galiba yolun sonuna geldik ..

valla kına gecesini anlamının eşine kurban olmak olduğunu bilseydim hiç yapmazdım o ne öyle ya

o zaman ortada çok sağlıksız bir evlilik var.
kend,ne de bebeğine de eziyet etme. ne güzel ayaklarının üzerinde de duruyorsun.
gençliğin gitmeden yol ver gitsin. zaten mutsuz bir anne mutsuz bir çocuk demek oluyor.
bu adamın belli ki kendinden başka kimseye faydası da tahammülü de yok.
inş hayırlı bir karar verirsin..

Reactions: anu
Bu evlilikte kendinizi çok paralamışsınız, bu sebeple eşiniz sizi eş değil, annesi olarak görmeye başlamış. Kendinizden daha fazla ödün vermeden, yaptıklarınızı, yapmayacaklarıma çevirmeye başlamalısınız. Bu şekil de devam ederseniz, siz istemeseniz de, eşiniz ilerde boşanmak isteyebilir. Anneliği sadece evladınıza yapın, eş olmayı eşinize, karşınızda ki adam iyilikten ve fedakarlıktan anlamıyor ne yazık ki.

Kusura bakmayin. Sizi üzmek icin degil de merakimdan soruyorum. Esinizin ayagini yikamak, corabini giydirmek ve tirnagini kesmek niyedir yani? Ögretmensiniz. Cahil bi kadin olsaniz anlayacagim ama düsündüm mantikli bi sebep bulamadim

O zaman siz kendi mutluluğunuza ve çocuğunuzun mutluluğuna odaklanın
Bunun için boşanmanız gerekiyorsa öyle yapın temiz bir sayfa açın çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun aileni destek olur mu manevi olarak sizi anlar mı?

bizim adetlere girersek buradan çıkamayız.bizim adetler hep kadının üstüne yalnız.kadın şunu yapar,kadın bunu yapar,kadın kocasına köle olsun,kurban olsun.peki erkek ne yapar bizim adetlere göre?
Erkeğin birşey yapmasına gerek yok
Pipisi var onun.

oyle haklısınız ki .. sevgi ye kendimi degerli hissetmeye öyle ihtiycm var ki ! kendimi cdden beyinsiz bi işe yaramayan asagılık biri gibi hissediyorum ! elhamdulillah insallah hersey daha güzel olcak bu saatten sonra
Hayır siz değerlisiniz! Allah sizi değerli kılmıştır. Bu yaşananlar da bir sınavdır. Ki başıboş değiliz elbet. Bir erkeğin sizi bu şekilde değersiz hissettirmesi üzerine, sizin kalbinizi kırması üzerine dağlar taşlar titrer. Ben sizi gayet aklı başında, güçlü biri olarak hissediyorum. Sadece bir şok anı bunların hepsi bu hissettikleriniz. Sakince oturup olayları analiz ettiğinizde aslında yuvanız dağılmasın diye neler yaptığınıza bakarak sizde göreceksiniz ne kadar güçlü olduğunuzu.

Gelenek görenek diye kabul etmiyorum böyle bir şeyi, kına gecem de olmadı iyi ki olmamış. Kimseye kurban olmam ben beni yaratandan başka. Böyle aman adettir, aman toplumun dayatmasıdır diye diye bu erkekler kendilerini çok matah, bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. Kadının görevi diye diye ölüp biten toplum ne oldu da kadını evden alıp iş yerlerine koydu. Kadın da aileye destek olacak, çalışan gelin istiyoruz derken kaynanalar oğullarına aynı zamanda kul köle arıyorlar hala. Eskilerin yanlışlarını günümüze taşımamak bizim elimizde. Kamu spotunu geçiyorum, konu sahibi suç sende çok şımartmışsın, kendini bir şey sanıyor şu an eşin.

Allah yardımcınız olsun o zaman ne diyeyim .sizi kararlı gördüm .çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi

İyiyken iyisin, kötü zamanda da hepsini gölgeleyip her zaman kötü bir eş her zaman mutsuzluk yayan gereksiz biri yerine konulursun. Öyle zamanlarda onun için ne yaparsan yap hangi fedakarlığı gösterirsen göster "öfkeli anında" bağırdığın ya da itiraz ettiğin için genele yayılıp çok kötü bi eş olursun...
Dayak veya küfür olmasa bile sevgisizlik evliliğin en büyük hapishanesi olur. Severek mi evlendiniz, ya da eşinde hiç sevgi belirtisi yok mu? Sinirli olmasının sebebi nedir, yapısı mı böyle?

Bence şu an bi depresyon halindesin bunu yapan da eşin umursama çünkü umursadikca kendilerini bişe saniyolar seversen üzülürsün üzersen sevilirsinn onun seni üzmesine izin verme sen onu üz üzerine düsme

Bence şu an bi depresyon halindesin bunu yapan da eşin umursama çünkü umursadikca kendilerini bişe saniyolar seversen üzülürsün üzersen sevilirsinn onun seni üzmesine izin verme sen onu üz üzerine düsme
süper cevap olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…