kızlar erasmus'a başvurdum kabul edildim hem de birincilikle ama sevgilim gidersem biteceğini söylüyo ama ben ondan ayrılmak istemiyorum o benim ruh eşim :sinifsinif: 1buçuk senelik bi ilişkimiz var sadece 6aylık bişey için beni nasıl bırakır :umursamaz: aslında o da haklı ben onu ezip geçiyorum ve oraya gidiyorum :sinifsinif: haklı ama onu çok seviyorum nasıl ikna ederim beni bırakmaması için :a015:
tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar. dün gece itibariyle ayrılmış olduk :gitme: istesem de dönmez... yalvarsam da gelmez zaten bu saatten sonra... erasmus işini başından beri ASLA kaçırmicamı söylemiştim zaten. ama onun yokluğu batıyo böyle de bi durum var :bbo: benim için nasıl ki erasmus asla unutamicam bi deneyim olacaksa o da öyle. onu da asla unutamicam hep bi yerde benimle olacak... ilk ilişkimdi gerçek manada karşılıklı olarak yaşadığım. ve cok guzel bi bi buçuk seneyi bitirdik. neysesınavın ortasında otobüste öğlende yemek yerken 3sefer ağladım gün içinde. gecekiyle birlikte 4 olacak. niye bunları yazıyosam bilmiyorum :gitme: HERKESE TEŞEKKÜRLER CANLARIM DESTEKLERİNİZ İÇİN...
böyle bencil bir insan için üzülme
yarın öbür gün çalışma da der,onu da yapma bunu da yapma der
erkek milleti kadının kendisinin önüne geçmesini istemez
:lepi: hehe bu kadar olur aynısı benim başıma geldi :roflol:
erkek arkadaşım erasmus'a başvurursan ayrılırım demişti ben ne yaptım başvurdum ve kazandım
üstelik bununla da yetinmedim work&travel'a da başvurdum
yani bu haziran çıkışımı yapıcam tr'den önce amerika ardından 1 yıl fransa:sm_cool:
ben ayrıldım ama zaten benim başka sorunlarım da vardı yinede sorunlarım olmasa dahi ayrılırdım canım gelecek ve hayaller çok başka benim için
bekle beni amerikaaa bekle beni fransaaa:sm_cool:
tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar. dün gece itibariyle ayrılmış olduk :gitme: istesem de dönmez... yalvarsam da gelmez zaten bu saatten sonra... erasmus işini başından beri ASLA kaçırmicamı söylemiştim zaten. ama onun yokluğu batıyo böyle de bi durum var :bbo: benim için nasıl ki erasmus asla unutamicam bi deneyim olacaksa o da öyle. onu da asla unutamicam hep bi yerde benimle olacak... ilk ilişkimdi gerçek manada karşılıklı olarak yaşadığım. ve cok guzel bi bi buçuk seneyi bitirdik. neysesınavın ortasında otobüste öğlende yemek yerken 3sefer ağladım gün içinde. gecekiyle birlikte 4 olacak. niye bunları yazıyosam bilmiyorum :gitme: HERKESE TEŞEKKÜRLER CANLARIM DESTEKLERİNİZ İÇİN...
süpersin :lepi: keşke başka sorunlarım olsaydı be :1no2: aman olmuş çare yok ki ayrıldık 2gundur ayrıyız alışcam ben de :dilcikar: iyi yolculuklar sana da :lepi: :lepi: :lepi:
teşekkür ederim gercekten içimi huzura kavuşturan bi yazı oldu okuyunca :teselli: opuyorumnanaktancanım üzülmen normal ;onu unutamayacağını ;senin için özel olduğunu düşünmen normal... hele ki ayrılığa senin hayatınla ilgili vermiş olduğun bir karar neen olmuş gibi olması senin için oldukça zor... ama inan bu görünen şekli...
ayrılığı seçen o ;sen değilsin... senden ayrılmak isteyen o ... bunu sakın göz ardı etme...
pişman olma ...sen doğru kararı verdin... ilk ilişkiler özeldir ; unutulmaz birsüre ...belki uzun birsüre... ama ilk ilişkiler deneyimdir ; çok şey öğretir... bir sonra ki ilişkinde hangi hatalardan kaçınacağını öğrenirsin... ve sen artık biliyorsun ki sana destek olmayan bir adamın senin hayatında yeri olmamalı... ve emin ol gün geldiğinde iyi ki bitmiş diyeceksin yerimseniben
lütfen erasmusta olayın tadını çıkar ... arkanda birini bırakmış olarak o günlerin keyfini kaçırma kendin için... kaydirigubbakcemile5
süpersin :lepi: keşke başka sorunlarım olsaydı be :1no2: aman olmuş çare yok ki ayrıldık 2gundur ayrıyız alışcam ben de :dilcikar: iyi yolculuklar sana da :lepi: :lepi: :lepi:
ıkınızı de tebrik ediyorum :)) o kadar şanslısınız ki kıymetini bilin :)) kıskandım walla bende gelcem :))
bunun pişmanlığını hala yasıyorum..üniversiteyi Amerika da okuma gibi bir firsati aptal bir erkek yüzünden geri tepmiş,bu cesareti gösterememiş bir insan olarak sizleri gercekten tebrik ediyorum..sakın bir erkek uğruna böyle seylerden vazgeçmeyin..ben vazgeçtim de noldu?erkek gitti ben burda 2 yıllık üniversite okudum..sanırım yıllarda geçse,ölene kadar bu benim hayattaki ilk ve son pişmanlığım olucak,hep icimde bir yerde onu yasiycam..bu çok acı bir şey..belki bambaşka bir hayatım olucakti..belki hala Amerika da olucaktim..belki çok güzel bir isim,kariyerim olucakti..belki..belki..belki..tek diyebildigim belki..siz sakın belki demeyin..fırsatları değerlendirin..kalabildiğiniz kadar kalın,çalışın,yasayın..
yolunuz açık olsun tebrik ediyorum ikinizide tekrar..
sanada iyi yolculuklar canım :lepi: yeni yerler yeni insanlar bizi bekliyo tadını çıkarma vaktiii hadiii eğlen biraz bak çok güzel olacak herşey opuyorumnanaktan unutamayacağımız belki de ilerde keşke fırsatım yine olsada gitsem diyeceğimiz bir süreç yaşayacağız
bunun tadını çıkaralım bence kaydirigubbakcemile5 sen nereye yolcusun? sana da iyi yolculuklar canım :1hug:
ıkınızı de tebrik ediyorum :)) o kadar şanslısınız ki kıymetini bilin :)) kıskandım walla bende gelcem :))
bunun pişmanlığını hala yasıyorum..üniversiteyi Amerika da okuma gibi bir firsati aptal bir erkek yüzünden geri tepmiş,bu cesareti gösterememiş bir insan olarak sizleri gercekten tebrik ediyorum..sakın bir erkek uğruna böyle seylerden vazgeçmeyin..ben vazgeçtim de noldu?erkek gitti ben burda 2 yıllık üniversite okudum..sanırım yıllarda geçse,ölene kadar bu benim hayattaki ilk ve son pişmanlığım olucak,hep icimde bir yerde onu yasiycam..bu çok acı bir şey..belki bambaşka bir hayatım olucakti..belki hala Amerika da olucaktim..belki çok güzel bir isim,kariyerim olucakti..belki..belki..belki..tek diyebildigim belki..siz sakın belki demeyin..fırsatları değerlendirin..kalabildiğiniz kadar kalın,çalışın,yasayın..
yolunuz açık olsun tebrik ediyorum ikinizide tekrar..
sizin sevdiğiniz kadar o da sizi sevmiş olsaydı, değer vermiş olsaydı ayrılıp gitmezdi...bence bu bahanesi olmuş.....gerçekten sevenler nelere katlanmaz ki...Sevgi Emek ister.....fedakarlık ister.....6 ay dediğin nedir ki.......lmaz:
kaldı ki, sevgili bile olsa kimse kimsenin geleceğine el koymamalı.. bu işler hiç belli olmaz, gelin ata binmiş ya nasip demişler......
öncelikli tercihiniz kariyeriniz olmalı...daha önünüzde uzun uzun yıllar var,hayatı tanıyın, insanları tanıyın ve hiç birşey için aceleci olmayın....aşklar hep aynı kalsaydı hayat bayram olurdu....o benim dostumdu felan demişsiniz ama bence dostum dediğiniz insan öyle ilk tökezlemede ardına bakmadan çekip gitmemeliydi.....
siz siz olun önce hayatınızı yaşayın.....hem de dolu dolu.....:dance:
hakkınızda hayırlı uğurlu olsun...umarım Erasmus sonrası güzel anılarınızı da buradan paylaşırsınız....opuyorumnanaktan
gördün mü canım yalnız değilsin :teselli: sıkma canını o yüzden tadını çıkar opuyorumnanaktan sende bende hehe :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?