- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Keşke o kadar pozitif olabilseydim ahsjdSizi çok beğenmiş. Tekrar görme fırsatı da olmayacağına göre bu şekilde şansını denemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke o kadar pozitif olabilseydim ahsjdSizi çok beğenmiş. Tekrar görme fırsatı da olmayacağına göre bu şekilde şansını denemiş.
Ohahayır canım. Liseden arkadaşım iftara çağırmisti evine. Lisedeydik o zaman bende kardeşimi alıp gitmiştim. Orda arkadasimin abisiyle tanıştık o şekilde. Bana öyle diyende lisedeki insanlar şuan cesaret edebileceklerini zannetmiyorum
![]()
Ölecem şimdi hahahaha var harbi böyle hesaplar ama ben de hep hesabımı public kullanırım geçen başka bir olaylar sebebiyle kapattım. Sugar daddy ister misin mesajları hariç hiç böyle şeyler başıma gelmiyorMesela ben hesabımı açtığımda “ayakfetişi34 seni takip etti” “adanamasör” seni takip etti gibi abuk sabuk hesaplardan bildirim alıyorum. Ya da sürekli selfie çekinen umutsuz vaka dayılar takip etmeye başlıyor. Siz de açık kullanıyormuşsunuz bunun önüne geçebiliyor musunuz? Yani bir yolu var mı?
Mesela ben hesabımı açtığımda “ayakfetişi34 seni takip etti” “adanamasör” seni takip etti gibi abuk sabuk hesaplardan bildirim alıyorum. Ya da sürekli selfie çekinen umutsuz vaka dayılar takip etmeye başlıyor. Siz de açık kullanıyormuşsunuz bunun önüne geçebiliyor musunuz? Yani bir yolu var mı?
Marjinallik iddiam olmadık onu siz dusunmussunuzBen de çok marjinal bir tanişma cikacak sanmiştim.![]()
Ben deBen de çok marjinal bir tanişma cikacak sanmiştim.![]()
Bence 18 yılda insanlar çok değişti ya, 18 yıl önce internetten de olsa insanlara güven vardı şu an bu flört tanışma şeyleri öyle saçma sapan vaziyette ki. Ama haklısınız kısa da olsa konuşma fırsatımız oldu bilmiyorum bakalımBen sanal ortamda tanıştığım bir adam ile 18 yıldır birlikte ..15 yıldır da evliyim.Ama şöyle birşey var eşimle tanışmayı karşılıklı istemiştik.Senin avantajın bu adamı zaten gördün ve kısa da olsa bir sohbetin oldu.Eğer içine sinmeyen birşey varsa bence görüşmeyi sürdürme.Ama hiçbir fikrim yok diyorsan da kalabalık ortamda görüş ve senin kontrolün dışına çıkabilecek ev ,araba gibi ortamlara ilk etapta girme
Ya yok artık yaBen instagrami ilk actigimda herkese acikti, direkt fotograflarim çalinip fake hesap acildi. Neyseki fotograflarda yuzum gorunmuyordu.![]()
Marjinallik iddiam olmadık onu siz dusunmussunuzbence de normal ama çok garip tepkiler verdiler insanlar.
Herkese selam,
Bu sefer bambaşka bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
O kadar çok konu açıyorum ki, bazılarınız biliyordur bu sıralar buhranlı bir dönemden geçiyorum sürekli depresif hissediyorum yaşadığım problemlerden dolayı. Bu yüzden de evde yatakta kalmamak için kendimi kendimi çok zorluyorum. Bir şekilde dışarı atıyorum kendimi, yeni yerler keşfetmeye çalışıyorum, bir cafeye gidiyorum oturuyorum bakınıyorum bir şeylere… neyse 2 gün önceydi yine dışarı çıkmıştım, bir kahve içip bir avm’ye geçtim.
Ardından eve gitmek için, aşağı indim karşıdan bir çocuk geliyordu bir anda önümü kesti. İşte merhaba uzaktan gördüm seni, tanışmak merhaba demek istedim dedi. Bilmiyorum, o an bana çok saçma geldi avmde birini durdurup tanışmak..
Neyse ayak üstü tanıştık, konuştuk. Ardından bana bi kahve içmeyi teklif etti ama istemedim o an.
Teşekkür edip eve gitmem gerektiğini söyledim ama instagram için biraz ısrar etti tam o an içimden erkek arkadaşım var veremem diyecekken ağzımdan tamam olur çıktı. Neyse şimdi mesaj atıyor kahve için falan.
Ben bu konularda çok kötüyüm bir de böyle avmde birini durdurup konuşmak bana çok garip geliyor herkesi böyle durdurup konuşuyor mu yani?? Hemen romantic date falan teklif ediyor ne biliyim siz ne düşünürdünüz?
Hayal kuracak bişey yok zaten bana da garip geldi. Evli bile olabilir diye çekindim. Bi de şey yazmış bana kahve içelim ama hafta sonları bana uymuyor aha dedim kesin evli midir nedir hafta içi de bana uygun değil, zaten hafta sonu da arkadaşım gelecek diye salladımÇogu kişi aman bunda ne var demiş ama TV de ne olaylar izliyoruz,göruyoruz,temkinli yaklaşmanda fayda var.
Birçok ihtimal olabilir.Mesela benim yakın arkadaşımda bu şekilde biriyle tanişti şuan evli bebek bekliyor..Çokmu mutlu değil.Eşi oyun bağımlısı asosyal.Onun harici iyi biri kötü diyemem.
Ama arkadaşimin yolunu kesip numara istemiş tıpki sizin olay gibi.Hertürlü ihtimali göze almalısın sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için.
Birkaç sene önce aynı durun basima geldi saf gibi binkahve içmeye razı oldum, sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulunarak yakamı kurtarabildim...Herkese selam,
O kadar çok konu açıyorum ki, bazılarınız biliyordur bu sıralar buhranlı bir dönemden geçiyorum sürekli depresif hissediyorum yaşadığım problemlerden dolayı. Bu yüzden de evde yatakta kalmamak için kendimi kendimi çok zorluyorum. Bir şekilde dışarı atıyorum kendimi, yeni yerler keşfetmeye çalışıyorum, bir cafeye gidiyorum oturuyorum bakınıyorum bir şeylere… neyse 2 gün önceydi yine dışarı çıkmıştım, bir kahve içip bir avm’ye geçtim.
Ardından eve gitmek için, aşağı indim karşıdan bir çocuk geliyordu bir anda önümü kesti. İşte merhaba uzaktan gördüm seni, tanışmak merhaba demek istedim dedi. Bilmiyorum, o an bana çok saçma geldi avmde birini durdurup tanışmak..
Neyse ayak üstü tanıştık, konuştuk. Ardından bana bi kahve içmeyi teklif etti ama istemedim o an.
Teşekkür edip eve gitmem gerektiğini söyledim ama instagram için biraz ısrar etti tam o an içimden erkek arkadaşım var veremem diyecekken ağzımdan tamam olur çıktı. Neyse şimdi mesaj atıyor kahve için falan.
Ben bu konularda çok kötüyüm bir de böyle avmde birini durdurup konuşmak bana çok garip geliyor herkesi böyle durdurup konuşuyor mu yani?? Hemen romantic date falan teklif ediyor ne biliyim siz ne düşünürdünüz?
Avmde mi tanıştınız siz de?Birkaç sene önce aynı durun basima geldi saf gibi binkahve içmeye razı oldum, sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulunarak yakamı kurtarabildim...
AVM değil de çarşıda caddede yürürken durdurdu beni, çarşıda olunca yakınlardaki bı yere oturup kahve içtik, ağzı iyi laf yapıyordu nasıl hemen ikna olup kahve içmeye razı oldum bilmiyorum büyük hataydıAvmde mi tanıştınız siz de?
Sonra peki konu savcılığa nasıl gitti özel değilse? ama benim de içime çok sinmedi adını koyamadım salladımAVM değil de çarşıda caddede yürürken durdurdu beni, çarşıda olunca yakınlardaki bı yere oturup kahve içtik, ağzı iyi laf yapıyordu nasıl hemen ikna olup kahve içmeye razı oldum bilmiyorum büyük hataydı
Bu olayla ilgili konu açmıştım "bir ay önce tanıştık arabamı istiyor" başlığı ile, isterseniz okuyunSonra peki konu savcılığa nasıl gitti özel değilse? ama benim de içime çok sinmedi adını koyamadım salladım
Uzaktan görüp beğenmiştir. Hemen karşına dikilmemistirki. O an bı etkileşim olmuştur. Bence hoşunuza gittyse bı kahve içip tanıyabilirsiniz.Herkese selam,