- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi Desdemonarch
Size de fevri çıktım özür dilerim. Ben tiyatro bölümündeyim, okula girmeden önce de 17 yaşımdan beri bu işin içindeyim yani 10 sene olmuş. Benim algımın değişmiş olması da muhtemel... İnanın ne aileme ne de sanat sepetle uğraşmayan insanlara anlamlı gelmez burdaki ilişkiler, ben bile hala yadırgıyorum ama öyle bir ego ki bu insanlardaki..
Benim sevgilim tanıdığı oyuncu kızlarla bile hava atar bana. Yani sevgilisine. Sınıf arkadaşları seçmeleri birbirlerine haber vermez yapımcının ofisinde pişti olurlar. Birkaç övgü aldı diye ona gerçekten değer veren insanları bir anda satabiliyor benim sevgilim. Böyle olmadığı zamanlarda çok normal, insancıl biri ama bazen kendi kendine öyle havalara giriyor ki.
Şu konuda çok haklısınız ama, başka kızlarla beraber olmasını normal karşılarım demek istemedim öyle çok ağladım kendimi yerden yere vurdum hatta istifra ettim ilk duyduğumda. Normal karşılanır mı hiç? Beraber uyuduğunuz gelecek planladığınız kişi bir geceliğine sizi eve postalayıp sizin uyuduğunuz yatakta üstelik tanıdığınız insanlarla ilişki kuruyor.. Ten uyumu konusundaki açıklaması da şuydu.. Bir insanı seversin, sarılıp uyursun ama o kişiyi cinsel yönden çekici bulmazsın bizdeki de öyle bir şey boşver ama seni aldatmam ne yapalım biz de böyle sevgili oluruz demişti bana. Ben ne bileyim aldatacağını..![]()
Kusura bakma arkadaşım, o halde senin yolun yol değil. Bak her şeyin farkındasın, algının değiştiğinin de. Ama adamdan kopamıyorsun. Kendini düşün ve bu yoldan vazgeç, o adamın peşine takılmak sana çok şey kaybettirecek.