- 25 Mayıs 2017
- 417
- 801
- 103
- 42
Adam ile dört yıldır aynı kurumdayım. Bariz şekilde değişen göze batacak şekilde durumlar paylaşıyor. Hani tabiri caizse ergen ergenYa kusura bakmayın ama bakın şöyle bişi var; bu adam başta size hiç açılmadan önce aşklı meşkli bişeyler paylaşmış ya bu sizi neden ilgilendirdi? Arkadaşınızla buna ne oluyor falan diye sormuşsunuz...İster karısına yazar ister başka sevgilisine...Yani siz bu durumla neden ilgilendiniz? Hiç.ilgim olmayan evli bi adamın ne paylaştığıyla ilgilenmezdim...Ama bence siz o aşk paylaşımlarını size özel yaptıgını tahmin etmiştiniz o yüzden de arkadaşınıza konusunu açıp onun profilinden sağlamasını yapmış oldunuz...Yani ben böyle düşündüm..
Yapılacak şey belli buraya konu açmaya da gerek yok aslında, kaskatı ve ilgisiz durmak, iş dışında görmezden gelmek..
Bende arkadaşıma diyorum ki müdür de baya aşka geldi durumları ne öyle diyorum. Sonra farkediyoruz ki durumları sadece benim görebileceğim şekilde paylaşmış.
Yaptığım bir olay hakkında fikrinizi merak ettim. Derdim bu oldu konumu da açtım iyi de yaptım.
Mesafe koymaya gelince ben zaten önlemlerimi almıştım bunu da belirttim.