galiba yolun sonuna geldik ..

amin allah razi olsun.. evet cok
dogru soylediniz kendinden baska kimseye tahammulu yok halbuki evlilik bu muydu bi naz bile yapamiyorum ya hemen kiziyo küsemiyorum heran korku icindeym acaba neye kizacak diye boyle hayat mi olur allah askina

annem anliyo her seferinde bosan bu adamla bi ömür gecmez dedide ben dinlemedim simdi desem yine bosan der kardeslerimde destekcm ama babami bilmiyorum . haklisinz aslinda zor ama en iyisi temiz bi sayfa acmak ..

Kusura bakmayin. Sizi üzmek icin degil de merakimdan soruyorum. Esinizin ayagini yikamak, corabini giydirmek ve tirnagini kesmek niyedir yani? Ögretmensiniz. Cahil bi kadin olsaniz anlayacagim ama düsündüm mantikli bi sebep bulamadim
ya ben esimi mutlu etmek adina yaptim bunlari her zaman yapilan seyler degil aslinda bi kac defa yapilmis bisey. bide benim babam kilolu biraz onun corabini giydirirken gördu ondan sonra basladi aslinda giydir semeye giydirmezsem baktim aramiz bozulacak giydirdim ama bunlarla kiymete binilmiyomus onu anladim

evet dogru soyledinz ben bu sekilde devam etmeseydm bugune kadar esimle coktan ayrilmistk hep fedakarlik ettim calistgim halde maas kartim kendindedir ve ben harclik alirim onunda kurusu kurusuna hesabini veririm yeri gelir bi markete bakkala gideym istemez bide kiskanctir kendisi ! ne desem bos dediginz gibi cok paraladim ama nafile yine geldik yolun sonuna .. okadar sey bosunayms ben kendime kiziyorum zaten ona degil nede cok ödun verdim kendimden

Yuva kurmak zor yıkmak kolay derler ama seni iyi Anlıyorum yeri geldi kırıldın ve cok üzgünssün belli Duyguların bu yönde ama hemen ayrılmayı düşünmesen çünkü kızınız var kendini iyi hissetmeye çalış ruhen Anlıyorum bu zor ama sabır her işte bir anahtardır !!! Evliliktede sabır gerekli tabi mantıklı düşün hemen karar verme cnm

Hem kızınız var hem de hamile misiniz? Doğru mu anladım ki.
Yani evliliğiniz çokta kötü değildi herhalde eğer iki çocuk yaptıysanız? Yani ne bileyim ya. İnsan kötü evlilikte iki çocuk birden yapmaz herhalde.

Cocuk mu bu adam? Baskasinda gördügü seyi sizin yapmanizi istiyor.

Size harclik veriyor. Markete falan göndermiyor. Hakaretler sürekli agzinda. Cok yüz vermissiniz. Niye bu kadar alttan aldiniz ki? Calisan egitimli bi kadinsiniz. Niye bu kadar ezdirdiniz kendinizi?

kına damadın da eline yakıldığına göre o da kurban olmalı eşine.

neyse

konu sahibi, bence boşanıp güzel bi sayfa açın ne güzel bu yaşta hem mesleğiniz var hem kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek kadar durumunuz ve destek çıkan bi aileniz. yaşta küçük daha nolsun.. ben sizden büyüğüm ama hala okuyorum mesleğim yok falan filan yani sizin için herşey daha erken

Reactions: anu
Canim ayrilsaniz bile yaptigin fedakarliklara hic uzulme hic olmazsa aklinda kalmayacak sunu da yapsam iyi olur muydu diye sen yapilabilecek her seyi ama her seyi yapmissin gerisi onun ahlaksizligi terbiyesizligi

Duygusal açıdan yıpratıcı bi süreç olabilir ama sizin ve kızınızın uzun vadede iyiliği için ayrılmanız daha iyi gibi görünüyor. her şeyi atlatıp evinizde rahat rahat kahvenizi içeceğiniz zamanlar gelecek :)

Canım senin nezdinde genel olarak şunu söylemek isterim ki, hiç bir fedakarlık evlilik kurtarmaz.
Kendinden verdiğin her ödün karşındakinin gözünde sadece değer kaybettirir.

Senin için bu evlilik biterse eğer, bir sonraki ilişkinde kendini hiç bir zaman bu denli geri plana atma.
Çünkü dönüp dolaşıp hep aynı noktaya geleceksin ve hayatında değişen tek şey sadece eşin olacak.

Son düzenleme:
Kızınız babasından boşanmayacak ki babasız büyümesi ne alaka babalık yapmayacaksa aynı evin içinde de yapmaz zaten

Ohooo ayak yıkamak tırnak kesmek.... Adam sana değer vermiyo ya artık höt de hizmetçiliğini yapma kendi değerinin farkına var ya da ayrıl çocuğunla yeni bi hayata başla

@kara kara Sen gel bakim buraya
Peki damada da kına yakılıyor kına gecesinde,
o zaman karsılıklı bir kurban olma durumu söz konusu olmuş olmuyor mu
aa evet bak ben bunu unuttum :) ama bizim damat kına gecesine gelmedi ki. benim elimde kına vardı sadece balayında. o gitmiş bekarlığa veda partisinee :)

aa evet bak ben bunu unuttum :) ama bizim damat kına gecesine gelmedi ki. benim elimde kına vardı sadece balayında. o gitmiş bekarlığa veda partisinee :)

O zaman sen kurban edilmişsin
bizde eşimin parmağına da yakmışlardı, ben yırtmışım
Oh beeee rahatladım
Hadi sana geçmiş olsun o vakit

kesinlikle katılıyorum bu düşüncelere erkek milleti böyle şımartılmaz sonra kafana sıçar
boşanmak yerine uzun bir süre bir kaç ay birbirinizi hiç görmeyin nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bunu deneyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…