• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba terk edildim.

Size de fevri çıktım özür dilerim. Ben tiyatro bölümündeyim, okula girmeden önce de 17 yaşımdan beri bu işin içindeyim yani 10 sene olmuş. Benim algımın değişmiş olması da muhtemel... İnanın ne aileme ne de sanat sepetle uğraşmayan insanlara anlamlı gelmez burdaki ilişkiler, ben bile hala yadırgıyorum ama öyle bir ego ki bu insanlardaki..
Benim sevgilim tanıdığı oyuncu kızlarla bile hava atar bana. Yani sevgilisine. Sınıf arkadaşları seçmeleri birbirlerine haber vermez yapımcının ofisinde pişti olurlar. Birkaç övgü aldı diye ona gerçekten değer veren insanları bir anda satabiliyor benim sevgilim. Böyle olmadığı zamanlarda çok normal, insancıl biri ama bazen kendi kendine öyle havalara giriyor ki.

Şu konuda çok haklısınız ama, başka kızlarla beraber olmasını normal karşılarım demek istemedim öyle çok ağladım kendimi yerden yere vurdum hatta istifra ettim ilk duyduğumda. Normal karşılanır mı hiç? Beraber uyuduğunuz gelecek planladığınız kişi bir geceliğine sizi eve postalayıp sizin uyuduğunuz yatakta üstelik tanıdığınız insanlarla ilişki kuruyor.. Ten uyumu konusundaki açıklaması da şuydu.. Bir insanı seversin, sarılıp uyursun ama o kişiyi cinsel yönden çekici bulmazsın bizdeki de öyle bir şey boşver ama seni aldatmam ne yapalım biz de böyle sevgili oluruz demişti bana. Ben ne bileyim aldatacağını.. :ssz:

Kusura bakma arkadaşım, o halde senin yolun yol değil. Bak her şeyin farkındasın, algının değiştiğinin de. Ama adamdan kopamıyorsun. Kendini düşün ve bu yoldan vazgeç, o adamın peşine takılmak sana çok şey kaybettirecek.

Bence en yakın zamanda,hiç vakit kaybetmeden psikoloğa gitmelisiniz.
Sizi bu kadar rencide eden adamı hala düşünüyor olmanız bence hiç sağlıklı değil.

Bence en yakın zamanda,hiç vakit kaybetmeden psikoloğa gitmelisiniz.
Sizi bu kadar rencide eden adamı hala düşünüyor olmanız bence hiç sağlıklı değil.

Üç yıl kokusuyla uyuduğum bana yemekler yapan tatlı tatlı muhabbet eden adam bu kolay olmaması bundan.

Mesaj attım az evvel, "tamam canım anladım ben. (sonunda)" diye.
Cevap yok, ayrıldık sanırım.
İçim üşüyor.

böyle sevgili olunmaz.insan sevdiğini arzular,dokunmak ister.istemiyorsa sevgililik olmaz o arkadaşlık olur.hadi cinsel yönden bi problemi olsa tamam ama başkalarına karşı gayet güzel çalışıyor o mekanizma o belli demek ki öyle bir problemi yok.seni cepte tutuyor nasılsa bu her türlü yanımda ben keyfime bakayım diyor.hatta şöyle birşey de olabilir,bu takıldığı diğer kızlar tek gecelik olarak kalsın uzun ilişki istemesin diye seni göstermelik sevgili olarak bile kullanıyor olabilir onda gördüm ben o ışığı.onların yanında gözlerine sokarcasına senin elini tutmalar filan...

Bir daha aramayacağım.
Çünkü sanırım rahatladı benden kurtulduğu için.
Çok garip hissediyorum iki gün öncesine kadar canım aşkım haber ver merak ediyorum diye mesajlar atıyordu üst üste.

böyle sevgili olunmaz.insan sevdiğini arzular,dokunmak ister.istemiyorsa sevgililik olmaz o arkadaşlık olur.hadi cinsel yönden bi problemi olsa tamam ama başkalarına karşı gayet güzel çalışıyor o mekanizma o belli demek ki öyle bir problemi yok.seni cepte tutuyor nasılsa bu her türlü yanımda ben keyfime bakayım diyor.hatta şöyle birşey de olabilir,bu takıldığı diğer kızlar tek gecelik olarak kalsın uzun ilişki istemesin diye seni göstermelik sevgili olarak bile kullanıyor olabilir onda gördüm ben o ışığı.onların yanında gözlerine sokarcasına senin elini tutmalar filan...

Olabilir çünkü tanıdığımız herkes hayret onun Ankara'ya geldi geleli yani 6 senedir böyle uzun bir ilişkisi olmamıştı anca takılıyordu kızlarla demişti.

Kendisi de ilk defa koluma takıp dostlarımın düğününe gidebildiğim, yanında beni mahcup eder mi diye utanmadığım bir sevgilim var diyordu.

İlk büyük aldatmasından sonra yakın arkadaşına ben bir b.k yedim Lorettina'yı seviyormuşum anladım onu bir daha hiç üzmeyeceğim ders oldu demiş mesela. Bu sefer neden bana tepki verdi? Bitanem üzülme tamam kıyamam dese yanıma gelse sarılsa ben sakinleşirdim. Ama öyle yapmadı. Eeh bıktım Ankara'dan dedi. Mesajıma cevap vermedi, güya 3 buçukta toplantıdan sonra gelecekti konuşacaktık aramadı bile.

Bana düşen gururlu davranıp aramamak, benden ayrılmak istediğini anlamak ama iki gün önce hiçbir şey yokken insan içine sindiremiyor işte.

arama sakın.hatta o seni arayıp dönmek isterse de dönme.önüne bak bundan sonra seni gerçekten sevebilecek birilerine şans ver zaman kaybı ve pişmanlıktan başka birşey getirmez bu ilişki sana

Ama eminim ben şimdi dışarı çıksam arkadaşlarımla, ve bunu duysa etmediği lafı bırakmaz öyle de bir kıskançlığı sahipleniciliği var inanın aklım almıyor. İnsan sevmediğini kıskanır mı? Beni aldattığı dönemde bile saat 10dan sonra benim evime gelemezsin diye kurallar koyuyordu. Sonradan öğrendim ki o kızlar gece 1de geliyormuş ona düşünün.

Aklım başıma geldiğinde pişman olacağım büyük ihtimalle, nasıl kendimi bu kadar küçük düşürdüm hayatımın en güzel döneminde diyeceğim ama şu an basiretim bağlanmış gibi ne garip.

Olabilir çünkü tanıdığımız herkes hayret onun Ankara'ya geldi geleli yani 6 senedir böyle uzun bir ilişkisi olmamıştı anca takılıyordu kızlarla demişti.

Kendisi de ilk defa koluma takıp dostlarımın düğününe gidebildiğim, yanında beni mahcup eder mi diye utanmadığım bir sevgilim var diyordu.

İlk büyük aldatmasından sonra yakın arkadaşına ben bir b.k yedim Lorettina'yı seviyormuşum anladım onu bir daha hiç üzmeyeceğim ders oldu demiş mesela. Bu sefer neden bana tepki verdi? Bitanem üzülme tamam kıyamam dese yanıma gelse sarılsa ben sakinleşirdim. Ama öyle yapmadı. Eeh bıktım Ankara'dan dedi. Mesajıma cevap vermedi, güya 3 buçukta toplantıdan sonra gelecekti konuşacaktık aramadı bile.

Bana düşen gururlu davranıp aramamak, benden ayrılmak istediğini anlamak ama iki gün önce hiçbir şey yokken insan içine sindiremiyor işte.

canım iki gün önce hiç birşey yoktu diye birşey yok,
adam seni defalarca aldatmış, ve seninle yatmıyor.
ten uyumuymuş..
sen hariç herkesle uyuyo ama teni.
hala yaptığı güzel şeyleri hatırlatmaya çalışıyorsun kendine.
sana yemek yapmış tatlı tatlı konuşmuş vs.
sinyalleri resmen gözüne sokmuş, anlamak istememişsin.
seni soğutmak için onun yaptıkları yetmediğine göre kendin birşeyler yapmayı dene ve lütfen at şunu kafandan.
ben sinir oldum ya.. :19:

Bir de şu var, ben buraya gelmeden önce sosyal bir insandım ama o herkesle bağımı kopardı. Kimseyle görüşmemi onaylamadı gittikçe yalnızlaştım insanları uzaklaştırdım kendimden. En sonunda da bir baktım hayatımın merkezi o olmuş. Şimdi onun yoksunluğunu çekiyorum aslında. Hem arkadaşım hem sevgilim hem ailem gibiydi benim için. Sevgiliden ayrılma acısının üç katını yaşamaktan korkuyorum bu yüzden.

Ama eminim ben şimdi dışarı çıksam arkadaşlarımla, ve bunu duysa etmediği lafı bırakmaz öyle de bir kıskançlığı sahipleniciliği var inanın aklım almıyor. İnsan sevmediğini kıskanır mı? Beni aldattığı dönemde bile saat 10dan sonra benim evime gelemezsin diye kurallar koyuyordu. Sonradan öğrendim ki o kızlar gece 1de geliyormuş ona düşünün.

insan sevdiğini değil sahiplendiğini kıskanır,
senin ona ait olduğundan emin olduğu içinde böyle davranıyor.
okumayayım başlığı diyorum ama dayanamıyorum.

hiçbirşey yokken değil aslında çok şey varmış da sen görememişsin.tabi herkesin kişiliği farklı ama aldatılmak sineye çekilecek birşey değil çünkü ilişkide aldatma varsa bu başlı başına bir problem olmakla birlikte ilişkideki başka büyük problemlerin habercisidir.

En gerçek neden de sevilmediğini kabul edememek.

İnanmak istemiyorum, biliyorum beni sevmediğini bana sadece katlandığını. O da akarım kokarım olmadığı, hesap sormadığım, ne bileyim uyumlu olduğum, diğer kızlarla edemediği sohbeti benimle edebildiği için.. Ama işte inanmak istemiyorum bir yandan. Çok banal olacak ama bir çiçek alıp gelse canım aşkım saçmalama hiçbir şey senin üzülmene değmez dese diye bekliyorum içten içe sanırım.

Üç yıl kokusuyla uyuduğum bana yemekler yapan tatlı tatlı muhabbet eden adam bu kolay olmaması bundan.

Mesaj attım az evvel, "tamam canım anladım ben. (sonunda)" diye.
Cevap yok, ayrıldık sanırım.
İçim üşüyor.

şimdi yokluğundan için üşüyor. ama seni aldattığı zamanlarda bundan daha mı az üşüdün? böylesi bir adamla ruhuna eziyet etme. sal gitsin..

Bir de şu var, ben buraya gelmeden önce sosyal bir insandım ama o herkesle bağımı kopardı. Kimseyle görüşmemi onaylamadı gittikçe yalnızlaştım insanları uzaklaştırdım kendimden. En sonunda da bir baktım hayatımın merkezi o olmuş. Şimdi onun yoksunluğunu çekiyorum aslında. Hem arkadaşım hem sevgilim hem ailem gibiydi benim için. Sevgiliden ayrılma acısının üç katını yaşamaktan korkuyorum bu yüzden.

bu aciyi yasaman gerekio. bu aci su anda ihtiyacin olan sana ozunu bulduracak hayata dondurecek tek sey. sanmaki sonsuza kdr surecek. ama boyle olmaz ben kendimi yedim burda nasi bu hallere dusuosun die.

bak tatlım beni dinle bu adam normal değil.kıskanması filan sahiplendiğinden değil bu adam sosyopat ciddiyim bak.seni kıskanması filan bahane seni yalnızlaştırıp kendine mecbur bırakmak için yapmış.seni bir eşyası gibi görmüş çünkü.ondan bağımsız bir sosyal hayatın olmasını kabullenememiş

hiçbirşey yokken değil aslında çok şey varmış da sen görememişsin.tabi herkesin kişiliği farklı ama aldatılmak sineye çekilecek birşey değil çünkü ilişkide aldatma varsa bu başlı başına bir problem olmakla birlikte ilişkideki başka büyük problemlerin habercisidir.

Elbette aldatılmak sineye çekilecek bir şey değil. Ben bu yaşadıklarımın onda birini gerçekte tanıdığım arkadaşlarıma anlatsam bir daha yüzüme bakmazlar ama işte bindim bir alamete gidiyorum kıyamete. Bu arada arasam açar, çalışıyordum falan der. Ben neşeli konuşsam yemek yedin mi yemediysen bana gelsene falan yapar hiçbir şey olmamış gibi film izleriz. Ama burda ben mi tuhaf davranmış oluyorum o mu istemediği bir şeyin içine beni kırmamak için sürükleniyor her seferinde bilmiyorum. "Ben anladım" mesajıma cevap vermezse komple bitti onu anlayacağım.Yoksa en azından "neyi anladın saçmalama" falan derdi.

Bu arada bir ihtimal daha var çok fena bozuk olmasına dair. O kız ortak arkadaşıma "herhalde ereksiyon ilacı aldı hiç fena değildi uzun sürdü" demiş. (özür dileyerek yazıyorum bunu) Ben de bunu aynen söyledim, bak senin yüz göz olduğun insanlar bu kadar mahremini 3. kişilere nasıl anlatıyorlar diye. Şimdi sırrı ortaya çıktı diye de gurur yapmış olabilir. Ama utanacağı bir işin içine girmeseydi.. Üstelik ben şuna çok ağlamıştım o hapları cebinde bulduğumda.. Bana ten uyumumuz yok deyip geçerken o kızlar için böyle bir yola başvurması, ne bileyim onları memnun etmek için tüm zorluğuna katlanarak eczaneye gidip o ilaçları alması, bana zerre değer vermemesi hatta tanesi 20 liraya mı geliyor bilmiyorum ama gelecek planları kurduğu sevgilisi için birini bile harcamaya değer görmemesi çok dokunmuştu. 30una yaklaşmış insanlarız, ilerde iş güç yerine oturursa hayat boyu beraber oluruz diye bir ilişkideyken böyle bir konu ister istemez önemli oluyor. Çok ağladım ama işte döndü dolaştı onun gururu kırıldı.

ben normalde bu tarz yorumlar yapmam ama "adamın değil de sizin derdiniz ne?" çok merak ettim doğrusu.. adamın derdi ortada bence çünkü.. bir kız var kız onu deliler gibi seviyor ne dese yapıyor bu durumda adamın canına minnet. elinin altında her daim onu seven, ne istese yapan, aldatsa bile kabullenen, adam onu aşağılayıp dalga geçtikçe daha da ona bağlanan bir kadın var neden onu terketsin ki? hem o kadınla hem de canının istediği tüm diğer kadınlarla takılabiliyor. bir çok adamın rüyası gibi bir şey.. tabi karakteri yerinde olmayan bir sürü adamın.. allah seni bu adamdan kurtarsın diyeyim ne diyeyim. seni aldattığını ondan bundan duyuyorsun ve zaten buna eminsin, adam millete bu kız bana çok aşık sevgilim bile değil peşimde dolanıyor diye geziyor seni aşşağıladıkça aşşağılıyor sen hala beni hasta olduğum halde aramadı derdindesin? canım bu adam seni önemsemiyor ki neden arasın? önemsese seni bu küçük duruma düşürür müydü hiç. sen onun için sadece cepte, yedekte olan birisin.. bunları söylerken seni üzmek istemem ama gerçekleri görmeni, o adamdan kendini kurtarmanı canı gönülden isterim emin ol.. hemcinslerimi bu şekilde görmek beni çok üzüyor!

Back
X