Gardr.ps dürüst olmayan satici

Letgo ya koy :KK70: 20₺ yazıyorum 8 olmaz mı diyor hxjdjdü
ya oradada basıma su geldı
evde mınımal yasama gectıgımden bazı mobılyalarımı koydum
bırı yazdı ıste olcusu - vıdeo cekım-hatta evıne ben goturucem naklıyesı sıkı pazarlık uzuuun uzun konustu benımle
odemeyı kapıda mı yaparsınız ıban mı vereyım dedım (aynı sehırdeyız )
sana ıyı satıslar dılerım sadece meraktan sordum dedı allahın cezası :D yaklasık 1 saat benı lafa tuttuktan sonra

Hanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
Mesajlarin görüntüsünü alip sizde sikayette bulunun başı sıkışan polis oluyor bu memlekette zaten🤦🏻‍♀️Ah bilseler polisler de dolandiriliyor kendi yaralarina merhem olamiyolar😂

Aslında daha çok bu yaşanıyor evet yani aslında o salakmış boşuna batırmış ceketi alakasız başka bişe bile yollasa size ceket onda kalsa bile olan olmuş oluyor sıkıntılı gerçekten.
daha zıhnım bu olabılıtesı yuksek gercegı hazmedememıstı
Alıcının aslında N nscckts nin sattığı ceketi yollamadığı ,kenndi elindeki kullanılmış ürünü yolladığı bir benim mi aklıma geldi😂
bunu okuyunca bır sarsıldım

suan kendımı guncellıyorum :KK53:

Kuzum dünya iyi ,dürüst insanlar için giderek yaşaması zorlaşan bir hal aldı..ben bu tür uygulamaları güvenmediğim için kullanmıyorum 🤷‍♀️

Daha bugun hb isimli cok yaygin kullanilan platformda kaziklandim resmen. Bana defolu ayakkabi gonderip kullanilmis diye iade almadilar. Halbuki urun kullanilmadi. Resmen defolu urunu kakaladilar bana. Diyorum ki peki o zaman kullanilmis kabul edin, bir ayakkabinin dikisleri lk gunden sokulur mu? Satis sonrasi destek nerede? Ayakkabi da marka bir ayakkabi. 🤦‍♀️ resmen param cop oldu.

ya oradada basıma su geldı
evde mınımal yasama gectıgımden bazı mobılyalarımı koydum
bırı yazdı ıste olcusu - vıdeo cekım-hatta evıne ben goturucem naklıyesı sıkı pazarlık uzuuun uzun konustu benımle
odemeyı kapıda mı yaparsınız ıban mı vereyım dedım (aynı sehırdeyız )
sana ıyı satıslar dılerım sadece meraktan sordum dedı allahın cezası :KK70: yaklasık 1 saat benı lafa tuttuktan sonra
Kızımın beşiğini satacaktım :D salak adamın teki de sordu sordu , bende de aynı var piyasa öğrendim dedi djjdjd

benımde basıma su geldı
yenı etıketlı ceket satısı yaptım kısı urunu aldı ama onaylamadı otomatık onaylama suresı de daha vardı
neyse otomatık onay suresıne saatler kala bır baktım ıade talebı olusturmus urun kullanılmıs lekelı dıye :olamaz: bedenı buyuk oldugu ıcın satısa koydum hıc gıyılmemıs ustunde yenı etıketı olan ceket bana gıyılmıs etıketı sokulmus ve lekelı olarak gerı dondu
alan kısı bellıkı işini gormus ıade edebılmek ıcın gerekenı belkıde yapmıs bu sayede yolladı

o kadar ıtıraz ettım resımler ortada dedım alır almaz ıade etseydı madem oyle dedım bır ıse yaramadı sonucsuz kaldı . hatta sız satıcıların magdur edılmesıne olanak tanıyan bır yere donustunuz dedım destek ekıbıne maıl atarak :D trıbımı cıddıye almazlarda guzel kustum içimdekılerı rahatladım en azından

hayır bos yere ceketden de oldum ne gıyılır ne satılır ıhtıyac sahıbıne bıle verılemeyecek hale gelmıstı dırekt cop oldu

bır defasında da ben bırsey aldım, aldıgım urunden farklı bırsey geldı
satıcıya yazdım ben bu urunu almadım baska bırsey yollamıssınız dıye uygun fıyatlıda bırseydı hanı uc kurusluk bırsey ınsan tenezzul etmez dıye dusundum
ben bunu telafı edıcem sız mutlaka onaylayın o urunde elınızde kalsın sıze guvenılırlık ve hata telafısı adresınıze ıstedıgınız urunu yollayacagım dedı
onayladıgım an bı baktım hesabını sıldı :D :D :D

yanı oraları kotuye kullanan var o yuzden ben cok degerlendırmesı olan guvenılır satıcı daha dogrusu oradakı guvenılır butıklere bakıyorum artık.

Elimde satabilecegim biraz kiyafet vardi ama bunu dusunerek satmayip dagitmistim.
En çokta xbox one x var onu elden cikartmak istiyordum ama sirf cirkef sacma sapan birine satariz ugrasiriz diye satmadik duruyor kullaniyoruz arada. O kadar rezil insanlar var ki...🤮

o uygulamayı hiç kullanmadım, dolaptan satıyorum ben. birkaç kez de aldım, hiçbir sorun yaşamadım. dolapta otomatik onaylanma süresi de uzun bayağı, bir hafta falan herhalde. o sürede zaten kargo gelmiş oluyor. sizinki kaç günde geldi ki hemen onaylandı öyle? 2.el alışverişte böyle riskler var, o yüzden puanlama sistemi var. inş satışları düşer.

o uygulamadan ne bir sey alınır ne satılır. Ben satıcıydım sattığım urunler kargodan alinmayip paramparca bana geldi kaç kere adamlara yazıyorum benim sucum ne yani hem malımdan hem kazancimdan oluyorum birde kargoya onları taşıyorum umurlarında degil ki gormeyeceginiz seyi almayın alirkende detayli resim isteyin
ben sadece do.... tan alıp satıyorum.1 sorun dışında gayet olumlu oldu alım satımlarım da.sahte ürün gönderilmişti siteye bildirip iade ettim .diğer uygulamayı komisyon düşük diye tercih ediyorlar galiba

Dlap ve Grdrops’ta gördüklerimi yazsam destan olur resmen… Sırf marka diye kolunda kocaman yanık lekesi olan gömleği sıfırına yakın fiyattan koyanlar, abiye tarzı giysileri düğün,nişan,mezuniyet gibi özel günlerde giyip işini görüp ertesi gün giysiye zarar verip “ürün hasarlı” diye iade edenler, birkaç parça yolladığınız oyuncağın içinden işlerine yarayan parçaları alıp “ürün eksik geldi” diye iade eden hırsızlar…Şimdi de giyilmiş çorabını,iç çamaşırını satanlar türedi…Her iki uygulamada maalesef hem alıcıyı hem satıcıyı ciddi şekilde mağdur ediyor. İade süreçleri büyük sıkıntılı..Merak etmeyin sizden haksız yere aldığı parayı Allah ona güle güle yedirmez. Ürün ve satıcı değerlendirmesinde mutlaka belirtin sizi kandırdığını, diğer alıcılar görür.

Elimde satabilecegim biraz kiyafet vardi ama bunu dusunerek satmayip dagitmistim.
En çokta xbox one x var onu elden cikartmak istiyordum ama sirf cirkef sacma sapan birine satariz ugrasiriz diye satmadik duruyor kullaniyoruz arada. O kadar rezil insanlar var ki...🤮
Bana sat 😆

benımde basıma su geldı
yenı etıketlı ceket satısı yaptım kısı urunu aldı ama onaylamadı otomatık onaylama suresı de daha vardı
neyse otomatık onay suresıne saatler kala bır baktım ıade talebı olusturmus urun kullanılmıs lekelı dıye :olamaz: bedenı buyuk oldugu ıcın satısa koydum hıc gıyılmemıs ustunde yenı etıketı olan ceket bana gıyılmıs etıketı sokulmus ve lekelı olarak gerı dondu
alan kısı bellıkı işini gormus ıade edebılmek ıcın gerekenı belkıde yapmıs bu sayede yolladı

o kadar ıtıraz ettım resımler ortada dedım alır almaz ıade etseydı madem oyle dedım bır ıse yaramadı sonucsuz kaldı . hatta sız satıcıların magdur edılmesıne olanak tanıyan bır yere donustunuz dedım destek ekıbıne maıl atarak :KK70: trıbımı cıddıye almazlarda guzel kustum içimdekılerı rahatladım en azından

hayır bos yere ceketden de oldum ne gıyılır ne satılır ıhtıyac sahıbıne bıle verılemeyecek hale gelmıstı dırekt cop oldu

bır defasında da ben bırsey aldım, aldıgım urunden farklı bırsey geldı
satıcıya yazdım ben bu urunu almadım baska bırsey yollamıssınız dıye uygun fıyatlıda bırseydı hanı uc kurusluk bırsey ınsan tenezzul etmez dıye dusundum
ben bunu telafı edıcem sız mutlaka onaylayın o urunde elınızde kalsın sıze guvenılırlık ve hata telafısı adresınıze ıstedıgınız urunu yollayacagım dedı
onayladıgım an bı baktım hesabını sıldı :KK70: :KK70: :KK70:

yanı oraları kotuye kullanan var o yuzden ben cok degerlendırmesı olan guvenılır satıcı daha dogrusu oradakı guvenılır butıklere bakıyorum artık.
Mağazalarada çok yaparlar bunu alıp giyip getirirler, çogu kisi etiketini sökmeden kullanir vs.
Bir gun bir musteri şort getirdi 10 gun sonra resmen deodorant kokuyor.
Ay denedim olmadi vs vs dedi neyse dedik aldik ürunu bir saat sonra geri geldi.
Şortun cebinde 100 lirasini unutmuş 🥴.
Utancindan tekrar geri aldı şortu

Ürünün otomatik onaylanma süresi belli. Kargo takibi yapmak sizin sorumluluğunuzdaydı. Otomatik onayı ürün elime ulaşmadı diyerek ertelemeniz gerekirdi. Zaten ikinci el ürün almayı göze aldıysanız kullanılmış üründe bazı sıkıntılar olması normal. Uzun zamandır ikinci el uygulamalısından alışveriş yapıyorum haklarımı bildiğim için sıkıntı yaşamadım hiç. Tamam satıcı hatalı yalan söylemiş ama uygulama kuralları çerçevesinde baktığınızda yapacak bir şeyiniz yok. Hakaret etmeniz zaten doğru değil. Beddua edip, instagramdan bulup yazacak kadar çirkefleşmenize ise hayret ettim onu da belirtmeden geçemeyeceğim

Hanimlar grdr.ps uygulamasından bi kazak aldim. Almadan evvel saticiya sordum ip çekilmesi veya herhangi bir sorunu var mi diye. Satici bir kez daha kontrol edip bilgi vereyim dedi güya bakmış ve hicbir sıkıntısı yok dedi bende aldım.kargo elime gec ulaştı maalesef gelince ne göreyim yırtılmış dikmiş ve başka bir yerinde de delik var ayrıca inanılmaz renk solmasi var. Satıcıya ulaşıp hiç sorunu yok dediğiniz ürünün şu şu sıkıntıları var iptal talep ediyorum dedim ve hemen uygulamanın destek ekibine fotograflar ile şikayetimi bildirdim ama süre dolduğu için o esnafa otomatik olarak sipariş onaylandı ve satıcıya aktarıldı ki zaten destek ekibi 2.el alımlarda böyle sıkıntılar olabilir diyerek talebimi reddetti.simdi hanimlar satici bana yırtılmış olan bir yerini ben diktim,bir yerinde delik var ve rengi soluk dese ve ben buna rağmen alsam haklı ama hiç sorunu yok diye satıyor bi geliyor ürün yer bezi yapmazsın.bende satıcıya ağzıma gelen bedduayi ettim beni engelledi.instagramini buldum ordan hesap numaramı yolladim paramı buraya gonder diye güya kocası ben esiyim tatsiz bir durum yaşanmış ben polisim hakkınızda islem başlayacağım hakaretlerin için falan demiş bende adamsan edersin dedim.yani çıldıracağım uyanıklık edip kusurlu ürün gönderiyor bide üste çıkmaya çalışıyor.tuketici hakem heyetine gitsem sonuc alır mıyım?başına gelen var mı?
Benimde aynı uygulamada basıma geldi 40 beden diye aldığım bir ürün 36 benden geldi mağdur oldum güvenirliği yok malesef.

İkinci el değil ama senelerdir hburadadan alısveris yaparım geçen gün ilk defa benimde basıma olumsuz bir durum geldi. Yılbaşı ağacımız için bikaç parça süs alayım dedim görseldeki süsle gelen ürünün alakası yok. İçeriği hem yanlış hem eksik ürün hadi yanlış gönderdiğinden geçtim(bana sormadan tercih etmediğim bir ürün bile olsa ugrasmıyım diye) ama yani eksik olanı gönder dimi sonuçta ücretini almışsın. İade talebim ne oldu olumsuz sonuclandı 🤷‍♀️ Sayı aynı demişler 😂 evet sayı aynı olsun diye ucuz olan süsten 6 yerine 12 adet göndermişler sayı öyle aynı. Şaka gibi.. cidden dolandırıcılık bu. Puanı yüksek olmalı diyoruz ama o satıcının puanı 9.6 dı. Şans işi bazende. Senelerdir netten alışveriş yaparım böyle saçmalık görmedim.

Ben de dolaptan baya ürün sattım, eğer elimdeki hiç giyilmemişse çok temizse satıyordum. Fotoğraflarda da detaylı belirtiyorum her şeyini. Bir kere şu gelmişti başıma hiç kullanmadığım bi şort satmıştım, gönderirken de hep dikkat ederim alan kişi bunda çay lekesi gibi bir şey var diye iade etmişti, sonradan anladım ki kendi lekelemiş, görmemem imkansızdı çünkü. Kargo parası da ödedim üstüne😂 Bir kez de ürünü gönderirken kargo firmasında aktarmada paketim açılmış, gönderdiğim şey çalınmıştı kargo çalışanları tarafından kendileri de itiraf etti zaten çalınmış diye. Onun da kargo firması üstüne yattı, o kadar prosedürü vardı ki lanet olsun dedim bıraktım. Ayy artık pek uğraşmıyorum, kullanmayacağım bir şey varsa Kızılay kutusuna koyuyorum, sinirim bozuluyor çünkü. Bence sizin olayda haklı olsanız da ikinci el olunca sonuç alamazsınız diye biliyorum.

Ben diğer uygulamadan allık sattım iyi bir markanın 3 kere falan kullanmıştım. Satın alan kişi eline ulaştığı gibi iade başlattı. Yorumlarada utanmadan kullanılmış, fırçası yoktu falan yazmış ( fırçası var dememiştim) .Elime bir geldi allık bitmiş resmen. Yok yani allık. İncelendi tarandı bir yaptırım olmadı kapamış hesabı uçmuş.. yapiyorlar bunu çokça.

Back
X