Bence kocası anal istiyo konu sahibi istemiyor.genelde anal baya problem oluyor çiftlerde..Bir karı koca arasında olmaması gereken şeyler ne olabiliğr...ahan da patlatiom...cok film izlerim ..hayal gücüm kuvvetli kızma tahmin ediyorum...eşin sübyancı ve senden cocuk kiyafeyleri giymeni istiyo yatakta..bu durim senin mideni bulandiriyo.
cıx oda değilBence kocası anal istiyo konu sahibi istemiyor.genelde anal baya problem oluyor çiftlerde..
evet 1 ay çıktık hemen evlenme teklifi etti 1 yıl sonra evlendik
evet erkek arkadaşım oldu ve vefat etti ama onu gömdüm unuttum atlattım o konu derinn
evet çekici gelmiyor sanki
basıp başka ile gitmek geldi kaybolmak geldi kaçmak geldi dağa çıkıp atlamak geldi
inanın soyleyemem yani yazmak isterdim ama olmazAma merakla bekliyoruz sorunu açıklasan ya yardımcı olacaklar vardır illa
Neyden çekiniyorsun bu kadar?
ozaman problem sendecıx oda değil
alakası yok hiçkavga olmadığını sandınız herhalde
evet dünya turu var ama daha uzağız bu duruma bebek yaptık heycan oldu diye düşünmüştümBasiniz sagolsun . Derin dediginiz konuya girmiyorum girersek cikamayiz zaten.anliyorum diyim sadece.Esiniz iyi kalpli bir adam ve Allahin sevdigi kulusunuz.Hayatinizi esinizle beraber daha yasanabilir kilmanizi tavsiye edebilirim.Cocunuz da var ustelik.Esinizin imagemaker ligini kendinize gorev edinebilirsiniz.Giyimi,parfumu,saci,sakali vs.Daha cekici gelmeye baslayabilir zamanla.Esinizle ortak bir hedef olusturun.Ev almak,yazlik almak,dunya turu,onemli bi event e katilma gibi birsey olabilir.hayatiniza biraz heyecan katmalisiniz.Esinizden beklemeyin derim
gayet alımlı ve istekliyim ama artık öldü cinsellik içimdeozaman problem sende
biraz patlamasını bekliyorum ama yok kavga sırasında kendinden geçiyor zatenO cinsel probleminiz herneyse bu da onu size karşı mahçup ediyordurdur.
Herşeyin bir çaresi var.
Yuvanın sarsılmasını istemiyorsanız çabalayacaksınız. Destek alın olmazsa.
Böyle dengeli eşler bir gün gelip yılıyorlar.
Karşımızdakinin sabrıyla kumar oynamamak lazım.
inanın soyleyemem yani yazmakvasterdim ama olmaz
Ozelden yazsan? Meraktan ölurum ben yaa...inanın soyleyemem yani yazmak isterdim ama olmaz
evet haklı olabilirsiniz ama kimseye açamam o konuyuAma neden
Yardımcı olacağımıza mi inanmıyorsun yoksa deşifre falan olurum korkusu mu var?
Belki ayni durumu yaşayan kisiler vardır.
O kadar mi farklı bir durum.
İstemediğiniz bir durum yaşadınız ve bu durumdan kaynaklı kendisini suçlu hissediyor o nedenle bu kadar iyi davranıyor ve size kendini affettirmeye mi çalışıyor? Böyle bir şey çıkardım yazdıklarından.
Ben sunu anlamıyorum, saydiginiz olumlu ozellikler lütuf mu? Herhalde temizlik yapacak, elbette yemek yoksa peynir ekmek yiyecek, tabi ki size karismayacak, hakaret etmeyecek. Bunlar luks degil, insan olmanin kurallari. Ha sevmek ve mutlu olmaya yeter mi, hayir. Her insan olana ask duymak zorunda değilsiniz. Kendinizi suçlamayi bırakıp esinize hislerinizi gerçekçi bir bicimde gozden gecirin.
hah ağzını seveyımBen sunu anlamıyorum, saydiginiz olumlu ozellikler lütuf mu? Herhalde temizlik yapacak, elbette yemek yoksa peynir ekmek yiyecek, tabi ki size karismayacak, hakaret etmeyecek. Bunlar luks degil, insan olmanin kurallari. Ha sevmek ve mutlu olmaya yeter mi, hayir. Her insan olana ask duymak zorunda değilsiniz. Kendinizi suçlamayi bırakıp esinize hislerinizi gerçekçi bir bicimde gozden gecirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?