gamzedd'nin diyet günlüğü..

aman canım bır parcadan bıseycık olmaz. ama abartma gamzecım :) ah o annneler yok mu o anneler.hem zayıfla kızım derler hemde yapar yapar önümüze koyarlar.

aman canım bır parcadan bıseycık olmaz. ama abartma gamzecım :) ah o annneler yok mu o anneler.hem zayıfla kızım derler hemde yapar yapar önümüze koyarlar.

Nazar değdirdim anneme ya moralim bozuldu. Hayatında ilk defa yemek yaktı annem sarmaları yaktı hem de :S içime oturdu valla ya üzüldüm çok

nazar değdirdim anneme ya moralim bozuldu. Hayatında ilk defa yemek yaktı annem sarmaları yaktı hem de :s içime oturdu valla ya üzüldüm çok

Hakikaten yazık olmuş valla. El emeği ya. Kolay bişeyde değil ki. çooook da severim. Geçmiş olsun canım, allah korusun çok tehlikeli.

Gamzecim nerdesin bakıym? Kontrole geldım yoksun ama yaaa.

Minik mrb evdeki internette sorun var canım giremiyorum malesef diyete aynen devam ediyorum fKat az önce tartildim hiç kilo veremediğimi gördüm ve çok moralim bozuk ağlamak istiyorum intahar etmek istiyorum ölmek istiyorum ya ben bosuna mı debeleniyorum 1,5 haftadır ya

2-3 gündür modem problemi yüzünden giremesem de internete geri döndüm. Bu 2-3 gün diyetim aynen devam etti, pilatesime de gittim ama çalışmaktan yiyemediğim ara öğünlerim çok oldu. Ne fark eder ki nasıl olsa kilo veremedim. Neyse ben yine de yazayım;
Sabah
İki dilim kepekli ekmek, 5-6 tane zeytin, 1 fincan şekersiz çay
Ara
Sadece türk kahvesi
Öğlen
Üç dilim kepekli ekmek, taze fasülye birazcık da peynir
Ara
Ayran ve 2 adet eti form
Akşam
Yağsız salata ve balık ( Ne yazık ki kızarmış balık )

Bu arada pilatesimi de haftada 3 güne çıkardık. Mutsuzum çünkü kilo veremiyorum:'(

gamze bukadar fazla ekmek yemeğe devam edersen korkarım kı kılo alcaksın :44: su ekmegı 3 e ındır bari. öle ölmek dirilmek yok hayatım. ayrıca bu saatte tartılınmaz. sabah aç karna çıplak yada iççamaşırıyla tartılıyoruz.

acaba vücudun direnç mi gösteriyor? benim diyetisyen de, bi görelim, kilo verebiliyor musun veremiyor musun, direncin var mı, ona göre diyetinle oynarız demişti.

diyetisyene ne zaman gittin? 1.5 haftadır kilo verememenle ilgili bir yorumda bulunmadı mı canım?

bi de niye hemen moralini bozuyorsun bakimmm? bak burada birbirimize destek olacağız, ileride çok güzel günlerimiz olacak inşallah =)

Çok moralim bozuldu. Dün baktığımda 80,5 görünüyordum bugün yine 81 niye böyle oluyo yaa ben kilo veremeyecek miyim :18:

canım bence bu kadar sık tartılma.hergün tartılca insan çok fazla beklenti içine giriyo....
ben 1 haftadır diyetteyim yarın tartılcam inşallah:18:

evet bugun nasılsın bakıym gamzecim? ben biraz protein yukliycem bugun. sıkıldım sebzeden :) karbonhidratı azalttım. birde boyle denıym bakıym neler olacak. beni neyin kilo yaptıgını bulmam lazım :)

Ekmeği indirebildiğim kadar indiricem artık yeter. Moralim çok buzuk çünkü

diyetisyenle tartışmıştık biz muayeneden önce acaba kadın kıllığına mı böyle verdi diyeti

canım bence bu kadar sık tartılma.hergün tartılca insan çok fazla beklenti içine giriyo....
ben 1 haftadır diyetteyim yarın tartılcam inşallah:18:

6 gündür tartılmıyodum ben de dayanamamıştım dün akşam ve sonuç hüsrannnn

evet bugun nasılsın bakıym gamzecim? ben biraz protein yukliycem bugun. sıkıldım sebzeden :) karbonhidratı azalttım. birde boyle denıym bakıym neler olacak. beni neyin kilo yaptıgını bulmam lazım :)

Ben herşeyden sıkıldım kendimden bile... Çok bozuk moralim de oooooffff offfffffff. Umarım bulursun sen de tatlım neyin kilo yaptığını:)

Artık kendimden bile sıkıldığım için diyeti salıyo muyum diye düşünmeye başladım.
Sabah
Yarım simit, 6-7 zeytin, 1 fincan açık çay
Ara
Yok
Öglen
Yarım simit, yoğurt
Ara 1 paket çubuk kraker ve çay
*1 saat pilates 15 dakika kardiyo
Akşam 1 biber dolması, yanına 2 kaşık haşlanmış mısır tanesi

Ne yemek yiyesim var artık ne diyet yapasım ne de diyete hazırlık yemekleri falan yapasım. Bilmiyorum ne olcam böyle. Toparlanıp kendime gelmem lazım ama nasıl :'(

selam gamzecim,öncelikle kolay gelsin diyorum diyet serüvenin,diyetsyen ne werırse harfyyen yemek lazım dıorum çünkü benımde böle bı hıkayem oldu,dr. bana werdklerı çok gelıodu ılkhafta zorla yedım,4 kg wermştm,sonra dedım kı kendı kendıme bunları yedıgm halde 4 kılo werdysem azaltrak yııyeyım daha çok wereym :))) sonuç husran 15 gunde az az yedgm halde vermek şölee dursun 100 200 gr almıştm bıle ,yanı demem o kı dr ne werdyse ye,ama asla kaçamak yapma,hele ılkhaftalarda kaçamak pek ii diil,bıde değişim yapabılırsn dedımı dr un,bana değişim yasaktı mesela ılk aylarda,dr benım talımatımı bekle değşim için demişti,bide kaçamak yaparken azıcık yıyeyım bişi olmaz dıoruz ya hem bişi oluyo :))) hemde kendı adıma söliiim ağzım o tadı alınca dewamı gelıo,bi ısırık alıp bırakabılıosak kaçamak o bence,tatlıyı bıtırene kadar yemek kaçamak diil,baya bı dıetı bozmaktır die düşünyrm:)) tez zamanda verırız inşallah kilocklrı

Arzular merhaba.. ilk hafta harfiyen uydum ama ikinci hafta iş yoğunluğundan uyamadım, ara öğünleri falan kaçırdım. Kaçamak oldu 1-2 kere tamam da hiç mi kilo veremez insan ya bi de spor yapıyorum o kadar. Nasıl bişey yapmalıyım ki uydurmak için? ara öğün 10-11 diyo o saat arası ben savcımla çalışıyo oluyorum. adama dur ben bişeyler yiyip de geleyim de diyemem ki Oooooof offff ne yapcam bilmiyorum. Nasıl çıkıcam ben bu işin içinden bilmiyorum. Bir de bir soru ekmek sende de bu kadar fazla mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…