Gamsız anne

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
Öncelikle herkese merhabalar. Sizinle paylaşmak istediğim konu şu ki şu gamsız anneler. Konuya gelince, bugün eşimin arkadaşı ve ailesini ağırladık. İki çocukları vardı. Aman Allah ım yok böyle birşey, çocuklar çok yaramaz dı.
Bizim büyük kızın manevi değeri olan bir kitabı vardı. Yırtmışlar bizim kız ağlıyordu resmen, duvarları baştan başa çizmişler, ellerindeki oyuncaklarla ahşap mobilyalara vuruyorlar artık dayanamadım ellerindeki oyuncağı aldım bunun sanada babanada annenede bir faydası varsa vur yavrum dedim. Annesi alındı herhalde böyle öğreniyorlar demez mi oyuncağı kafasına geçiresim geldi neyse
Onlar gittikten sonra olayı eşimle konuştum eşim arkadaşım çok efendi birdir keşke sussaydın deyince ona da alındım ama birazda acaba mı deyesim geliyor. Sizce hanımlar???

Son düzenleme:
Çocuğu özgür bırakmak, kısıtlamamak önemli de bu anne ve baba çok abartmis.. gitsinler kendi evlerinde ogretsinler.. çocuktur yapar ama en azından anne babadan bir mahcubiyet gorseniz iyi olurmuş

Ah ah o anne babalar yok mu ne olacak acaba öyle yetiştirdiklerinde. Özgür özgüveneli yetiştiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyorlar tabiki ne olacak.

Hayır şunu çok merak ediyorum gerçekten sizin evladınız aynı şeyi yapsa ne tepki gösterirdi acaba . Misafirliğe gidiyorsunuz üstelik çok yakın da degilsiniz tabiki dikkat etmesi lazım. Ya da çocuk durmuysa gelirken yanında oyuncağını ilgi çektiği bir şeyi getirmesi lazım . Eziyeti sonra size kalıyor. Üstelik rahatınız da kaçıyor ve iki muhabbet edemiyorsunuz.

sanırım kızınızın yerinde olmaydım bir güzel ben döverdim çocukları zira kitaplarımın yırtılmasını bırakın dokunulmasına tahammül edemem. en sevmediğim anne tipi çocuklarının misafirlikte kendi evindeki gibi ortalığı karıştırıp kırıp dökmesine karışmayan anne tipidir. bizde çocuk olduk bizmi saf salaktık yoksa şimdiki bazı çocuk yetiştiren anneler mi rahat anlayamadım

işte böyle çocuklarına sınırlarını öğretmeyen aileler yüzünden o çocuklar büyüyünce istediğine istediği gibi davranabileceğini düşünüyor. parkta oynarken vuruyor,okulda öğretmenine saygı duymuyor,büyüynce kalp kırıyor, erkek olursa istediğimi yaparım diyor, kadın olursa çocuktur kendi kendine büyür diyor...
sonuç = facia

sanırım kızınızın yerinde olmaydım bir güzel ben döverdim çocukları zira kitaplarımın yırtılmasını bırakın dokunulmasına tahammül edemem. en sevmediğim anne tipi çocuklarının misafirlikte kendi evindeki gibi ortalığı karıştırıp kırıp dökmesine karışmayan anne tipidir. bizde çocuk olduk bizmi saf salaktık yoksa şimdiki bazı çocuk yetiştiren anneler mi rahat anlayamadım
Kitap dedesinin ona aldığı son hediyeyi dedesini dört yıl önce kaybettik. Kitabı yırttıktan sonra kızıma sana bir kitap borcumuz var demesi de ayrı bir ironi.

Ben evimde bu tarz davranan insanlarla muhabbetimi bitiriyorum...
kimseyle ugrasamam
yorul ugras birde sinirlen
ne anladim o gorusmeden...

yanlışın var kendi evlerinde emin ol bu duruma izin vermezler, başka yer dingonun ahırı gibi davranıyorlar çocuklarına da bunu aşılıyorlar.

:KK14:işte böyle gamsız anneler yüzünden kimsye gitmiyorum kabul de etmiyorum otursunlar tek başlarına evlrinde kırıyolarmı döküyorlarmı ne halleri varsa görsünler valla bende 4 cocuk büyüttüm yerlerinden kalkmazlardı tenbihte etmezdik halende öyleler şükürler olsun

Benim hamsterim dogum yapmisti ve genelde yavrularinin kendi etrafindan cok uzaga gitmesini istemiyordu. Sozunu dinlemeyen, surekli uzaga giden yavrusunu soylene soylene ite kaka olmasi gerektigi yere goturdu ve yavru bir daha uzaga gitmedi. El kadar hayvan bile terbiye vermek gerekliligi duyuyorsa gayet akli melekeleri yerinde olan insanlarin da bu konuda birseyler yapmasi gerekiyor. Cocuk yetistirmek deli dana gibi etrafa saldiran cocugunu gormezden gelmek degildir.

X