- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
Bende reddetmisim farkinda olmadan. Yapmadım evlenirken :)Kına gecesini oldum olası saçma bulmuşumdur.
Bilmeden de olsa yaratılışım red ediyormuş da farkında degilmişim.
Artık hiç bir kına gecesine katılmayacagımdan eminim.
Bende reddetmisim farkinda olmadan. Yapmadım evlenirken :)
amin allah razi olsun.. evet coko zaman ortada çok sağlıksız bir evlilik var.
kend,ne de bebeğine de eziyet etme. ne güzel ayaklarının üzerinde de duruyorsun.
gençliğin gitmeden yol ver gitsin. zaten mutsuz bir anne mutsuz bir çocuk demek oluyor.
bu adamın belli ki kendinden başka kimseye faydası da tahammülü de yok.
inş hayırlı bir karar verirsin..
annem anliyo her seferinde bosan bu adamla bi ömür gecmez dedide ben dinlemedim simdi desem yine bosan der kardeslerimde destekcm ama babami bilmiyorum . haklisinz aslinda zor ama en iyisi temiz bi sayfa acmak ..O zaman siz kendi mutluluğunuza ve çocuğunuzun mutluluğuna odaklanın
Bunun için boşanmanız gerekiyorsa öyle yapın temiz bir sayfa açın çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun aileni destek olur mu manevi olarak sizi anlar mı?
ya ben esimi mutlu etmek adina yaptim bunlari her zaman yapilan seyler degil aslinda bi kac defa yapilmis bisey. bide benim babam kilolu biraz onun corabini giydirirken gördu ondan sonra basladi aslinda giydir semeye giydirmezsem baktim aramiz bozulacak giydirdim ama bunlarla kiymete binilmiyomus onu anladimKusura bakmayin. Sizi üzmek icin degil de merakimdan soruyorum. Esinizin ayagini yikamak, corabini giydirmek ve tirnagini kesmek niyedir yani? Ögretmensiniz. Cahil bi kadin olsaniz anlayacagim ama düsündüm mantikli bi sebep bulamadim
evet dogru soyledinz ben bu sekilde devam etmeseydm bugune kadar esimle coktan ayrilmistk hep fedakarlik ettim calistgim halde maas kartim kendindedir ve ben harclik alirim onunda kurusu kurusuna hesabini veririm yeri gelir bi markete bakkala gideym istemez bide kiskanctir kendisi ! ne desem bos dediginz gibi cok paraladim ama nafile yine geldik yolun sonuna .. okadar sey bosunayms ben kendime kiziyorum zaten ona degil nede cok ödun verdim kendimdenBu evlilikte kendinizi çok paralamışsınız, bu sebeple eşiniz sizi eş değil, annesi olarak görmeye başlamış. Kendinizden daha fazla ödün vermeden, yaptıklarınızı, yapmayacaklarıma çevirmeye başlamalısınız. Bu şekil de devam ederseniz, siz istemeseniz de, eşiniz ilerde boşanmak isteyebilir. Anneliği sadece evladınıza yapın, eş olmayı eşinize, karşınızda ki adam iyilikten ve fedakarlıktan anlamıyor ne yazık ki.
ya ben esimi mutlu etmek adina yaptim bunlari her zaman yapilan seyler degil aslinda bi kac defa yapilmis bisey. bide benim babam kilolu biraz onun corabini giydirirken gördu ondan sonra basladi aslinda giydir semeye giydirmezsem baktim aramiz bozulacak giydirdim ama bunlarla kiymete binilmiyomus onu anladim
Canim ayrilsaniz bile yaptigin fedakarliklara hic uzulme hic olmazsa aklinda kalmayacak sunu da yapsam iyi olur muydu diye sen yapilabilecek her seyi ama her seyi yapmissin gerisi onun ahlaksizligi terbiyesizligievet dogru soyledinz ben bu sekilde devam etmeseydm bugune kadar esimle coktan ayrilmistk hep fedakarlik ettim calistgim halde maas kartim kendindedir ve ben harclik alirim onunda kurusu kurusuna hesabini veririm yeri gelir bi markete bakkala gideym istemez bide kiskanctir kendisi ! ne desem bos dediginz gibi cok paraladim ama nafile yine geldik yolun sonuna .. okadar sey bosunayms ben kendime kiziyorum zaten ona degil nede cok ödun verdim kendimden
ya ben esimi mutlu etmek adina yaptim bunlari her zaman yapilan seyler degil aslinda bi kac defa yapilmis bisey. bide benim babam kilolu biraz onun corabini giydirirken gördu ondan sonra basladi aslinda giydir semeye giydirmezsem baktim aramiz bozulacak giydirdim ama bunlarla kiymete binilmiyomus onu anladim
aa evet bak ben bunu unuttum :) ama bizim damat kına gecesine gelmedi ki. benim elimde kına vardı sadece balayında. o gitmiş bekarlığa veda partisinee :)@kara kara Sen gel bakim buraya
Peki damada da kına yakılıyor kına gecesinde,
o zaman karsılıklı bir kurban olma durumu söz konusu olmuş olmuyor mu
aa evet bak ben bunu unuttum :) ama bizim damat kına gecesine gelmedi ki. benim elimde kına vardı sadece balayında. o gitmiş bekarlığa veda partisinee :)
üzüldüğümü saklayamayacağım :)O zaman sen kurban edilmişsin
bizde eşimin parmağına da yakmışlardı, ben yırtmışım
Oh beeee rahatladım
Hadi sana geçmiş olsun o vakit
Boşan. Tekrar evlenirsen, bu evliliğinde yaptığın şu hataları ikincide yapma:
1) Kocanın tırnağını kesme.
2) Kocanın ayağını yıkama.
3) Kocanın çorabını giydirme.
4) Kocanın yanında ağlama ota boka. Güçlü görün, güçlü ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?