Garip Bir Durum

Nuhtufan

Hiç öpmiyim canım
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
417
801
103
42
Güncelleme 7. Sayfada
Herkese iyi akşamlar. Şimdiden uyarıyorum çok uzun saçma sapan bir konu ama ben işin içinden çıkamadım.
Ben öğretmenim çalıştığım kurumda çok rahat ettiğim evim gibi hissettiğim bir yer. Ne idare ile ne arkadaşlarımla hiç sıkıntı yaşamadığım bir okulum vardı.
Müdürümüz ile yaklaşık dört senedir beraber çalışıyoruz. İlişkimiz öyle belli mesafede herkes ile aynıdır aslında. Bizi rahatsız edecek ya da işkilleneceğimiz bir davranışı hiç olmadı.
Bu Mart ayının başında watsap durumlarında değişik aşklı şarkılar, sevda sözleri v. b durumlar paylaşmaya başladı.
Bende çalışma arkadaşıma Müdüre de bi haller oldu aşka geldi filan dedim.durumlardan bahsettim Arkadaşım ne olmuş ben görmedim dedi orda bir işkillendim ama ses etmedim.
Durumlar çoğaldıkça ben ss alıp biriktirdim. Ama okul da hala seviyeli yaklaşıyor bana konduramıyorum da
Bir gün dayanamayıp arkadaşıma gösterdim hiçbirini görmemiş. İkimiz de çok şaşırdık yani öyle bir adam değil di
Bu ara da günler geçiyor ve biraz biraz bana davranış şeklinde değişiklik baş gösterdi. O zaman ben numarasını sildim. Okulda da olabildiğince görünmemeye başladım.
Bir akşam üstü insanın söylemek isteği ama söyleyemediği şeyler vardır gibi bir mesaj atmış. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Cevap olarak size değil sıkıntı yok özür dilerim gibi saçma salak bir mesaj atmış. Ben de bir daha sakın yazdım. Ve numarasını engelledim.
Okul da zindan oldu bana gitmek gelmiyor sinirimi yenemiyorum. Arkadaşlar toparladı beni sana ne oluyor kendi rezilliği diye. Neyse aradan zaman geçti Ramazan girdi derken biraz eskiye döndü. Bu hafta artık çocuklar gelmemeye başlayınca haliyle bir sürü boş zaman kaldı.
Ortam da karısını çocuklarını övmeye anlatmaya başladı. Ben de ha tamam anladı galiba dedim. Sevindim rahatladım.
En son Cuma günü ikimizin de bulunduğu bir ortam da birden yalnız kaldık. Herkesin bir işi çıktı.
Başladı annesinden bahsetti küçük yaşta kaybettiğinden babasının babalık yapmadığından. Zor şartlarda büyüdüğünden hem anlatıyor hem ağlıyor. Basiretim bağlandı benimde ya da acıdım bilemiyorum o an. Kalkmadım yanından dinledim. Yorum da yapmadım.
Ama şimdi kendimi yenemiyorum kalk git aptal ne dinliyorsun. Sana mı kaldı derdi. Offffff yaaaa
Şimdi gözü yanmadan okuyan bana desin b.k yedim değil mi????

Son düzenleme:
Olan olmuş artık. Bundan sonra aynen mesafenizi koruyun.

Tayin isteyim dedim ama il içinde sadece köyler açıkta. Merkez okuldan ayrılmak işime gelmedi

Milli eğitime şikayet edebilirsiniz. Bizim okulda olmustu bayan sikayet etti adami hemen postaladilar baska okula
Aslında aklıma geldi ama kıyamadım karısına yazık. O hadi neyse de iki çocuğu rezil olmasın babaları kendi içimizde halledelim dedik arkadaşlarla

Müdürünüzün de sizin de evli olduğunuzu konunuzun başında belirtin bence

Adama da diyecek laf bulamıyorum. Allah ıslah etsin artık böyle ahlaksızları.
Sizin de yaptığınız birşey yok, bir daha boş bulunmaz yalnız kalmazsınız sorun olmaz. Daha fazla ileri gideceğini sanmam.

Aslında aklıma geldi ama kıyamadım karısına yazık. O hadi neyse de iki çocuğu rezil olmasın babaları kendi içimizde halledelim dedik arkadaşlarla
Karısının haberi olmadı. Görevlendirme başka okula verdiler sonra da il dışından gitti adam. Böyle şeyler dallanıp budaklanmadıysa dillendirilmiyor.
Ama aynı ortamda da zor nasıl yapacaksınız.

Karısının haberi olmadı. Görevlendirme başka okula verdiler sonra da il dışından gitti adam. Böyle şeyler dallanıp budaklanmadıysa dillendirilmiyor.
Ama aynı ortamda da zor nasıl yapacaksınız.
Yok dallanıp budaklanmadı mide bulandırıcı bir durum oldu sadece benim açımdan. Bir daha aynı şeylere yeltenirse yaparım zaten dünden beri mideme ağrı girdi

Sizlik bu durum yok ki. Mesafeli davranmaya devam.

Mesafe koyun ,ağzınızdan çıkana dikkat edin,yalnız kalmayın ,alabiliyorsanız tayin alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…