KKperisi KaLp (: Kayıtlı Üye 19 Haziran 2011 153 0 46 İzmir 30 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #1 Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı? Bana bir arkadaşım söyledi çok harika sivilcelere ve sivilce lekelerine iyi geliyor dedi. Herkeste aynı etkiyi gösterdi mi merak ediyorum
Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı? Bana bir arkadaşım söyledi çok harika sivilcelere ve sivilce lekelerine iyi geliyor dedi. Herkeste aynı etkiyi gösterdi mi merak ediyorum
prenssevgilisi Guru Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 2.062 15 318 37 Almanya 30 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #2 canimmmm benim arkadsimda kullaniyor oda cok memnun... ama ben netrogena visbly clear kullaniyorum hayatimda böyle bir ürün görmedim ama yenisi greyfurt kokulusu mide bulandirici kokuyor bence tabi zevkler renkler...
canimmmm benim arkadsimda kullaniyor oda cok memnun... ama ben netrogena visbly clear kullaniyorum hayatimda böyle bir ürün görmedim ama yenisi greyfurt kokulusu mide bulandirici kokuyor bence tabi zevkler renkler...
KKperisi KaLp (: Kayıtlı Üye 19 Haziran 2011 153 0 46 İzmir 30 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #3 prenssevgilisi .!.: canimmmm benim arkadsimda kullaniyor oda cok memnun... ama ben netrogena visbly clear kullaniyorum hayatimda böyle bir ürün görmedim ama yenisi greyfurt kokulusu mide bulandirici kokuyor bence tabi zevkler renkler... Genişletmek için tıkla... bunu ne için kullanıyosun canım benim sorunum lekeler yani nasıl anlatsam sönmüş sivilce gibi kırmızı lekeler var çok geç geçiyo
prenssevgilisi .!.: canimmmm benim arkadsimda kullaniyor oda cok memnun... ama ben netrogena visbly clear kullaniyorum hayatimda böyle bir ürün görmedim ama yenisi greyfurt kokulusu mide bulandirici kokuyor bence tabi zevkler renkler... Genişletmek için tıkla... bunu ne için kullanıyosun canım benim sorunum lekeler yani nasıl anlatsam sönmüş sivilce gibi kırmızı lekeler var çok geç geçiyo
Y yagmur8638 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 235 0 46 Çanakkale 1 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #4 KKperisi .!.: bunu ne için kullanıyosun canım benim sorunum lekeler yani nasıl anlatsam sönmüş sivilce gibi kırmızı lekeler var çok geç geçiyo Genişletmek için tıkla... garnier çok iyidir piyasadaki her ürünü denemişimdr ama garnier mucizem olmuştur
KKperisi .!.: bunu ne için kullanıyosun canım benim sorunum lekeler yani nasıl anlatsam sönmüş sivilce gibi kırmızı lekeler var çok geç geçiyo Genişletmek için tıkla... garnier çok iyidir piyasadaki her ürünü denemişimdr ama garnier mucizem olmuştur
MASLOW Guru Kayıtlı Üye 27 Ocak 2013 2.579 1.751 373 İstanbul 13 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi KKperisi #5 bu üründen memnun kalanlar oldu mu başka arkadaşlar?gözeneklerim var da