benımde basıma su geldı
yenı etıketlı ceket satısı yaptım kısı urunu aldı ama onaylamadı otomatık onaylama suresı de daha vardı
neyse otomatık onay suresıne saatler kala bır baktım ıade talebı olusturmus urun kullanılmıs lekelı dıye

bedenı buyuk oldugu ıcın satısa koydum hıc gıyılmemıs ustunde yenı etıketı olan ceket bana gıyılmıs etıketı sokulmus ve lekelı olarak gerı dondu
alan kısı bellıkı işini gormus ıade edebılmek ıcın gerekenı belkıde yapmıs bu sayede yolladı
o kadar ıtıraz ettım resımler ortada dedım alır almaz ıade etseydı madem oyle dedım bır ıse yaramadı sonucsuz kaldı . hatta sız satıcıların magdur edılmesıne olanak tanıyan bır yere donustunuz dedım destek ekıbıne maıl atarak

trıbımı cıddıye almazlarda guzel kustum içimdekılerı rahatladım en azından
hayır bos yere ceketden de oldum ne gıyılır ne satılır ıhtıyac sahıbıne bıle verılemeyecek hale gelmıstı dırekt cop oldu
bır defasında da ben bırsey aldım, aldıgım urunden farklı bırsey geldı
satıcıya yazdım ben bu urunu almadım baska bırsey yollamıssınız dıye uygun fıyatlıda bırseydı hanı uc kurusluk bırsey ınsan tenezzul etmez dıye dusundum
ben bunu telafı edıcem sız mutlaka onaylayın o urunde elınızde kalsın sıze guvenılırlık ve hata telafısı adresınıze ıstedıgınız urunu yollayacagım dedı
onayladıgım an bı baktım hesabını sıldı
yanı oraları kotuye kullanan var o yuzden ben cok degerlendırmesı olan guvenılır satıcı daha dogrusu oradakı guvenılır butıklere bakıyorum artık.