye, allah bildiği gibi yapsın diyorum.. çünkü benim nekadar zor duruma düştüğümü ne acılar çektiğimi güzel allahım bilir..
amiiiiin canım benim dua et bol bol ve dersine çalış bir de hayal et sınavın güzel geçio ve inşallah atanıyosun gittiğin yerde mükemmel biriyle karşılaşıyosun ve yeniden aşık oluyosun evlenip mutlu bi yuva kuruyosun,ne güzel bi hayal dimi imkansız mı pekii tabii ki hayır yeter ki iste,istemek başarmanın yarısıdır yolu yarılamış olursun ne güzelkaydirigubbakcemile5
geride kalanlar da derdine kaybettiğine yansın:dilcikar::dilcikar:
granadacım çok saol iyi dileklerin için.inş hepimiz çok mutlu yuvalar kurarız.
granada bu hayal belki benim içinde olur inş.atanıp başka şehirde yaşamak istiyorum. bunun içinde bol bol ders çalışmak lazım
bugün fena halde mantıkçıyım psiko
sen benim depresif hallerimi de biliyosun ama inan şu anki ruh halim daha az üzüyo daha az yoruyo beni artık ondan başkasını sevemem yok o benim ilk aşkımdı filan demiyorum demiycemo haketmedi bu sevgimi ben de hakedene vericem yazık değil mi bize geleceğimize dimi ama:teselli:
:) bende başkasını istemiyorum.evlenmem ben bidaha diyodum veee geçen hafta bi çocuk 1 hafta boyunca resmen işyerimde yattı güller felan, ne yalan söyleyim etkilendim.büyük konuşmamak lazım.. ben 10 ay nişanlılık hayatımdan tek bir gül bile almadım belkide ondan etkilendim..
valla değerlendir canım ii biriyse düşün neden olmasın,seni mutlu edebilecek beklentilerini karşılayan biriyse mutlaka değerlendir derima.sa.s
biliom canım.arada o güzel ruh hali banada uğruo:)
diomki dünya güzellll.amannn diom üzül üzül nere kadar.bitti diom.toparlandım sanıom.
sora bi bakmışım bugünkü gibiyim:9
ama böle böle iyileşioz heralde.
geçenlerde bi tv programında aşk acısı nasıl geçer die bi konu vardı:)uzmanın sölediklerini aktarıom şimdi size:)
ilk olarak ayrılık sebebini buluyoruz.ama bahaneler olmıcakmış(yok şu yok bu die)asıl sebrp neydi
sebebi buldukmu?
şunu aklınızdan çıkarın dio.sizi sevmiyorduuuuuuuuuuuuuuuu.sevseydi bırakmazdı.seven kişi nolursa olsun vazgeçmezdi unutmayın diyor.
2.olarak herşeyi yakın atın.hiçbirşey kalmasın.dielimki yakamadınız herşeyi bir kutuya doldurun bi arkadaşınıza teslim edin diyor.ama arkadaşınıza tembih edin ölsenizde vermesin size diyor.
duygusal şarkılardan aşk filmlerinden uzak durun diyor.
hertürlü iletişimi kesin diyor.arkadaşlarıyla görüşmeyin diyor.
vee en önemli kısımmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kritik bir nokta var diyor.
aradan 2,3 ay geçince iki tarafta birbirini özler dio.terkeden de özler diyor.ve geri ye doğru bir adım atar diyor.ya vicdanını rahatlatmak için ya da gerçekten sevdiği için dönermiş(bunun ayrımını biz yapcakmışız)
eğerki dio aradığında benim için bitti diyip konuşmazsanız dio yolun yarısını geçersiniz diyorr.ama yok duygularınıza yenik düşerseniz diyor(ki hemen hemen sevenler yenik düşermişbaşa dönersiniz diyor.
bu süreçte asla başka ilişki düşünmeyin diyor.çivi çiviyi sökmez diyor.
bu süreç 6-8 ay arası değişir dio.tabi aynen uygularsak.
bilimsel bir araştırma yapılmış.aşk acısı ölüm acısıyla birmiş.hatta aşk acısı daha ağırmış.çünkü ölümde bi süre sora artık gelmicek die kabulleniyormuş insan.
evet programda onuda sölediler duygu.eğer ki dedi bu dediğim şeyleri uygular ve 6-8 aylık süreci geçerseniz.artık acınız hafilemiş olacak dedi.işte artık etrafınıza bakın dedi.sağlıklısınız artık sevebilirsiniz dedi.
ama dikkat etmemiz gereken şuymuş.karşımızdaki aşk acımızı yansıtmamak gerekirmiş.hiç bir erkek acılı bi kız istemezmiş hayatında.ve eskisini unutamadığımızı anladığı anda kaçarmış.paylaşmayı kim istermiş.
onun için yeni bir ilişkiye hazırsak eskiyi tamamen maziye gömcez:)
canım çocuk çok saf ve temiz birine benziyodu.. çocuğa hep ters davrandım.. hep tamam olsun dedi 1 hafa boyunca.. en sonunda çocuğa ben onu hala seviyorum dedim çocuk kaçtı :) ha bide tanımadığım biriydi ama içimden ona neden ayrıldığımızın noktasına virgülüne kadar anlattım.. çocuk kötü oldu.. bence hayatımıza biri girerse ona ayrılık sebebini anlatmamamız lağzım.
aferin granada:)
bende ucundan kıyısından uyguluom:)
eşyaları kaldırdım.
ama arkadaşı var çok samimi olduğumuz.o beni arayıp soruyo.ona rest çekemiom
hatta iki üç gündür.sürekli nişanlımla ilgili dioki.çok üzgünmüş.beni çok seviomuş.yüzü yokmuş beni aramaya.
tabi bunları duyunca uzmanın dediği gibi ben saf salak başa dönmüş oluom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?