Ne anlamda söyledinizelemtere fiş kem gözlere şiş
Kıskançlıktan ziyade mahrumiyet duygusu gibi geldi bana. Neleri kaçırdım bu adamın başarılı hayatında bende olabilirdim düşüncesi olabilir. İnsan eski sevgilisini neden kıskansın ki sevmiyosa umrunda bile olmazBen eski sevgilimi artık sevmiyorum, ama ona karşı garip bir duygu hissediyorum. Nasıl derseniz, şöyle açıklamaya çalışayım bu duyguyu: Hani iş ortamında veya okul ortamında rakiplerimiz vardır. Onlarla türlü konularda yarışırız. Onlar bizi geçtiğinde içimizde bir kıskançlık, hırs duygusu oluşur ya, tıpkı onun gibi hissediyorum eski sevgilime karşı. Onu sık sık stalklıyorum, nerede başarılı olduğu bir şey görürsem içimi böyle duygular kaplıyor. Mesela o, Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde ve en iyi bölümlerden birinde okuyor. Benim okuduğum üniversite ve bölüm de gayet iyi ama onunki kadar değil. Aklıma bu geldikçe, içimi kıskançlık ve hırs duyguları kaplıyor. Mesela stalklarken benzer başarılarını gördükçe yine aynı duygulara kapılıyorum. Bir de mesela onun arkadaşlarıyla çekildiği ve mutlu gözüktüğü fotoğraflarını, gittiği güzel tatilleri görünce de aynı duyguları hissediyorum. İşin garibi, onu stalklayıp bunları hissetmekten de rahatsız olmuyorum, bu duyguları hissederken içime bir haz duygusu yayılıyor, hırs yapıp onu geçebilecekmişim gibi hissediyorum. Umarım açıklayıcı şekilde anlatabilmişimdir. Sizce bu duyguyu neden hissediyorum, aranızda benim gibi hisseden var mı?
Bunu hiç düşünmemiştimsana spiritüel bir tavsiye; stalklamayı derhal bırak. eğer devam edersen enerjini sürekli ona akıtarak daha iyi yerlere gelmesine, daha güzel bir hayat yaşamasına kendi ellerinle yardım edeceksin. denemesi bedava
Ne mutlu sana o zamanEski sevgili stalklamaktan birşey olmaz. Ayrıca sevginin sahtesi olur ama kıskançlığın olmaz. Bende ex sevgilim benden mutlu olsa kıskanırdım ama allahtan dünyanın en loser insanı kendisi, stalklayıp "ohh şükür Allahım ne salaklar var" diyip sayfayı huzurla kapatıyorum.
Mecburi ayrılma olmadı kendi isteğimle ayrıldımNormal geçer. Bence onunla olmak isteyip mecburi ayrıldığınız için takıntı olmuş. Stalklamak takıntınızı tatmin ettiği için haz alıyorsunuz. Akışına bırakın.
Mecburi dediğim terkedilmek değildi bu arada. Hani keşke olsaydı diyip mantığına uymayan bi ilişkiyi bitirmekten bahsediyordum.Mecburi ayrılma olmadı kendi isteğimle ayrıldım
Ben eski sevgilimi artık sevmiyorum, ama ona karşı garip bir duygu hissediyorum. Nasıl derseniz, şöyle açıklamaya çalışayım bu duyguyu: Hani iş ortamında veya okul ortamında rakiplerimiz vardır. Onlarla türlü konularda yarışırız. Onlar bizi geçtiğinde içimizde bir kıskançlık, hırs duygusu oluşur ya, tıpkı onun gibi hissediyorum eski sevgilime karşı. Onu sık sık stalklıyorum, nerede başarılı olduğu bir şey görürsem içimi böyle duygular kaplıyor. Mesela o, Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde ve en iyi bölümlerden birinde okuyor. Benim okuduğum üniversite ve bölüm de gayet iyi ama onunki kadar değil. Aklıma bu geldikçe, içimi kıskançlık ve hırs duyguları kaplıyor. Mesela stalklarken benzer başarılarını gördükçe yine aynı duygulara kapılıyorum. Bir de mesela onun arkadaşlarıyla çekildiği ve mutlu gözüktüğü fotoğraflarını, gittiği güzel tatilleri görünce de aynı duyguları hissediyorum. İşin garibi, onu stalklayıp bunları hissetmekten de rahatsız olmuyorum, bu duyguları hissederken içime bir haz duygusu yayılıyor, hırs yapıp onu geçebilecekmişim gibi hissediyorum. Umarım açıklayıcı şekilde anlatabilmişimdir. Sizce bu duyguyu neden hissediyorum, aranızda benim gibi hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?