galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

Hani biraz annesinin agzina baksa, dana ilgi gostermese ee birazda seni begenmese o zaman kiymete binerdi. Senin ki simariklik degil degerinden fazlasini gormen hosuna gitmemis o kadar
bu söz kalıbı gerçekten çok oldu artık degerin fazla deger fıf fıfıfıfs atarlı kelimemi okuyorsununz boş zamanında

Sormuş ya cevabını verdim ali ayşe çift veli fatma çift, Ali fatma ile fanfini veli ayşe ile fanfini bazen değişik kombinasyonlar 3lu falan, herkes uşağı da olabilir,gibi gibi

sado mazo fantazileri falan mı var eşinin ? hoşlanmadığını söylesen kırılacağını düşünüyosun sanırım

bence sorununuz şımarmak değil. cinsellik konusu sizi eşinizden soğutmuş. sorunlarınızı konuşun.olmadı birlikte terapiye gidin. başka çözümünüz yokki. bu şekilde kendinize zarar verirsiniz.

sado mazo fantazileri falan mı var eşinin ? hoşlanmadığını söylesen kırılacağını düşünüyosun sanırım
evet bazı fanteziler var ve hiç hoş değil benim için ve eğer bunu bırakırsak cinsellik temelli biter
edit fanteziler sado mazo değil

Amin insallah.
Dunden beri okuyorum.
Adam ilgili , ideal eyvallah.
Ama diyorum ki bisey yapti tiksindirdi bu kadini.
Yoksa kimse durduk yere bu dusuncelere kapilmaz.
aynen öyle kimse durduk yere mutlu yuvasında kabuslar görmez

Ben şımarmışsın diyemeyeceğim ama bir boşluktasın. Nereden geliyor bu boşluk bilemiyorum ama doldurursan bu sıkıntıdan kurtulursun.

Ben şımarmışsın diyemeyeceğim ama bir boşluktasın. Nereden geliyor bu boşluk bilemiyorum ama doldurursan bu sıkıntıdan kurtulursun.
evet boşluk var ama ne neyle doldurmam gerek bilmiyorum çene me gömülmüş 20lık diş gibi kaçacak yerim yok ama evimdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…