Garip bir olay

Siz yurtdışında değil misiniz? Burda olsa gaziosmanpaşalı tırrek ihtimali vardı da orda çok normal zaten :KK70: iç bi kahve nolcak
Ya ahahahahaha ne biliyim yalnız hissediyorum ya biraz burada güvenebileceğim hiç kimsem yok böyle tanımadığım insanlarla takılmak da korkutuyor ay ne biliyim

Ay bu romantic date kendi mi dedi? Ben de siz yorum kattiniz sandim. Yeni tanismisken romantic date yerine once romantik olmayan sekillerde buluşmalar tanişmalar olmasi gerekmez mi ya. Ozel olarak romantic belirtmek farkli beklentileri olabilecegini dusundurttu. 😬
Yok benim yorumum değil, direkt böyle sordu romantic dateler için vaktin var mı dedi ben de içimden yuh ne mana dedim. O anda da boş bulunup yok yok eve gidiyorum ahahahah

Ya ahahahahaha ne biliyim yalnız hissediyorum ya biraz burada güvenebileceğim hiç kimsen yok böyle tanımadığım insanlarla takılmak da korkutuyor ay ne biliyim

Dogrusunu yapiyorsunuz, Turkiyeye gore ben de guvenli buluyorum ama bazi insanlarin dusundugu gibi yurtdisi melekler mekani demek değil, bir de yalnizmişsiniz endişeniz de haklisiniz. 👍

İşte ben de onu diyorum ya direkt dedi ki romantic dateler için vaktin var mı? Ne alaka yolda gördüğün birisine bunu direkt sormak bana aşırı saçma geldi onu diyorum ben de
Öyle sorunca romantik olduğunu sanmış herhalde ya da ırz düşmanı değilim demiş kendi çapında ama bana samimi gelmedi. Adını koyamadığım bir şey var böyle kişilerde ve iç sesim de hep haklı çıkartmıştır beni.

Dogrusunu yapiyorsunuz, Turkiyeye gore ben de guvenli buluyorum ama bazi insanlarin dusundugu gibi yurtdisi melekler mekani demek değil, bir de yalnizmişsiniz endişeniz de haklisiniz. 👍
iş dolayısıyla bir etkinlikte tanıştığım birisi olsa hiç endişlenmem ya da en azından cafede otururken yanıma gelse sohbet etsek yine bi nebze neyse derim. Bir sohbet muhabbetten sonra anlarsın kafan uyuşuyor mu illa aranda romantik bir şey olması gerekmez benim arkadaşa çok ihtiyacım var şu sıralar. Ama yoldan geçenle de ne biliyim

Öyle sorunca romantik olduğunu sanmış herhalde ya da ırz düşmanı değilim demiş kendi çapında ama bana samimi gelmedi. Adını koyamadığım bir şey var böyle kişilerde ve iç sesim de hep haklı çıkartmıştır beni.
Hahhh ben de öyle adını koyamıyorum bişey diyemiyorum ama aşırı da weird geldi. Ne biliyim bana da geçmedi gibi. Hani ben de çok yalnızım ama kimsenin de yanına gitmem galiba böyle bilemedim… benlik olmadığı için de garipsiyorum

Hahahaha peki benim de aklıma böyle senaryoların gelmesi :D yok tabi ki bu kadar değil ama bana şey saçma geldi karşımdan geliyordu direkt beni durdurdu acayip saçma geliyor düşününce
İyi de maşallah dünden hevesliymişsiniz siz de ;"ne münasebet ?" diyerek yolunuza devam etmemiş ..adamla tanışmış, İnstagram adresinizi vermişsiniz .Şimdi mi garip geldi bu olay?

İyi de maşallah dünden hevesliymişsiniz siz de ;"ne münasebet ?" diyerek yolunuza devam etmemiş ..adamla tanışmış, İnstagram adresinizi vermişsiniz .Şimdi mi garip geldi bu olay?
Dedim de aşırı ısrar etti, bir de bu gelen 2. Kişiydi o gün yanıma neyse deyip verdim. Canım instagram verdim diye adamı kütüğüme de almadım ya

öf instagram adresi vermekte bir kahve içmekte ne var abartmasak mı, benm instam 10 k takipçili herkese açık henüz başıma bişi gelmedi :))

bence bir avmde kahve içilebilir ne kaybedersiniz ki belki gördü beğendi yanınıza geldi belki arkadaş olacaksınız kasmaya gerek yok sevgiler...

Dedim de aşırı ısrar etti, bir de bu gelen 2. Kişiydi o gün yanıma neyse deyip verdim. Canım instagram verdim diye adamı kütüğüme de almadım ya
Adam da almamış kütüğüne zaten sizi🤷‍♀️demek istediğim bu tür bir duruma açık değilseniz ısrara da dayanamayıp adama vakit ayırmazsınız .Siz de böyle bir tanışmaya kapalı değilmişsiniz bu yüzden de bu görüşme olmuş.Bu durumu gerçekten garip bulan insan sizin dediğiniz hiçbirşeyi de yapmaz ki

Adam da almamış kütüğüne zaten sizi🤷‍♀️demek istediğim bu tür bir duruma açık değilseniz ısrara da dayanamayıp adama vakit ayırmazsınız .Siz de böyle bir tanışmaya kapalı değilmişsiniz bu yüzden de bu görüşme olmuş.Bu durumu gerçekten garip bulan insan sizin dediğiniz hiçbirşeyi de yapmaz ki
Benim tek endişem şu, Burada gerçekten yalnız hissediyorum o da güven duygumu birazcık zedeliyor hani başıma bir şey gelirse illa çok çok kötü bir şey olmasına gerek yok, olumsuz herhangi bir şey… arayıp alo diyecek kimsemin olmaması beni ikileme düşürüyor. Diğer yandan aslında ben çok konuşkan ve sosyal biriyimdir ve insanlarla tanışmayı da severim. Burada sormamın amacı şuydu aslında, bu şekilde tanışmak bana biraz garip geldi sizler ordan bakınca nasıl gördünüz danışmak istedim

Begenmediysen engelle gitsin.
Ben hep salak saçma yerlerde birileriyle tanisirim, o yüzden bana ilginç gelmedi. Metrobüste ,trende, asansörde,ATM sırasında, sokak müziği dinlerken tanıştığım flortlerim olmustu🙈🙈 çok da kasmaya gerek yok hayati
Türkiyede falan ohoo oo ben de öyle her yerde tanışırım tanışmayı da severim zaten. Ama burada biraz daha temkinli olmak daha iyi diye düşündüğümden bi kaç kere düşünüyorum üstüne :)

iş dolayısıyla bir etkinlikte tanıştığım birisi olsa hiç endişlenmem ya da en azından cafede otururken yanıma gelse sohbet etsek yine bi nebze neyse derim. Bir sohbet muhabbetten sonra anlarsın kafan uyuşuyor mu illa aranda romantik bir şey olması gerekmez benim arkadaşa çok ihtiyacım var şu sıralar. Ama yoldan geçenle de ne biliyim

İcinize sinmediyse silin gitsin buluşma ayarlamayin, numara vs verdiniz diye bulusmak zorunda degilsiniz neticede.

Yanlış anlama dilenci değilim
Eski konularınızı çok bilmiyorum da mesajla muhabbet sardıysa kalabalık bir ortamda bir kahve içmeniz normal olur. Evet başlangıcı değişik olmuş olur hani durup dururken AVM de birinin karşısına çıkıp böyle şeyler söylemez her zaman insan ama şayet aranızda bir şey olursa başlangıç hikayenizde enteresan olmuş olur ne güzel 🤗

Back
X