Garip bir düğün.Eks soyut partner eş

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Eşimin bir zamanlar çok baktıgi her zamn göz göze geldiği kızla hep birbirlerini kestiğini sahit oldum.

Hatta durumdan rahatsızlık duyup olay çıkardım bosanicam diye ortalığı ayağa kaldırdım ..

Somut bir şey olmadı ama soyut hep hissediyordum aynı ortamdayken eşim hep inkar etti tabi neyse araya.

Aileler girdi saçmalama falan dendi eşim ben öyle bir insanmiyim dedi zirvaladi konu kapandı benim ailemde elinde somut bir şey yok.

Bahane mi arıyorsun dedi.

Neyse konu kapandı .
Bu kızin düğünü var bizi de davet ettiler..yakın denecek bir tanıdık.
Ben asla gitmek istemiyorum eşim kesin ayıp olmasın gidelim niye gitmiyelim.
Diyecek senin kafanda kurdugun sere dicek asla gitm k ve göndermek istemiyorum abartıyormuyum

Hisleri lm soyut tu ama çok emindim hissettim.

Ben ortalığı karıştırmasam ileri bile giderdi kesin.Kesek bekleseydim.ama işte bekliyemedim
Neye sizce.? Gitmiyelim demi

Yani bence biliyor çünkü bulunduğumuz ortamlarda bir gerginlik hissediyordum oda farkında bir keresinde onun yüzünden onun görebileceği bir yerde tartışmistik

Ben gitmezdim o zaman, eşimi de göndermezdim.
Düşününce uğruna boşanmaya kalktığınız kızın düğününe gitmek garip olur AMA gitmeyince de kızı çok önemsediğinizi mi göstermiş olursunuz onu da bilemedim valla karışık bir durum

Anlıyorum, şöyle bir eski konulara da göz atmış oldum da. Eşinizin eş olmakla alakalı sıkıntıları da varmış zaten.
Evet ama aileden gelen bir şey.
Aile terapisine gittik ne yazikji değişik bir kişiliği var.

Çok sıkıntıli bir çocukluk yaşamış .
Bla bla sorum o değil.napmaliyim

Ben gitmezdim o zaman, eşimi de göndermezdim.
Düşününce uğruna boşanmaya kalktığınız kızın düğününe gitmek garip olur AMA gitmeyince de kızı çok önemsediğinizi mi göstermiş olursunuz onu da bilemedim valla karışık bir durum
Nişanı oldu bir ay önce falan bizi cagirmadilar .eşim bütün gün triplerde deydi hatta gidenlere bile trip attı eden gittiniz bizi niye cagirmadilar diye

.
Gerekçesi onların çok zor zamanlarinda yanlarında oldum gerçekten öyle herkesi çağırıp bizi çağırmak. Nedir diye sonradan öğrendik bir çok kişiyi cagirmamis ama o gün baya triplerdey di

Ya bazı çok takıntılı kıskanç kadınlar oluyor da genelde kadınların hissettiği de doğru çıkıyor ya . Gidip durumu inceleyin diyeceğim de yine bi elektrik hissedersiniz boşanacak mısınız ? Yoksa durduk yere gerilmeye gerek var mı ? Ay bilemedim . Ben giderdim herhalde ya belirsizlik daha kötü , son bi bakayım neler oluyor diye ama kendinizi her şeye hazırlayıp Çelik gibi sinirlerle gitmeniz gerekiyor . Allah yardımcınız olsun.

Ya bazı çok takıntılı kıskanç kadınlar oluyor da genelde kadınların hissettiği de doğru çıkıyor ya . Gidip durumu inceleyin diyeceğim de yine bi elektrik hissedersiniz boşanacak mısınız ? Yoksa durduk yere gerilmeye gerek var mı ? Ay bilemedim . Ben giderdim herhalde ya belirsizlik daha kötü , son bi bakayım neler oluyor diye ama kendinizi her şeye hazırlayıp Çelik gibi sinirlerle gitmeniz gerekiyor . Allah yardımcınız olsun.
Gitmeyi düşünmüyorum görüp ne yapicam.sanki neyden emin olucam bana göre değil sakin bir kişilik değilim elimden kaza çıkar😁

E gitmeyin o zaman.
Onun görebileceği şekilde tartismakta rezillik ayrıca sizin açınızdan.
Evet rezillik ama tartışmadan patladım heralde.
Eşimin ve benim olduğum yerlere geliyor yakinimzda garip hareketler yapıyor dikkat çekmeye çalışıyor eşimde başı önden kalkmıyor kızarıyor kabahat li gibi ne bu halin diye carladim bayağı da bağırdım kızda kaçtı gitti korkudan eşimde bu olay hiç yaşanmamış gibi davrandı sonra hiç konuyu acmadi

Çok kıskanç bir insan değilim ama,bu durumu yaşamış olsaydım kesinlikle gitmezdim eşimin gitmesinide istemezdim.bu olay yüzünden boşanma aşamasına gelmişsiniz eşinizin ısrar etmesi saçma olmazmı.en azından bir duruşum olsun diye gene de gitmezdim

Ben senin yerinde olsam giderdim. Kocanın kıza karşı hisleri varsa bence düğününde davranışlarıyla bakışlarıyla falan pot kırar. Şüphelerinde haklı olup olmadığını öğrenirsin.
Kimse beni ciddiyye almada ben haklı olduğumu biliyorum sadece ilk asmada olayı fark ettigim için somut bir şeye ulaşamadım yoksa eminim.

Back
X