galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

Cinselliği açıklarsan benide etiketle vega nolur
Şaşı olcam okumaktan:)

Ozelden yazsan? Meraktan ölurum ben yaa...

Belki de çözümü bu şekilde bulmanda yardımcı olabilecegiz. Ya da sadece içinde bitiktirdiklerinin bir kısmını atabilecek rahatlayabileceksin...
isterdim ama olmaz

evet haklı olabilirsiniz ama kimseye açamam o konuyu

Doktor veya terapiste anlatılacak bir durum mu?
Hani onlara anlatabilecekseniz zaman kaybetmeden gidin. İnsanin yaşama sevincini kaybetmesi ve ayni evde yasamak zorundaolduğu eşinden sogumasi kadar kötü bir şey yok.

Anlaşıldı konu sahibi açıklamayacak sorunu.
Ama şunu bilin ki onu çözecek uzmanlar vardır mutlaka.
Ve sorunu çözmeden engelleri aşamazsınız.
Hayırlı geceler.

iyi tamam sen konuyu açma
ama belliki sorununun asıl.nedeni bu cinsel problem.. ne kadar seni anlamaya calissakta pek anlamli yorum yapabilecek gibi durmuyoruz...
o zaman ne diyelim.. ya bosanirsiniz yada böyle gelmiş böyle gider diyip hayata devam

Sorunu aciklasan nasil ifsa olacaksin ki?
Insanlar birbirinin yatak odasini bilmiyor reelde nasilsa.

Doktor veya terapiste anlatılacak bir durum mu?
Hani onlara anlatabilecekseniz zaman kaybetmeden gidin. İnsanin yaşama sevincini kaybetmesi ve ayni evde yasamak zorundaolduğu eşinden sogumasi kadar kötü bir şey yok.
kendimi ölü gibi hissediyorum evde bı ruh gibi...

Bak
hah ağzını seveyım
aynen aşk mı tutkumu galıba onlarda bitiyor

Olay şu ; aşk bitti sende...tutku da bitti..sen de aşk kadınısın bu kadar basit...cinsellik aşkın tamamlayıcı unsurlarindandir...onda da problem var ...(olaya kattıgın gizemle herkesi konuya bagladın valla helal olsun sana)

kimseye açamadığını bir cinsel sıkıntınız var (umarım tecavüz falan değildir cürretimi maruz görün lütfen aklıma direk bu geldi)
adam bir melek ve size mukemmel davranıyor ama siz aynı ilgiyi duymuyorsunuz anladığım bunlar

inşallah yaptığı dönülmez bir hatadan dolayı vicdan azabı değildir davanış şekli

kaç para bu aşk ya satın alsam gene aşık olsam keşke

Ya empati kurmaya çalıştım gerçekten zor bir hal içindesin.

Bilinçaltı temizliğine vs inanıyorsan ya da neuro format gibi şeylere yonelmeni tavsiye ederim.

Çocukta var. Yani mutsuzsan boşan kendini bulduğun hayatı yaşa diyemiyorsun rahatça.

Hayatını bu şekilde heba etmemen gerektiğini anlamalısın vega.

eşini erkek olarak sevmiyorsun ,kimsede evlendiği ilk günkü aşk kalmaz zaten yerini sevgiye bırakır ama sizdeki kocaya duyulan sevgi değil vefa gibi bir duygu ,iyiliklerine rağmen ona duyulan farklı duyguların vicdan azabını yaşıyorsun.

Yorumum size yoktu dayanamadım yazayım dedim,ne alaka kocayı baba gibi görmek şükür edeceğine. .. azgınlık işte rahat batarmış kimilerine sizinkide ondan ....

Yav zaten Söyleyemem demişki. Siz tahminlerinizi yazmışsınız ama tutturduğunuz halde Evet dmeez yani O zaman ifşa etmiş olur :)

Yorumum size yoktu dayanamadım yazayım dedim,ne alaka kocayı baba gibi görmek şükür edeceğine. .. azgınlık işte rahat batarmış kimilerine sizinkide ondan ....
neyin azgınlığı ? pardon siz benim nasıl büyüdüğümü babamla aramdaki sorunları biliyormusunuz? haddinizi bilin

kocan seni aldatsa sana küfür etse seni hiç sevmese onu canından çok seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…