müge anlı gibisinizKonunun gitgide heyecani artiyor...
Bu fantazi nasil bir fantazi olabilir?
Siradaki muamma tum kk ya gelsin
Tabiki.bir şeler düzelsede içimden çıkmayacak
evet bazı fanteziler var ve hiç hoş değil benim için ve eğer bunu bırakırsak cinsellik temelli biter
edit fanteziler sado mazo değil
fantaziler ensest mi içeriyo, yani o senin baban vs.evet bazı fanteziler var ve hiç hoş değil benim için ve eğer bunu bırakırsak cinsellik temelli biter
edit fanteziler sado mazo değil
aynen öyleBiraz daha bu konuda derine inerseniz
Aslında size bu yaptıkları cinsel istismar kapsamına bile girebilir Esiniz olup olmamasi onemli degil Sonuçta istemediğiniz şeyler
Bence çok çok büyük sorun
Belki bazi zamanlar birbirinizin yüzüne ya da kendinize bile bakamayacaginiz şeyler yaşatıyor olabilir mi galiba
acilen eşinle bu problemi çözmek gerek diyodum. Lakin sen düzelse bile icimden cikmicak şeklinde konuşuyorsun. ozaman kendine bu eziyeti çektirmenin sana ne gibi bi faydası varda, bu adamla hala daha aynı çatı altındasin? yarattığı fantazi dünyası seni böylesine yaralayan biriyle aynı yatağa girmek bile eziyettir. Bu kadar gizli kapaklı konuşulan laftan anladigim tek şey adam senin psikolojini bozacak derecede fantazi dünyasına sahip ve bununla baş edemiyorsun. haddimi asarak kurtul gitsin diyorum sadece.cinsel hayatında bukadar yaralanan bi kadın o adamı nasıl eskisi gibi görür bilemedimbir şeler düzelsede içimden çıkmayacak
bir şeyleri değiştirmen iyi gelir hayatında. Bazen bir odanın şekli bile. Yaşadığın atmosfer..evet boşluk var ama ne neyle doldurmam gerek bilmiyorum çene me gömülmüş 20lık diş gibi kaçacak yerim yok ama evimdeyim
yok entest değilfantaziler ensest mi içeriyo, yani o senin baban vs.
neyse yani ne tip hayal dünyası geliştrmişse, bi şekilde bundan rahatsız olmaya başladığını ve alternatif fantaziler kurduğunu falan söyle, uydur bi fantazi, algıda değişiklik yarat, seksi o yarattığı fantaziyle sınırlı olmaktan çıkar yavaş yavaş
aynen öyle heyecan arıyorum sankibir şeyleri değiştirmen iyi gelir hayatında. Bazen bir odanın şekli bile. Yaşadığın atmosfer..
Evliliğinde sorun yok ama tek düze olmuş şeyler var. Pek çok insanın yaşadığı gibi..
Ucuz şeylerle yenilikler yap yaşadığın ortamda. Bildiğim kadarıyla çocuğun da var, zaman da varsa üçlü yeni bir şeyler yapın. Hiç yapmadığınız. Ne bileyim ata binmeye falan gidin.
Resetlemeye çalış kendini, saçını başını değiştir. Kendinize zaman ayırın gibi..
Küçük bir kıvılcım lazım sana.
eşimin hayal dünyası
aynen öyle
boşanmak olabilir ama bebeğimz var dönecek hiç bir yerim yokkAdamin ev islerine yardim etmesi,gunluk hayatta ideal bir es olmasi vs bu fantazi olayini kesinlikle tolere etmez...
Vazgecse bile izi kalacak diyorsunuz...
Bence bosanma sebebi bile olabilir
eşimin hayal dünyası
konuştum çok kavga ettik ama olmuyo cinsel hayat var ama oun istekleri çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?