Kitap dedesinin ona aldığı son hediyeyi dedesini dört yıl önce kaybettik. Kitabı yırttıktan sonra kızıma sana bir kitap borcumuz var demesi de ayrı bir ironi.sanırım kızınızın yerinde olmaydım bir güzel ben döverdim çocukları zira kitaplarımın yırtılmasını bırakın dokunulmasına tahammül edemem. en sevmediğim anne tipi çocuklarının misafirlikte kendi evindeki gibi ortalığı karıştırıp kırıp dökmesine karışmayan anne tipidir. bizde çocuk olduk bizmi saf salaktık yoksa şimdiki bazı çocuk yetiştiren anneler mi rahat anlayamadım
Bi daha mı? Kalp kırmak istemediğim için görüşmek istemiyorum.Bi daha kabul etmeyin olsun bitsin...dışarda piknik kahvaltı önerin..
sanırım kızınızın yerinde olmaydım bir güzel ben döverdim çocukları zira kitaplarımın yırtılmasını bırakın dokunulmasına tahammül edemem. en sevmediğim anne tipi çocuklarının misafirlikte kendi evindeki gibi ortalığı karıştırıp kırıp dökmesine karışmayan anne tipidir. bizde çocuk olduk bizmi saf salaktık yoksa şimdiki bazı çocuk yetiştiren anneler mi rahat anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?