merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)uzun zamandır araştırma yapıyorum yorumlarınız okudukça kafam baya karıştıgata hastanesinde selçuk ışığa ameliyat olan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?ail yarın görüşmem var teşekkür ederim şimdiden.bu arada serdar öztürkle telde görüştüm fiyatı baya pahalı bana göre o yüzden vazgeçtim
merkez80 selçuk hoca nerde yapıyor ameliyatı gata damı ?
merkez80 selçuk hoca nerde yapıyor ameliyatı gata damı ?
merhaba tec.kusura bakma yeni gördüm mesajını.gatada görev yapıyor fakat prof olduğundan dolayı gatada ameliyata giremiyor özelde yapıyor ve araştırdıklaırmın içinde en uygun fiyatlı olan prof.3500 yapıyor hatta bana gıdını yapım yağını alım dedi ama benim küçük kızım var okadarına kalkışamam.tavsiye ederim selçuk beyi.telle görüştüğünüzde direk gataya odasına gidiyorsunuz işlem derdi felen yok yani.sizdemi ameliyat olcaksınız tec.
bilgileriniz için teşekkür ederim,ben selçuk hocayı şahsen tanımıyorum,gata da olduğunu kendi dokturumdan duymuştum,ben 10 ay önce serdar öztürk hocaya ameliyat oldum benim doktur özelde yaptı ameliyatı,gatada ameliyat yapılmıyor demişti ondan merak etmiştim, ben serdar hocadan memnun kaldım ve çok ilgili ameliyat öncesi ve sonrası ve hatta ilk görüşmede bile baya hastalarına geniş bilgi veriyor zaten ilk görüşmede bana güven verdiği için onu seçmiştim ve kısa bir sürede ameliyat olmaya karar verip oldum şuan gerçekten burnumdan memnunum bir sıkıntım yok,tabiki fiyat olarak biraz daha yüksek selçuk hocadan ama karar sizin,grip için de geçmiş olsun allah şifalar versin size...
merhaba canım.birşey sormak istiyorum kendi doktorundan duyduğunu yazmışsın acaba ne dedi selçuk bey için.kimse birşey yazmadı selçuk bey hakında kafam çok karışıkk çok yarın ameliyat günü vercek galiba ama benle daha net bir şekilde kouşmadı bile doktorum.eğer selçuk bey hakında birşey biliyorsan lütfen yaz lütfennselçuk beyle serdar beyin odası yan yana içim gidiyor ama maddi anlamd aokadarını çıkaramam zaten kredi çekicemm (
canım,kafanız karışmasın ben sulçuk hoca hakkında kötü bir şey duymadım gönül rahatlığıyla ameliyatınızı olun,siz fazla bilgi alamadiğınızı yazdığınız için size bilgi olsun diye bizim hocayı tavsiye ettim. ben ssk da estetik yapmak istemiştim,hocamız gatada hiçbir doktor estetik ameliyat yapmaz demişti ve hocanızın adını o zaman duymuştum dediğim gibi koşular size uygunsa ameliyatınızı olun, şimdiden geçmiş olsun bol şans...
sonunda ameliyatımı oldumm :) ağrım yok korktuğum gibi olmadıı hiç sadece şişicem baya ve morarıcam galiba :))burnuşumu merak ediyorumm :)
çok çok geçmiş olsun,inşallah istediğin sonuca ulaşırnız.
canım çok geçmiş olsun yazdıklarını takip ediyorum ve güzel haberlerini bekliyorum bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama benim kemikle ilgili bi sıkıntım yok allaha şükür sadece burun ucumda ve burnumun yanlarında fazla kıkırdak war ama şimdi sen tasarım yapmıyo diyince kafam karıştı biraz hocanın iletişim bilgilerini paylaşırsan çok sewinirim en azından bi fikir edinmiş olurum görüşünce bi de hangi özel hastanede oldun operasyonu we kaç gün sonra işe başlayacak duruma gelebilirz sence
çok sağol valla içim rahatladı ilk fırsatta gidicem muayne olmaya inşallah istediğim gibi olur bende sadece kıkırdak fazlası var bunun için amliyatı boşver de diyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?