Sen demişsin her şeyi yaparım diye yapmak zorundasın artık laf ağızdan çıkmış bir kere..
Ahahahhh insan sözünün eri olmalı di mi
Bu kadar sasirdiginizi gorunce aslinda kimseyle paylasimda bulunmayarak dogru bisey yaptigimi anladim ilk uyelik ilk konu derken bisey yazmam icin once moda saglik ve benzeri bi bolume bisey yazip sonra ikinci konudami bunu acmaliydim siteyi takip ediyodum zaten insanlarin birbirleriyle yargilamadan konusabildigini gormustum ama benim konum cok bi sapkin olsa gerek ki fake olabilecegim bile dusunulmus fake (sahte yada aldatmaya yonelik bi davranis ) bence zihniyetler ve bakis acilari fake ve erkek cunku kafamizdaki kadin bunlari konusamaz sorgulayamaz fakat saat 3 te fake olduguna inanilan bi insana kadinlar cevap yazabilir hemde saat 3 teee aaa bi kadinin bu saatte nette ne isi var bu saatde kafin nette olmaz kesin hepimiz fake iz
YaniiMalum erkeklerin fantazi dünyaları pek geniştir
Kim size ahlaksiz dedi kiAyrica gercekten saskinim subliminal mesaj diyen arkadas bile olmus halbuki tek fantezi dunyasi olan benim :) herkes pek masum cok temiz sadece anlattim bilinc altlarimiz bu kadar kolay yonlenmeye aciksa evet belkide mesaj yerine ulasmistir sizide kendime benzeticem boylelikle siz saf ve temiz masum kadinlar bana benzeyeceksiniz boylelikle ben ahlaksiz degil normal olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?