galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

bir şeler düzelsede içimden çıkmayacak
Tabiki.
Simdi bu ornek ne kadar mantikli bilemiyorum ama.
Mesela ben sozlu tacize ugrasam , aklimdan atmam uzun sürüyo ve etkisi devam ediyo.
Kaldi ki sizin durumunuz bambaska.
Duzelse bile unutamayacaksiniz belki. Cok haklisiniz.

evet bazı fanteziler var ve hiç hoş değil benim için ve eğer bunu bırakırsak cinsellik temelli biter
edit fanteziler sado mazo değil

Biraz daha bu konuda derine inerseniz
Aslında size bu yaptıkları cinsel istismar kapsamına bile girebilir Esiniz olup olmamasi onemli degil Sonuçta istemediğiniz şeyler
Bence çok çok büyük sorun
Belki bazi zamanlar birbirinizin yüzüne ya da kendinize bile bakamayacaginiz şeyler yaşatıyor olabilir mi galiba

evet bazı fanteziler var ve hiç hoş değil benim için ve eğer bunu bırakırsak cinsellik temelli biter
edit fanteziler sado mazo değil
fantaziler ensest mi içeriyo, yani o senin baban vs.
neyse yani ne tip hayal dünyası geliştrmişse, bi şekilde bundan rahatsız olmaya başladığını ve alternatif fantaziler kurduğunu falan söyle, uydur bi fantazi, algıda değişiklik yarat, seksi o yarattığı fantaziyle sınırlı olmaktan çıkar yavaş yavaş

aynen öyle

bir şeler düzelsede içimden çıkmayacak
acilen eşinle bu problemi çözmek gerek diyodum. Lakin sen düzelse bile icimden cikmicak şeklinde konuşuyorsun. ozaman kendine bu eziyeti çektirmenin sana ne gibi bi faydası varda, bu adamla hala daha aynı çatı altındasin? yarattığı fantazi dünyası seni böylesine yaralayan biriyle aynı yatağa girmek bile eziyettir. Bu kadar gizli kapaklı konuşulan laftan anladigim tek şey adam senin psikolojini bozacak derecede fantazi dünyasına sahip ve bununla baş edemiyorsun. haddimi asarak kurtul gitsin diyorum sadece.cinsel hayatında bukadar yaralanan bi kadın o adamı nasıl eskisi gibi görür bilemedim

evet boşluk var ama ne neyle doldurmam gerek bilmiyorum çene me gömülmüş 20lık diş gibi kaçacak yerim yok ama evimdeyim
bir şeyleri değiştirmen iyi gelir hayatında. Bazen bir odanın şekli bile. Yaşadığın atmosfer..
Evliliğinde sorun yok ama tek düze olmuş şeyler var. Pek çok insanın yaşadığı gibi..
Ucuz şeylerle yenilikler yap yaşadığın ortamda. Bildiğim kadarıyla çocuğun da var, zaman da varsa üçlü yeni bir şeyler yapın. Hiç yapmadığınız. Ne bileyim ata binmeye falan gidin.
Resetlemeye çalış kendini, saçını başını değiştir. Kendinize zaman ayırın gibi..
Küçük bir kıvılcım lazım sana.

yok entest değil

aynen öyle heyecan arıyorum sanki

Gerçekten çok zor bir durum
Siz belki eşim sonuçta tabiki birlikte farkli bir seyler deneyebiliriz diye düşünüyor olabilirsiniz ama
Bunlar suç bile oluşturuyor olabilir
Bu tarz davranışlar için boşanan ya da bunlar için ceza davası cinsel istismar davası açanlar da var Sadece siz değilsiniz
Ayrıca sırf size normal hayatta ilgili diye bunlara katlanmak zorunda da hissetmemelisiniz
Bence en güzeli kendiniz için psikolojik destek alın
Yoksa bir süre sonra kendinizden bile igrenmeye başlarsınız

Adamin ev islerine yardim etmesi,gunluk hayatta ideal bir es olmasi vs bu fantazi olayini kesinlikle tolere etmez...
Vazgecse bile izi kalacak diyorsunuz...
Bence bosanma sebebi bile olabilir
boşanmak olabilir ama bebeğimz var dönecek hiç bir yerim yokk

Özel olacak ama, babanızı da sevmediğinizi hissettim. Babayla olmayacak kötü bir durum mu yaşandı, nedir sizi bu noktaya iten?

Yaw vega kardes butun yorumlari teker teker okudum ha simdi kadin sorunu soyleyecek diye yok :) mahremdir ozeldir anlatmak zorunda da degilsin bunca insanin israrla merak sebebi ne biliyomusun bosancak kadar seni etkileyen sogutan yipratan cinsel bi problem var o mu diyolar tahmin ediyolar yok bu mu diyolar baska bi tahmin yok valla kimsenin yatak odasi kimseyi ilgilendirmez ama konunun ana sorunu bu olunca merak edildi bende benzer bi durumda olarak kendimden ornek vermek istedim
7 yillik evliyiz 2 cocugum var bizde de ben oyle pasif olu taklidi yapan bi kadin degilim yani sorunlu bu cinsellik yok ortada..ama adama normal anlamda seyler yetmiyo abzurt beni zorlayan yapmayi denesemde yapamiyorum lutfen dedigim seyleri israrla rica ediyo zorlamiyo ama her sefer iliski baslamadan keske soyle yapsak keske sunu yapabilsen vs diyo ve benim sinirim bozuluyo o an bazen denesemde benim tiksinmem yada aci cekmem umrunda olmuyo taki is bitiyo ozur diliyo gonlumu aliyo tamam yaa afedersin diyo unutuyoruz guya..sonra 2 gun geciyo hersey yolunda aramiz iyiyken diyo ki ya ben oyle bisey anlamiyorum benim dedigim gibi yapsak diyo e bende yetersiz hissetmemek adina birinde yok desem birinde kirmiyorum onu..ama ici kalkan zorlanan ben oluyorum
Sanirim senin sorunda bu tarz bisey..

konuştum çok kavga ettik ama olmuyo cinsel hayat var ama oun istekleri çok farklı

İleri sayfalara da bir göz attım da, belki de eşinizin farklı istekleri yüzünden soğumuş olabilirsiniz. Peki sizin ondan soğuduğunuzu biliyor mu?

bence eşinizi karşınına alıp herşeyi konuşmalısın içine atarak gün geçtikçe boğulursun. tabiri caizse akıt zehirini biz kadınlar ancak öyle rahatlarız. hiçbirşeye karışmıyorsun gelmeme gitmeme işte her neye ise bunlar güzel hoş teşekkür ederim anlayışından ötürü fakat şu diğer konu da da beni anla hoşlanmıyorum içten içe soğuyor gibiyim tarzı bir konuşma etkili olmaz mı bu tamamiyle benim yapacağım bir yöntem fikrim bu gerisi size kalmış kendimi yerine koydum ve eşime skıntımı söylemediğim zamanlar geldi günden güne soğumuştum şimdi ise rahatım

ya evli olanların yine bir tahmini oluyor da benim gibi bekarlar napsın hayal gücüm yetmiyor sorunun ne olduğuna çatlıycam meraktan yahu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…