Adam ile dört yıldır aynı kurumdayım. Bariz şekilde değişen göze batacak şekilde durumlar paylaşıyor. Hani tabiri caizse ergen ergenYa kusura bakmayın ama bakın şöyle bişi var; bu adam başta size hiç açılmadan önce aşklı meşkli bişeyler paylaşmış ya bu sizi neden ilgilendirdi? Arkadaşınızla buna ne oluyor falan diye sormuşsunuz...İster karısına yazar ister başka sevgilisine...Yani siz bu durumla neden ilgilendiniz? Hiç.ilgim olmayan evli bi adamın ne paylaştığıyla ilgilenmezdim...Ama bence siz o aşk paylaşımlarını size özel yaptıgını tahmin etmiştiniz o yüzden de arkadaşınıza konusunu açıp onun profilinden sağlamasını yapmış oldunuz...Yani ben böyle düşündüm..
Yapılacak şey belli buraya konu açmaya da gerek yok aslında, kaskatı ve ilgisiz durmak, iş dışında görmezden gelmek..
Arkadaşlar durur mu arkamda bilemem. Öyle olacağını ümit edip inanıyorum sadece. Çok sessiz kalmadım nazik bi şekilde en ağır cümleleri sarfettim diyelimBu kadınlara musallat olanlar bu yüzden oluyor işte. Zaten normal olmayan bir ilgi size karşı ve sessiz durmaniz belki ona bi yandan yüz veriyorsunuz gibi geliyordur. Bu kollayan arkadaşlar tek bir yanlis anlasilmada arkanızda mi duracak yoksa bana bir şey olmasin diye kenara mi cekilecek insanlar bence bir düşünün.
Ağır cümleler işe yarasaydi size kendini acindirmazdi bence. Bam teli aramış bulduğunu da düşünecek çünkü dinlemissinArkadaşlar durur mu arkamda bilemem. Öyle olacağını ümit edip inanıyorum sadece. Çok sessiz kalmadım nazik bi şekilde en ağır cümleleri sarfettim diyelim
Aslında olabilir çok da kurcalamak istemedim. Gereken tepkiyi verdim. Ama son gitmeyip derdini dinlemek ile hata yaptım ondan çok pişman oldum ne gerek vardı diye. Kendimi suçladım inanın makyajsız okula gitmeye başladım saçma sapan bir ruh haline büründüm. Çok can sıkıncı bir durumYorumlarinizda bu olabilir evet bu da olabilir deyip olayin her yönünü bildiginizi görebiliyorum her yönlü düşünüp kılınızı kipirdatmak yerine kabullenme ve iyi niyet yoluna gitmissiniz. Buraya da sanki sadece haklı oldugunuzu tekrar duymak için gelmissiniz ama bi yaptirim yapmayacak gibisiniz.
Evet işte korktuğum da bu. Hata yaptım. Sadece beni ve onu ilgilendiren bir konu olsa susmazdım belki.Ağır cümleler işe yarasaydi size kendini acindirmazdi bence. Bam teli aramış bulduğunu da düşünecek çünkü dinlemissin
Eşim bilse daha mı kötü olur bilemiyorum ki. İftira atar atmasına da ne gösterecek ki benim elimde yazışmalar var. Durumların ekran görüntüsü var saatleri ve tarihleriyle kızlarda da var onlarda gözükmediği şekliyleÇok çok çok uzak durun olabildiğince bence . Birde eğer mumkunse esinizle paylaşın yani böyle devam ederse çünkü Allah korusun yrn bir gün iftira falan atarlar eşiniz bilsin tabi eşinizin tavrını tarzını siz daha iyi bilirsiniz
Onları aldığınız çok iyi olmuş zaten siz her açıdan herseyi düşünmeye çalışıp ona göre adım atmaya çalışın umarım sorunsuz hallolur bu konuEşim bilse daha mı kötü olur bilemiyorum ki. İftira atar atmasına da ne gösterecek ki benim elimde yazışmalar var. Durumların ekran görüntüsü var saatleri ve tarihleriyle kızlarda da var onlarda gözükmediği şekliyle
Ben kendime yormadım ki. Ergen ergen durumlar paylaşınca arkadaşıma dedim buna noluyor dedim. Hani hiç öyle bir paylaşımını görmedim şimdiye kadar. Sonra anladık ki bir bana açmış paylaşımlarıDuruma attığı mesajlara neden siz alındınız ?
Orasını anlayamadım. Yani size özel attığını nereden çıkarttınız ?
Aaa o zaman haklısınız. Ahlaksızlık bu . Başka bir açıklaması yok. Ben yerinizde olsam onu hiç sallamam . Güle oynaya çalışmaya devam ederim. Zaten tepki vermişsiniz ağzınıza sağlık.Ben kendime yormadım ki. Ergen ergen durumlar paylaşınca arkadaşıma dedim buna noluyor dedim. Hani hiç öyle bir paylaşımını görmedim şimdiye kadar. Sonra anladık ki bir bana açmış paylaşımları
Ya var işte içimizde şerefsizler. Ama hepimiz öyle değiliz. Ama son yıllarda duyuyorum bu işin okur yazarlıkla makamla mevki ile alakası yok.Okul müdürü ol ve whatsp durum ile bir kadina yürü. Okul müdürü.
Ki en son bu durum olaylari biz lisede msn'de yapiyorduk.
Yani ben esini aldatmasini ve bunu bir is arkadasi ile yapma isteginden bile bahs etmiyorum.
Seviye yerlerde. Ebeveynler kimlere cocugunu emanet ettiklerinden haberleri yok.
Yazik.
Ya var işte içimizde şerefsizler. Ama hepimiz öyle değiliz. Ama son yıllarda duyuyorum bu işin okur yazarlıkla makamla mevki ile alakası yok.
Çok ergence çok hem de. Yaşı kırk vardır heralde düşünün artık. O kadar düzgün bir adam sanırdık ki. Konduramadım başta hiç. Allah ıslah etsin ne diyimHayir yani her yas ve makamda aldatma olabilir. Yani bu dedigin gibi pek okumus/okumamisa bakmiyor. Ancak bu kadar seviyesiz ve ergence. Sonrada seni güya "hayatim zor ühühü" taktigi ile vurmaya calisiyor. Yani zaten aldatmasi berbat, ve bunu cok ucuz ve berbat bir sekilde yapmasi. Yani adamin iq seviyesini sorgular oldum.
Çok ergence çok hem de. Yaşı kırk vardır heralde düşünün artık. O kadar düzgün bir adam sanırdık ki. Konduramadım başta hiç. Allah ıslah etsin ne diyim
İstemiyorum tayin zaten dediğiniz gibi ben okulumda rahatım. Teşekkür ederimZaten konduramadiklarindan cikiyormus bu tür olaylar. Ve bence tayin isteme. Ahlaksizlik yapan o, kendisi gitsin. Sen niye rahatligindan, cevrenden veda edeceksin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?