yani kına gecesinin amacını temasını öğrendin sayemde
valla bende bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğimyani kına gecesinin amacını temasını öğrendin sayemde
ya benim esimle konusmak pek mümkün değildir cnü sinirlenir ve konusma baska boyuttlara ulasır cok defa denedim yani yetmedi mektup yazdım ama olmadı olmadı biz sorunlarımızzı küs kalarak 3 5 gün sonra hic o konuyu acmayarak cözüyoruz ıkı medeni yetskin ınsan gibi değil yani
geç olmadan öğrendim, bende evlenirken yapmayacam :)valla kına gecesini anlamının eşine kurban olmak olduğunu bilseydim hiç yapmazdım o ne öyle ya
ya benim esimle konusmak pek mümkün değildir cnü sinirlenir ve konusma baska boyuttlara ulasır cok defa denedim yani yetmedi mektup yazdım ama olmadı olmadı biz sorunlarımızzı küs kalarak 3 5 gün sonra hic o konuyu acmayarak cözüyoruz ıkı medeni yetskin ınsan gibi değil yani
evlenirken kesin yapmıyacagım dediginiz bi çok şeyi yaptırıyolar :) bende nikah isterdim aslında ama...düğün kına davul zurna alayı vardıAynen, resmen günün şoku oldu bana.
Kusura bakmayin. Sizi üzmek icin degil de merakimdan soruyorum. Esinizin ayagini yikamak, corabini giydirmek ve tirnagini kesmek niyedir yani? Ögretmensiniz. Cahil bi kadin olsaniz anlayacagim ama düsündüm mantikli bi sebep bulamadim
ben cok savastım gercekten ve ben bu savası kendi içimde yıldır veriyorm benim esim evlendiğimz anda degişti verdiği sözleri unuttu o peşimden kosan adam gitti yerine bambaska biri geldi .. benim esim biraz yobaz dır oyle evlilik uzmanına felan gtmez yani .. ayrı kalmaksa biz her küslügmzde aynı evn icinde günlerce ayrı kalıyoruz zaten .. evliliği gectm hayattan sogudum inanın !
Erkeğin birşey yapmasına gerek yokbizim adetlere girersek buradan çıkamayız.bizim adetler hep kadının üstüne yalnız.kadın şunu yapar,kadın bunu yapar,kadın kocasına köle olsun,kurban olsun.peki erkek ne yapar bizim adetlere göre?
evet erkeklerin tek önemsedikleri şey o :)Erkeğin birşey yapmasına gerek yok
Pipisi var onun.
Hayır siz değerlisiniz! Allah sizi değerli kılmıştır. Bu yaşananlar da bir sınavdır. Ki başıboş değiliz elbet. Bir erkeğin sizi bu şekilde değersiz hissettirmesi üzerine, sizin kalbinizi kırması üzerine dağlar taşlar titrer. Ben sizi gayet aklı başında, güçlü biri olarak hissediyorum. Sadece bir şok anı bunların hepsi bu hissettikleriniz. Sakince oturup olayları analiz ettiğinizde aslında yuvanız dağılmasın diye neler yaptığınıza bakarak sizde göreceksiniz ne kadar güçlü olduğunuzu.oyle haklısınız ki .. sevgi ye kendimi degerli hissetmeye öyle ihtiycm var ki ! kendimi cdden beyinsiz bi işe yaramayan asagılık biri gibi hissediyorum ! elhamdulillah insallah hersey daha güzel olcak bu saatten sonra
Allah yardımcınız olsun o zaman ne diyeyim .sizi kararlı gördüm .çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla değil mibiz bu kararı aylardır erteliyoruz zaten kontess ben her sefernde dile getrdm daha beterdi anca bukadar düzeldi ama aynı evin icinde iki yabancı gibi yasamaktan kavga etmekten psikolojim bozuldu artık ! keske bebegim olmasaydı ama oldu ona hem anne hem baba olcam bu saatten sonra .. benım ablamın eside boyledı degsti ama onun sorun ailesndeydi bzde esimde bundan dolayı degişmesi zor malesef .. ya ikinci bebegim olursa ne olck ozaman hic ayrılamam inceldiği yerden kopsun artık
Bence şu an bi depresyon halindesin bunu yapan da eşin umursama çünkü umursadikca kendilerini bişe saniyolar seversen üzülürsün üzersen sevilirsinn onun seni üzmesine izin verme sen onu üz üzerine düsmenerden baslasam ne anlatsam bilemiyorum tek bildigim var ki hissiz oldugum , biz esimle 2,5 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ! ve biz evliliğimizin basından beri sürekli sorunlar yasıyoruz dayak küfür yok . Ancak kolumu sıkma beni ittirme ve manyak beyinsiz gibi sürekli hakaret eden bi kocam var . 3 gün iyiysek 5 gün kötüyüz artık cok yoruldum . benim esim cok sinirli biri sudan sebeplerle herseye kızar hep alttan alldım ama artık dayanamıyorum galiba sürekli aklımda bi ayrılık düsüncesi vardı bunu kendisi dün dile getirdi .. cok zoruma gidiyo bu duruma gelmemiz cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri zor zamanlarımda hic destekcim olmadı hep karsımda yer aldı hep baskasının tarafında oldu onları haklı beni haksız görüp daha fazla üzerime geldi .. neyse cok uzattım ben istiyo muyum bu bosanmayı evet ama ya kızım ne olcakonu babasız nasıl büyütürüm ! nolur bana bi yorum yapın bişeyler diyin fikirlerinize ihtiyacım var .. buarada ben 24 esimde 29 yasında
süper cevap olmuş :)Bence şu an bi depresyon halindesin bunu yapan da eşin umursama çünkü umursadikca kendilerini bişe saniyolar seversen üzülürsün üzersen sevilirsinn onun seni üzmesine izin verme sen onu üz üzerine düsme
Yaşadım bi benzerini o yüzden içten cevaplamış olabilirim tşklersüper cevap olmuş :)
süper cevap olmuş :)[/QUOTE
gerçek cevaplar içten cevapladıklarımızdır zaten :)Yaşadım bi benzerini o yüzden içten cevaplamış olabilirim tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?