gamsiz esim

Konu sahibi arkadaşım büyük problemlerin çoğu ortadan kalkmış düzelmişsiniz eşiniz işi dolayısıyla mı o kadar geç geliyor yoksa kendi isteğine göre mi bunu belirtmemişsiniz işi dolayısı ile eğer biraz anlayış göstermekte fayda var diye düşünüyorum.

canım benimde burada uzun uzun yazmayacağım ama eğer inançlı bir insansan sömürücü değil de yapıcı bir hocadan tavsiye alabilirsin.Nurettin Yıldız web sitesi falan var problemini anlatıyorsun islami olarakda yardım alıyorsun yuvanla ilgili.Ben eşin için yaptığın her şeyin Rabbim katında sana büyük sevap getieceğeini bildiğim için eğer dayak,küfür,kavga yoksa.SEv onu tatlı dille konuş kendine bak,süslen onu hoş tut derim.

Youmun icin tskler ben yurt disindayim Allaha hamd olsun ikimizinde inanci var gittigimiz hoca para karsiligi yapmio kurandan sureler okudu gozlerimizi kapattirdi elimizi kapattirdi yasin falan okudu o okudukca biz agladik hickira hickira ayri ayri gittik ben onceden gitmistim ellerimiz kilitlendi size bisiler edirilmis dedi cinlerin en buyuk dusmani bakara suresinin okudu. Parayla yapmio bizim burda camiilerin bas hocasi arap camiilerin. Sonrada esim bizim turk camiinin hocasiyla gorustu adam ayni zamanda psikolog cok fadasi oldu. Ama iste birlikte ayle ortamlarinda bulunmayiz evden cok arkaaslariyla aileme gitmez aslinda yasadigim o kadar cok sey varki. Ama hamd olsun eskisinden yine iyi

Demekki büyü yokmuş eşiniz de Sadece sizin gitmenizle alakalı pişmanlık yaşamış bi ara düzelmiş sonra tekrar eski haline dönmüş herşeyi büyüye bağlamamak lazım aslında.. Eşiniz burada yazdıklarınıza göre anladığım kadarıyla anne ve babasını kaybettikten sonra bunalıma girmiş olabilir. Doğal olarak ta bununla birlikte aile ortamından uzaklaşmış sanırım. Sinirleri, birden parlaması eve geç gelmeside bununla alakalı olabilir. Eşinize biraz özen gösterin ilgi alaka.. Bu tutumuzla onu hem eve hem kendinize kazandırabilirsiniz bence.. Tabi bütün iş sizde bitiyo. Biraz çaba ve fedakarlıkla yola getirebilirsiniz eşinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…