QUOTE=cccnn;10096496]meslek hayatımda bana katkısı olmayacak. ama küçük bi şehirde yaşıyorum. ailemin yanında üniversite okuyorum. o beni bıraktı başka şehire gitti üniversite için. mafoldumben aileden kaçtı ama simdi benim açımdan göremiyo olayı. haklı buluyorum. kesinlikle o gitse gidersen biter derdim. ama o demesin mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ccnnncim valla ne desem bilmiyorum, erkek arkadaşın gitmeni istememekte çok haklı ama sen de gitmek istemekte haklısın çünkü çok güzel birşey ve güzel 1 fırsat, bir daha yakalayamayabilirsin. hem gitmeyip ilerde ayrılırsanız da çok pişman olursun gitmediğine. onun için bunları yaşamaktan mahrum kaldığına. ama ilişkinizin bitme durumu da kötü olcak severken, bilmiyorum çok zor bir karar. senin için hayırlısı neyse o olsun canım. :1no2::teselli:
belkçikanin daha iyi olacağını söyledi hocalar filan CADIARZU sositososito eğitim fakültesi 2. sınıfım ben gidicem yerde sadece eğitim dersleri görcemden farketmiyo bölüm :teytey:
zaten kesinlikle gitmeme gibi bi düşüncem yok. neden herkes bu şekilde algılamış ki :1no2: gitmeden olur mu zaten en yakın arkadasımla gidiyoruz bu fırsat hayatta kimin başına gelebilir ki. canım arkadasımla süper bi altı ay geçirme şansını elimden kim alabilir ki. hiç kimse !!!klava: ama insanın yine de canı acıyo böyle bi yerlerinde bi sızı oluyo sizinle onu paylaşmak istedim :sm_confused: onu gayet iyi tanıyorum zaten başından beri karşı çıkcak oldugunu biliyodum eğer ki gitmeyecek olsam zaten başvurmazdım ki ama ama ama işteee :asigim: :gitme: :gitme: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?