Garip Bir Durum

Ya kusura bakmayın ama bakın şöyle bişi var; bu adam başta size hiç açılmadan önce aşklı meşkli bişeyler paylaşmış ya bu sizi neden ilgilendirdi? Arkadaşınızla buna ne oluyor falan diye sormuşsunuz...İster karısına yazar ister başka sevgilisine...Yani siz bu durumla neden ilgilendiniz? Hiç.ilgim olmayan evli bi adamın ne paylaştığıyla ilgilenmezdim...Ama bence siz o aşk paylaşımlarını size özel yaptıgını tahmin etmiştiniz o yüzden de arkadaşınıza konusunu açıp onun profilinden sağlamasını yapmış oldunuz...Yani ben böyle düşündüm..

Yapılacak şey belli buraya konu açmaya da gerek yok aslında, kaskatı ve ilgisiz durmak, iş dışında görmezden gelmek..
Adam ile dört yıldır aynı kurumdayım. Bariz şekilde değişen göze batacak şekilde durumlar paylaşıyor. Hani tabiri caizse ergen ergen
Bende arkadaşıma diyorum ki müdür de baya aşka geldi durumları ne öyle diyorum. Sonra farkediyoruz ki durumları sadece benim görebileceğim şekilde paylaşmış.
Yaptığım bir olay hakkında fikrinizi merak ettim. Derdim bu oldu konumu da açtım iyi de yaptım.
Mesafe koymaya gelince ben zaten önlemlerimi almıştım bunu da belirttim.

Bu kadınlara musallat olanlar bu yüzden oluyor işte. Zaten normal olmayan bir ilgi size karşı ve sessiz durmaniz belki ona bi yandan yüz veriyorsunuz gibi geliyordur. Bu kollayan arkadaşlar tek bir yanlis anlasilmada arkanızda mi duracak yoksa bana bir şey olmasin diye kenara mi cekilecek insanlar bence bir düşünün.
Arkadaşlar durur mu arkamda bilemem. Öyle olacağını ümit edip inanıyorum sadece. Çok sessiz kalmadım nazik bi şekilde en ağır cümleleri sarfettim diyelim

Arkadaşlar durur mu arkamda bilemem. Öyle olacağını ümit edip inanıyorum sadece. Çok sessiz kalmadım nazik bi şekilde en ağır cümleleri sarfettim diyelim
Ağır cümleler işe yarasaydi size kendini acindirmazdi bence. Bam teli aramış bulduğunu da düşünecek çünkü dinlemissin

Yorumlarinizda bu olabilir evet bu da olabilir deyip olayin her yönünü bildiginizi görebiliyorum her yönlü düşünüp kılınızı kipirdatmak yerine kabullenme ve iyi niyet yoluna gitmissiniz. Buraya da sanki sadece haklı oldugunuzu tekrar duymak için gelmissiniz ama bi yaptirim yapmayacak gibisiniz.
Aslında olabilir çok da kurcalamak istemedim. Gereken tepkiyi verdim. Ama son gitmeyip derdini dinlemek ile hata yaptım ondan çok pişman oldum ne gerek vardı diye. Kendimi suçladım inanın makyajsız okula gitmeye başladım saçma sapan bir ruh haline büründüm. Çok can sıkıncı bir durum

Çok çok çok uzak durun olabildiğince bence . Birde eğer mumkunse esinizle paylaşın yani böyle devam ederse çünkü Allah korusun yrn bir gün iftira falan atarlar eşiniz bilsin tabi eşinizin tavrını tarzını siz daha iyi bilirsiniz

O arkadaslar gun gelir sizi harcarlar demedi demeyin..sikayetlik bir durum olsa arkanizda kimseyi bulamazsiniz keske onlarla paylasmasaydiniz.Gormezden gelin isinizi yapin ve mudurun ileri gitmesine izin vermeyin.Her hareketinden anlam cikarmayin mumkunse cok muhatap olmayin gun icinde idareden uzak durun.Ben olsam nere olursa olsun tayin isterdim.

Çok çok çok uzak durun olabildiğince bence . Birde eğer mumkunse esinizle paylaşın yani böyle devam ederse çünkü Allah korusun yrn bir gün iftira falan atarlar eşiniz bilsin tabi eşinizin tavrını tarzını siz daha iyi bilirsiniz
Eşim bilse daha mı kötü olur bilemiyorum ki. İftira atar atmasına da ne gösterecek ki benim elimde yazışmalar var. Durumların ekran görüntüsü var saatleri ve tarihleriyle kızlarda da var onlarda gözükmediği şekliyle

Eşim bilse daha mı kötü olur bilemiyorum ki. İftira atar atmasına da ne gösterecek ki benim elimde yazışmalar var. Durumların ekran görüntüsü var saatleri ve tarihleriyle kızlarda da var onlarda gözükmediği şekliyle
Onları aldığınız çok iyi olmuş zaten siz her açıdan herseyi düşünmeye çalışıp ona göre adım atmaya çalışın umarım sorunsuz hallolur bu konu

Duruma attığı mesajlara neden siz alındınız ?
Orasını anlayamadım. Yani size özel attığını nereden çıkarttınız ?
Ben kendime yormadım ki. Ergen ergen durumlar paylaşınca arkadaşıma dedim buna noluyor dedim. Hani hiç öyle bir paylaşımını görmedim şimdiye kadar. Sonra anladık ki bir bana açmış paylaşımları

Ben kendime yormadım ki. Ergen ergen durumlar paylaşınca arkadaşıma dedim buna noluyor dedim. Hani hiç öyle bir paylaşımını görmedim şimdiye kadar. Sonra anladık ki bir bana açmış paylaşımları
Aaa o zaman haklısınız. Ahlaksızlık bu . Başka bir açıklaması yok. Ben yerinizde olsam onu hiç sallamam . Güle oynaya çalışmaya devam ederim. Zaten tepki vermişsiniz ağzınıza sağlık.

Okul müdürü ol ve whatsp durum ile bir kadina yürü. Okul müdürü.

Ki en son bu durum olaylari biz lisede msn'de yapiyorduk.

Yani ben esini aldatmasini ve bunu bir is arkadasi ile yapma isteginden bile bahs etmiyorum.

Seviye yerlerde. Ebeveynler kimlere cocugunu emanet ettiklerinden haberleri yok.

Yazik.

23 yaşındaydım yeni mezun olmuştum ve bir şirkette işe başladım. 40 yaşlarında bir erkek müdürümüz vardı çoluklu çocuklu. Daha başladığım gün mesaj atmaya başladı günaydın , nasılsın, alıştın mı , öğrendin mi ?
Ben başta herkese aynıdır belki dedim ses etmedim ve hiç cevap vermedim. Sonra bu mesajların dozunu artrırmaya başladı! Saçların çok güzel olmuş, elbisen çok yakışmış , yine cevap vermedim. En son bir gün yanıma geldi işi öğrendin mi öğrenemedinse sana iş çıkışı eğitim odasında ben ders vereyim dedi ama resmen dibime kadar sokuldu pis nefesini vererek konuşuyordu hayvan !
Korktum koşarak insan kaynaklarına gittim 40 lı yaşlarda kadınlar vardı odada,olayı anlattım. Aaa canım sen yanlış anlamışsındır X bey hiç öyle biri değildir burda bir sürü kadın var ilk defa senden duyduk bunu dediler. Mesajları gösterdim ısrarla yanlış anlamışsın çok rahatsız olduysan çıkışını yapalım dediler ve beni işten çıkardılar. Babam yaşında adamın tacizine uğradım ve annem yaşında kadınlar ona destek oldular. Yaşımın verdiği korkaklık mıdır aptallık mıdır , basiretim mi bağlandı bilmiyorum hiçbirşey yapmadım yada yapamadım bilmiyorum . Sadece çok çok pişmanım, en çok da aileme söylemeye korkup sustuğum için.
Şu anki aklım olsa dünyayı dar ederdim. Mahkemeye verir hayatı zindan ederdim. Böyle adi adamlara karşı lütfen susmayın, siz sesinizi çıkarmazsanız yarın başka bir kadına da aynısını yapacaklar.

Okul müdürü ol ve whatsp durum ile bir kadina yürü. Okul müdürü.

Ki en son bu durum olaylari biz lisede msn'de yapiyorduk.

Yani ben esini aldatmasini ve bunu bir is arkadasi ile yapma isteginden bile bahs etmiyorum.

Seviye yerlerde. Ebeveynler kimlere cocugunu emanet ettiklerinden haberleri yok.

Yazik.
Ya var işte içimizde şerefsizler. Ama hepimiz öyle değiliz. Ama son yıllarda duyuyorum bu işin okur yazarlıkla makamla mevki ile alakası yok.

Ya var işte içimizde şerefsizler. Ama hepimiz öyle değiliz. Ama son yıllarda duyuyorum bu işin okur yazarlıkla makamla mevki ile alakası yok.

Hayir yani her yas ve makamda aldatma olabilir. Yani bu dedigin gibi pek okumus/okumamisa bakmiyor. Ancak bu kadar seviyesiz ve ergence. Sonrada seni güya "hayatim zor ühühü" taktigi ile vurmaya calisiyor. Yani zaten aldatmasi berbat, ve bunu cok ucuz ve berbat bir sekilde yapmasi. Yani adamin iq seviyesini sorgular oldum.

Hayir yani her yas ve makamda aldatma olabilir. Yani bu dedigin gibi pek okumus/okumamisa bakmiyor. Ancak bu kadar seviyesiz ve ergence. Sonrada seni güya "hayatim zor ühühü" taktigi ile vurmaya calisiyor. Yani zaten aldatmasi berbat, ve bunu cok ucuz ve berbat bir sekilde yapmasi. Yani adamin iq seviyesini sorgular oldum.
Çok ergence çok hem de. Yaşı kırk vardır heralde düşünün artık. O kadar düzgün bir adam sanırdık ki. Konduramadım başta hiç. Allah ıslah etsin ne diyim

Çok ergence çok hem de. Yaşı kırk vardır heralde düşünün artık. O kadar düzgün bir adam sanırdık ki. Konduramadım başta hiç. Allah ıslah etsin ne diyim

Zaten konduramadiklarindan cikiyormus bu tür olaylar. Ve bence tayin isteme. Ahlaksizlik yapan o, kendisi gitsin. Sen niye rahatligindan, cevrenden veda edeceksin ki?

Konudan arkadaşlarınız haberdarken eşinizden saklamanız bana doğru gelmedi.
İki kişinin bildiği sır,sır değildir.
Yarın-öbürgün bu yaşananlar duyulursa eşinizle sıkıntı yaşarsınız.
Sizinle meslektaş olan bir büyüğünüz olarak, hatırlatmakta fayda görüyorum.

Size msj da ne yazdı merak ettim sakıncası yoksa yazar mısınız evli utanmıyor bir de siz de evlisiniz üstelik hayret bişey ya artık evlilere de sulanmaya başladı bu pislikler

Back
X