Garip bir durum :/

Sen ona yaklaşıp öp. Nişanlı olup da öpüşmeyen çift olur mu ya. Gerçi bence öpüşmeden nişanlanmak da çok abes ama neyse...
Eğer yine tepki vermezse bir problemi olabilir. Çünkü bazı erkeklerin evlendiği gün sırtını dönüp uyuduklarını duymuştum, bu çok büyük bir sorun. Bir erkek muhakkak yaklaşım göstermeli fiziksel açıdan evlenmeyi düşündüğü insana. Hele ki bu konuda ciddi bir adım atılıp nişanlanıldıysa. Normal bir erkek kendini mutlaka belli eder. Dikkatli olmak lazım.

Son düzenleme:
Aile yapısı nasıl? Modern bir aileye mi sahip?
Belki inancından ötürü olabilir diye düşünüyorum..

bi sorunda olabilir yapısıyla alakalıda olabilir ama kendiyle bi sorunu varsa evelnince bi süprızle karşılaşabilirsin açık açık konuşabilirisn bence çok tuaf geldi bana öpmemesi yani şimdi öpüşmeyen yok bence sen bu durumu bi ağzını yokla yada bri şey yoktur yapısıla alakalı olabilir

Eskiden olsa çok normal karşılanırmış bu durum ama günümüzde pek normal değil sanırım. sen biraz denesen ?

dinine gercekten bagli bir insansa oyuzden olabilir. dinle arasi 'normal' se sen bir yaklas derim ( belkide seni urkutmemek icin opmuyordur) sen yaklastiginda yine tik yoksa...sorun vardir herhalde sarilma huyu falan dami yok?

dinine gercekten bagli bir insansa oyuzden olabilir. dinle arasi 'normal' se sen bir yaklas derim ( belkide seni urkutmemek icin opmuyordur) sen yaklastiginda yine tik yoksa...sorun vardir herhalde sarilma huyu falan dami yok?

Dinini normal yaşayan biri çok bağlı değil çekingenliğinden diye düşünüyorum sarılır ama yanağımdan öper.Yaklaşmaya çalıştığımda gerildiğini hissediyorum.

ilişkiniz yeni değil uzun zaman olmuş.. o yüzden bunu onla konuşabilirsin diye düşünüyorum. belki biraz utanırsın sormaya ama başbaşa olduğunuz bi zaman sana yaklaşmaktan çekindiğini düşündüğünü ima edebilirsin. sana olan aşkından şüphen yoksa utanma sor derim ben..

ilişkiniz yeni değil uzun zaman olmuş.. o yüzden bunu onla konuşabilirsin diye düşünüyorum. belki biraz utanırsın sormaya ama başbaşa olduğunuz bi zaman sana yaklaşmaktan çekindiğini düşündüğünü ima edebilirsin. sana olan aşkından şüphen yoksa utanma sor derim ben..

Katıyorum canım bence de konuş
Birde sonuçta utangaç olsa bile 1 yıldır nişanlıymışsınız sana alışmış olması lazım

,

:60: Bak bu iyi fikirmiş!
Cesaretimi toplayıp sordum deneyimi olmuş ama benimle evlenmek istediği için her şeyin zamanında olmasını istediğini söyledi.

Son derece saçma bir cevap vermiş. Umarım kötü bir şeyle karşılaşmazsın evlendiğinde.

Son düzenleme:
Tatlım öpmediği için kıymetini bil mi demeliyim yoksa böyle erkek mi olur yau demeliyim inan bilemedim :/

Back
X