gata da selçuk ışık

merkez80

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
39
0
16
Ankara
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)uzun zamandır araştırma yapıyorum yorumlarınız okudukça kafam baya karıştıgata hastanesinde selçuk ışığa ameliyat olan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?ail yarın görüşmem var teşekkür ederim şimdiden.bu arada serdar öztürkle telde görüştüm fiyatı baya pahalı bana göre o yüzden vazgeçtim

merkez80 selçuk hoca nerde yapıyor ameliyatı gata damı ?

merhaba tec.kusura bakma yeni gördüm mesajını.gatada görev yapıyor fakat prof olduğundan dolayı gatada ameliyata giremiyor özelde yapıyor ve araştırdıklaırmın içinde en uygun fiyatlı olan prof.3500 yapıyor hatta bana gıdını yapım yağını alım dedi ama benim küçük kızım var okadarına kalkışamam.tavsiye ederim selçuk beyi.telle görüştüğünüzde direk gataya odasına gidiyorsunuz işlem derdi felen yok yani.sizdemi ameliyat olcaksınız tec.

mesaj hakımı doldurmak için ayrı yazıyorum tec kusura bakma.eğer selçuk ?kimse yazmadı banaşaun grip olduğum için ertelendi ameliyatım önümüzdeki pazartesi tekrar görüşeceğiz bakalım ne olcak ama şöyle rahat rahat oturup bana neler yapcağını anlatmadı ve içim rahat değil o yüzden ne yapmalıyım

bilgileriniz için teşekkür ederim,ben selçuk hocayı şahsen tanımıyorum,gata da olduğunu kendi dokturumdan duymuştum,ben 10 ay önce serdar öztürk hocaya ameliyat oldum benim doktur özelde yaptı ameliyatı,gatada ameliyat yapılmıyor demişti ondan merak etmiştim, ben serdar hocadan memnun kaldım ve çok ilgili ameliyat öncesi ve sonrası ve hatta ilk görüşmede bile baya hastalarına geniş bilgi veriyor zaten ilk görüşmede bana güven verdiği için onu seçmiştim ve kısa bir sürede ameliyat olmaya karar verip oldum şuan gerçekten burnumdan memnunum bir sıkıntım yok,tabiki fiyat olarak biraz daha yüksek selçuk hocadan ama karar sizin,grip için de geçmiş olsun allah şifalar versin size...

merhaba canım.birşey sormak istiyorum kendi doktorundan duyduğunu yazmışsın acaba ne dedi selçuk bey için.kimse birşey yazmadı selçuk bey hakında kafam çok karışıkk çok yarın ameliyat günü vercek galiba ama benle daha net bir şekilde kouşmadı bile doktorum.eğer selçuk bey hakında birşey biliyorsan lütfen yaz lütfennselçuk beyle serdar beyin odası yan yana içim gidiyor ama maddi anlamd aokadarını çıkaramam zaten kredi çekicemm (

canım,kafanız karışmasın ben sulçuk hoca hakkında kötü bir şey duymadım gönül rahatlığıyla ameliyatınızı olun,siz fazla bilgi alamadiğınızı yazdığınız için size bilgi olsun diye bizim hocayı tavsiye ettim. ben ssk da estetik yapmak istemiştim,hocamız gatada hiçbir doktor estetik ameliyat yapmaz demişti ve hocanızın adını o zaman duymuştum dediğim gibi koşular size uygunsa ameliyatınızı olun, şimdiden geçmiş olsun bol şans...

cnm merhaba tekrar yazdıklarımı okadar karıık yazmışım ki beni anlayabilmişsin valla harikasın :)buğün selçuk hocanın yanındaydım herşeyi detaylıa anlattı güler yüzlü idi ve doktor fobim olmasına ragmen rahattım.veeeee cumartesi ameliyat günüm:))karışık duygular içindeyim korku heycann poff :)) bilgilerin için teşekkür ederim.bilgisine ve tecrübesine fiyatı çok uygunn.birçok kişi memnun ve silikon tamponu hiç tavsiye etmiyor eski usül olcak benim ki zor olcak ama katlancaz artıkk.herkese sağlık ve küçük burunlar diliyorum :))

sonunda ameliyatımı oldumm :) ağrım yok korktuğum gibi olmadıı hiç sadece şişicem baya ve morarıcam galiba :))burnuşumu merak ediyorumm :)

çok çok geçmiş olsun,inşallah istediğin sonuca ulaşırnız.

teşekkür ederim tec:)yanlız millet yana şişer bende uzunlamasına şiştim çok komik yaa.ama selçuk hoamın elleri çok yumuşakmışş benim cildim baya hassas ama gayet iyiyim gıdığımda gitti bakalım her yanım bandajj göz altım bile açılınca neler olak bilemiyorumm

merhaba kızlarr:)gelişmeleri aktarmak istedimm.buğün ameliyatımın 4 günü selçuk hocamın ellerine sağlıkk hiç korktuğum gibi gelişmiyor sadece tasarım yapmadığı için meraktayım ama şunu çok iyi anladım ki işinin ehlileri tasarım yapmıyor.tamponum alındı korkanlara duyrulur hiçç acımadı okadar eli hafifmiş ki selçuk hocamınn ki benim acı eşiğim baya düşük olmasına rağmann.çok ilgilendiler sağolsunlar ilgilendiler düyorum çünki ismail beyde ameliyatıma girdi çokta şekerler valla :))şimdilik tek sorunum bruurn akıntım okadar fazla ki ne merhem falan kar etmiyor çok kuruyor ve feci dolu haliyle tampondan sonra şişti birazda ve benm burunda baya işlem vardı ona ragmenn baya rahat oldu bakalım görüntüsü nasıl olcak çok merak ediyorumm herkes arıyor soruyor görsünmü burnunu nasıl diye :)))bu arad gıdığımıda aldı selçuk hocam üzrete dahil sırf yaptığı iş güzel olsun diye oda harika ki halen şişlerim olmasına ragmenn.mutluyum ve çok heycanlıyımm.bu arada 3.500 ameliyat oldum ben diğer hocları araştırdığımda bend eişlem çok oludundan dolayı 7 bine ulaşan hatt ageçen fiyatlar vardıı selçuk hocam kesemide zorlamadıı işinide güzel yaptıı bakalım alçılar çıkınca birde ozman yazarım sizlere detaylıı buradan bilgilendiririmm :) gidin görüşün derim ben çok memnun kaldımm.bu arada cumartesi alçımı çıkarcağını söyledi yeni alçı yapıcakmış böylemi oluyor normalde acaba bilgisi olan yazr mı lütfen.hepiniz sağlıcakla kalınn.

canım çok geçmiş olsun yazdıklarını takip ediyorum ve güzel haberlerini bekliyorum bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama benim kemikle ilgili bi sıkıntım yok allaha şükür sadece burun ucumda ve burnumun yanlarında fazla kıkırdak war ama şimdi sen tasarım yapmıyo diyince kafam karıştı biraz hocanın iletişim bilgilerini paylaşırsan çok sewinirim en azından bi fikir edinmiş olurum görüşünce bi de hangi özel hastanede oldun operasyonu we kaç gün sonra işe başlayacak duruma gelebilirz sence

canım benim ilk önce çok zor dönemdesin seni anlıyorum araştırmak ve karar vermek çokkkk zor işin en kolay kısmı ameliyatmış inan bana.ilk önce şunu diyeyim sana cnm ben okadar araştırma yaptım ki anlatamam şunu anladım ki işinde profösyönel olanlar tasarımı saçma buluyor gerek duymuyorlar farzetki sana tasarım yaptılar buurn içini açınca neyle karşılaşacağını bilemezki doktor ve sonrası tasarımdan farklısı çıkarsa güzel olsada burnun beğenmeyeceksin.ben deli gibi serdar hocaya olmak istiyordum okuduklarım çok etkilemişti beni ama fiyatı uçukkkkkk tek derdim benim gata olması idi askeri hastahene olduğundan nelerle karşılaşıyor ne müdehalelerde bulunmuşlardır düşünsene.selçuk hocamı buldumm internetten telini aradım randevü verdi bana gata devlet hastanesinde direk2kata çıktım görüştüm çokk cicii biri :)kulağı biraz ağır işitiyor ilk hetapta anlayamadım sonra anlayınca diyoloğumu daha iyi kurdumm benim burun alerjim vardıı diğer doktorlar anında ameliyata sokacakken o hemen anında beni 4 kata alerji bölümüne yoladı sorununu bulalım ona göre dedi ve ben işte benim doktorum dedim o an sorunumu araştırcaktı çok ilgilendi orhan bey sorunum anında belli oldu.sonrası ameliyat tahlillerim falan harika idi kolay ve rahattı.gazi osaman paşa bulvarında ecm merkezinde oldum ameliyatımı çok temiz ve lüks ilgi alaka güzeldi.sadece estetik cerrahi merkezi orası.ay ameliyat biti sadece çıkınca üşüdüm onun dışında hiç ağrım olmadıı biraz baş ağrısı çok az ama 10 dk sonra oda geçtii.işe başlama süren sanırım en fazla 10 gün ama 1 haftada yeterli olabilir cildine bağlı cnm ben aşırı şişmedim var tabi şişlik ama aşırı değil morlukta oldu ama 3 gün azaldıı.fiyatıda çok uygun ilgi alakada fiyat pahalı diye o doktor iyi demek değilmiş onu anladım bu arada selçuk hoca ana dalı bilim başkanı.git konuşş hatta beni de cnm gıdığımdaki yağıda aldı bu fiyata dahil hemde :) kendi teklif etmişti şuan şişliğime ragmen gıdışım çok güzel oldu :)beni anlatırsın gıdığındaki yağı almışsınız de öelden sana nasıl mesaj atacağım bilemiyorum arkadaşmı olmalıyız yeni üyeyim ve teknoloji özürlüsüyüm :)))) eğer beceremezde atamazsam gooldan selçuk ışık iletişim yaz çıkar ve hemen ara.ay çokkk uzun oldu ama detaylı yazım içini rahatlatmak için diye düşündüm beni haberdar et merak ederim inşallh istediğin gibi olur benimde alçım çıınca sana yazarım cnm

çok sağol valla içim rahatladı ilk fırsatta gidicem muayne olmaya inşallah istediğim gibi olur bende sadece kıkırdak fazlası var bunun için amliyatı boşver de diyebilirler

çok sağol valla içim rahatladı ilk fırsatta gidicem muayne olmaya inşallah istediğim gibi olur bende sadece kıkırdak fazlası var bunun için amliyatı boşver de diyebilirler

bak ne güzel işte fazla sorununda yokmuş harika valla maaşllh cnm başkasına gidipte okadar para dökülmene gerek yokk...hadi kolay gelsin cnm.gititğinde beni demeyi unutmaa

merhaba kızlarr :) buğün ilk defa gördüm burnumu yanlız feci ödem toplamıştı kaş aramda oyuntu denen bişey yoktu yani o derece yanlar burun ucum baya şişti yapay gibi duruyordu tuaf oldum ilk edapta tabi ama selçuk hocam 1 beden küçülcek merak etme ödem toplamış çok dedi yani son görüntüsünü tahmin edebiliyorum galiba harika olcakk :)) ben tabi ameliyatımın 3 günü baya temizlik yaptım birde ev sıcak baya bizm ödemlenmem geyt normall küçük birşeyle kapattı ama adı ne bilemiyorum etlmi deniyor :) bayada masaj yaptı bastırarak acıdı ama sonucu güzel olsun istiyorum dayandım elbett :)cumartesi birdaha çağırdı ve sanırım başka birşey takmayacak tek korkumm hadi buurn ödemlerimi atmamış olursam bu şekilde dolaşamam ki ortalarda inermi sizce kızlar.bu şekilde bantlar saklıyor tamamen açıldığında inmezse valla ben kendim bantlarım inene kadar :))onun dışında herşey harika dii 3 doktor vardı ilgi alak süper tabii rahat hissediyorusnuz kendinizi.ismail hocamda çok şeker yahuu :)gelişmelerden haberdar ederim sizlerii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…