Galiba vakti geldi ayrln :'(

töbe töbeee
kendisi nasıl askere gidecek acaba
sende deki ona,askere gidemezsin
topu topu 6 ay yani
hem eşin değil anan baban değil birde onunla ileride de beraber olacağın belli değil neden kısa bir zaman için surat asıyor sana engel oluyor ve sen de kararsız kalıyorsun

böyle bencil bir insan için üzülme
yarın öbür gün çalışma da der,onu da yapma bunu da yapma der
erkek milleti kadının kendisinin önüne geçmesini istemez

böyle bencil bir insan için üzülme
yarın öbür gün çalışma da der,onu da yapma bunu da yapma der
erkek milleti kadının kendisinin önüne geçmesini istemez

en yakın arkadaşımdı dostumdu.. insan yakıştıramıyo toz konduramıyo ben bencillik ettim o etmedi diyesim geliyo. ama işte... :1no2: haklısınız... teşekkürler avunmaya çalışcam yazdıklarınızla :gitme:

arkadaşım boşver ne kadar unutamıcam desen de gayet güzel unutacaksın görürsün bak :)

ee o askere gıtmeyecek mıymıs hıc ?

gıtmem hayatta baska ulkeye yerlesırız ama senden uzak duramam dıyorsa eyvallah.

:lepi: hehe bu kadar olur aynısı benim başıma geldi :roflol:
erkek arkadaşım erasmus'a başvurursan ayrılırım demişti ben ne yaptım başvurdum ve kazandım
üstelik bununla da yetinmedim work&travel'a da başvurdum
yani bu haziran çıkışımı yapıcam tr'den önce amerika ardından 1 yıl fransa :sm_cool:
ben ayrıldım ama zaten benim başka sorunlarım da vardı yinede sorunlarım olmasa dahi ayrılırdım canım gelecek ve hayaller çok başka benim için
bekle beni amerikaaa bekle beni fransaaa:sm_cool:

süpersin :lepi: keşke başka sorunlarım olsaydı be :1no2: aman olmuş çare yok ki ayrıldık 2gundur ayrıyız alışcam ben de :dilcikar: iyi yolculuklar sana da :lepi: :lepi: :lepi:

süpersin :lepi: keşke başka sorunlarım olsaydı be :1no2: aman olmuş çare yok ki ayrıldık 2gundur ayrıyız alışcam ben de :dilcikar: iyi yolculuklar sana da :lepi: :lepi: :lepi:

canım üzülmen normal ;onu unutamayacağını ;senin için özel olduğunu düşünmen normal... hele ki ayrılığa senin hayatınla ilgili vermiş olduğun bir karar neen olmuş gibi olması senin için oldukça zor... ama inan bu görünen şekli...

ayrılığı seçen o ;sen değilsin... senden ayrılmak isteyen o ... bunu sakın göz ardı etme...

pişman olma ...sen doğru kararı verdin... ilk ilişkiler özeldir ; unutulmaz birsüre ...belki uzun birsüre... ama ilk ilişkiler deneyimdir ; çok şey öğretir... bir sonra ki ilişkinde hangi hatalardan kaçınacağını öğrenirsin... ve sen artık biliyorsun ki sana destek olmayan bir adamın senin hayatında yeri olmamalı... ve emin ol gün geldiğinde iyi ki bitmiş diyeceksin yerimseniben

lütfen erasmusta olayın tadını çıkar ... arkanda birini bırakmış olarak o günlerin keyfini kaçırma kendin için... kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim gercekten içimi huzura kavuşturan bi yazı oldu okuyunca :teselli: opuyorumnanaktan

sanada iyi yolculuklar canım :lepi: yeni yerler yeni insanlar bizi bekliyo tadını çıkarma vaktiii hadiii eğlen biraz bak çok güzel olacak herşey opuyorumnanaktan unutamayacağımız belki de ilerde keşke fırsatım yine olsada gitsem diyeceğimiz bir süreç yaşayacağız
bunun tadını çıkaralım bence kaydirigubbakcemile5 sen nereye yolcusun? sana da iyi yolculuklar canım :1hug:

ıkınızı de tebrik ediyorum :)) o kadar şanslısınız ki kıymetini bilin :)) kıskandım walla bende gelcem :))
bunun pişmanlığını hala yasıyorum..üniversiteyi Amerika da okuma gibi bir firsati aptal bir erkek yüzünden geri tepmiş,bu cesareti gösterememiş bir insan olarak sizleri gercekten tebrik ediyorum..sakın bir erkek uğruna böyle seylerden vazgeçmeyin..ben vazgeçtim de noldu?erkek gitti ben burda 2 yıllık üniversite okudum..sanırım yıllarda geçse,ölene kadar bu benim hayattaki ilk ve son pişmanlığım olucak,hep icimde bir yerde onu yasiycam..bu çok acı bir şey..belki bambaşka bir hayatım olucakti..belki hala Amerika da olucaktim..belki çok güzel bir isim,kariyerim olucakti..belki..belki..belki..tek diyebildigim belki..siz sakın belki demeyin..fırsatları değerlendirin..kalabildiğiniz kadar kalın,çalışın,yasayın..
yolunuz açık olsun tebrik ediyorum ikinizide tekrar..

önce teşekkür ederim kendi adıma :1hug: bu kadar olur konuya son nokta denilen mesaj sanki :çok üzgünüm: çok üzüldüm senin adına belki hala amerika'ya gitmek için bi fırsatın olur niye olmasın :teselli: hayatta tek şans yoktur ki :içelim:

sizin sevdiğiniz kadar o da sizi sevmiş olsaydı, değer vermiş olsaydı ayrılıp gitmezdi...bence bu bahanesi olmuş.....gerçekten sevenler nelere katlanmaz ki...Sevgi Emek ister.....fedakarlık ister.....6 ay dediğin nedir ki.......lmaz:

kaldı ki, sevgili bile olsa kimse kimsenin geleceğine el koymamalı.. bu işler hiç belli olmaz, gelin ata binmiş ya nasip demişler......

öncelikli tercihiniz kariyeriniz olmalı...daha önünüzde uzun uzun yıllar var,hayatı tanıyın, insanları tanıyın ve hiç birşey için aceleci olmayın....aşklar hep aynı kalsaydı hayat bayram olurdu....o benim dostumdu felan demişsiniz ama bence dostum dediğiniz insan öyle ilk tökezlemede ardına bakmadan çekip gitmemeliydi.....

siz siz olun önce hayatınızı yaşayın.....hem de dolu dolu.....:dance:

hakkınızda hayırlı uğurlu olsun...umarım Erasmus sonrası güzel anılarınızı da buradan paylaşırsınız....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gördün mü canım yalnız değilsin :teselli: sıkma canını o yüzden tadını çıkar opuyorumnanaktan sende bende hehe :dance:

belçika'ya yolcuyum canım ben de inşallah :lepi: gezip eğlenmek tabiki hakkımız ve bunun için de önümüzde cok güzel bi fırsatımız var opuyorumnanaktan oohh gezelim eğlenelim coşalım kız. başkaları kaybetsin biz tadını çıkaralım :dilcikar:

gerçekten de son noktayı koyan mesaj olmuş bu :çok üzgünüm: hayatta hersey insanın bi şeylere daha temkinli yaklaşmasını sağlıyo. mesela ben daha önce yazmıştım ama suanda okudgum sehirde sevgili için kalmıştım. ama ne oldu. o da bitti... eğer ki onun için burda kalmasaydım şimdi gitmezdim erasmus a filan. ayrılmak istemezdim. bu sansı geri teperdim. yani kısacası aptallk ederdim. hayatta her sey insana bi şeyler öğretiyo ve daha çook yaşicam şeyler oldguna inanıyorum. yaşım daha 19... sadece atlatmam gereken bi süreç var.. onun geçmesini bekliyorum. yeniden mutlu olcama inanıyorum. sen de almışsın hayattan dersini. inşallah senin de önüne böyle bi fırsat çıkar ve inşallah sen de kendini bu sefer başkalarından daha çok önemsersin. sizi seviyorum opuyorumnanaktan

inşallahhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan destekleriniz için sağolun varolun canlarım opuyorumnanaktan

gördün mü canım yalnız değilsin :teselli: sıkma canını o yüzden tadını çıkar opuyorumnanaktan sende bende hehe :dance:

opuyorumnanaktan keşke sen de belçikaya gelseydin ben seni çok sevdim opuyorumnanaktan :lepi: amerikaya mı demiştin CADIARZU opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…