- 31 Ağustos 2012
- 22.203
- 35.416
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenecek tabi.Olsa evleniceksin yani.
Kız iyileştiriyor. Sonra adam sen başka kollara koş tekrar parçalanmak için. Kız şok.Kız da diyor ki ben seni iyileştiririm. Al beni vur yerden yere yeter ki iyi ol yiğidim![]()
Yaa:) O kalbi nereden buldun:)) Ben de istiyorum:)
Roza kıskanmaEvlenecek tabi.
Evlenip sonra da buraya konu açacak. Kocam eski sevgilisini aratmış sosyal medyadan, ne yapabilirim diye. Sonra boşayacağım diyecek ama çocuğu olduğunu öne sürüp boşanamayacak. Kendini değil, başkasını seven bir adamla her gece aynı yatağa girecek. Ama olsun soyadı değişecek, bir kocası olacak. Bu az şey mi?
Yani insan bazı konuları dehşet içinde okuyor.Adam pislik çekiyor resmen hala umudu var.Evlenecek tabi.
Evlenip sonra da buraya konu açacak. Kocam eski sevgilisini aratmış sosyal medyadan, ne yapabilirim diye. Sonra boşayacağım diyecek ama çocuğu olduğunu öne sürüp boşanamayacak. Kendini değil, başkasını seven bir adamla her gece aynı yatağa girecek. Ama olsun soyadı değişecek, bir kocası olacak. Bu az şey mi?
Tabi ya, kıskanırım. Başka birini seven adamları tavlayamıyorum ben. Beceriksizim demek ki.Roza kıskanmabence evlenmeli. Gerçi adam istemiyormuş ama olsun. Hocaya mocaya gider evlenirdim bununla
![]()
Artik nasıl bir arayistaysa demek.E koca bulmak zor![]()
OwwTabi ya, kıskanırım. Başka birini seven adamları tavlayamıyorum ben. Beceriksizim demek ki.
İnsan kendini niye şu duruma düşürür ya? Pul kadar değerin yok, adam alenen o...pu diyor, yerin dibine sokuyor. Sen de hala evlilik de düşünmüyor diye sayıklıyorsun. Allah'ım siz nasıl kadınlarsınız ya. Ayyy kafalara bak...![]()
Ben de dehşet içinde kaldım. Ya basit bir mantık yani, adam değer vermiyor. O zaman uzaklaş, değil mi?Yani insan bazı konuları dehşet içinde okuyor.Adam pislik çekiyor resmen hala umudu var.
La bunun iyi niyeti mi olur?Owwolsun kötü niyetle dememiştir…
![]()
P… bir iltifat bunlara. Bunlar erkeğin o… öyle demek daha iyiLa bunun iyi niyeti mi olur?
Geçenki konuda da dediydim ya, iltifat olacak hali yok ya.
Ben olsam ben o...pu isem sen de p...enksin derdim valla. Aklında kalbinde başkası varken, hala aranan birine çok da güzel yakışırdı bu sıfat valla.
Hayır bir de kendi yaptığı çok matah gibi kıza o...pu diyor. Kızın o...pu olacak bir durumu mu var? Senin başını bekliyor şu durumda bile. Başkasını severken birine nasıl dokunursun ya, insan önce onu bir hazmeder de sonra aranır.P… bir iltifat bunlara. Bunlar erkeğin o… öyle demek daha iyi
İçindeBunun adı ilişki değil. İnşallah “içinde” olmaya devam etmezsiniz.
Aynen yalnız erkeklerin kadınlar klübünden gıcık kapmasına hak veriyorum. Bu site tüm kadınların gözünü açıyor tecrübeli üyelerle. Bu site olmasa çoğu kadın ( ben de dahil) erkeklerin elinde topaç olurdu. İyiki var KKHayır bir de kendi yaptığı çok matah gibi kıza o...pu diyor. Kızın o...pu olacak bir durumu mu var? Senin başını bekliyor şu durumda bile. Başkasını severken birine nasıl dokunursun ya, insan önce onu bir hazmeder de sonra aranır.![]()
Zamanında beni de çok ipten aldı bu site. Ergendim, buralarda büyüdüm sayılır.Aynen yalnız erkeklerin kadınlar klübünden gıcık kapmasına hak veriyorum. Bu site tüm kadınların gözünü açıyor tecrübeli üyelerle. Bu site olmasa çoğu kadın ( ben de dahil) erkeklerin elinde topaç olurdu. İyiki var KK![]()