gata da selçuk ışık

şimdi tevfik hocanın yaptıgı bir kaç burna baktım çok begenmedim canım ya ne yalan söyleyim selçuk hocanın yaptıgı burun bunlara göre çok çok güzell ama yine sen bilirsinn

mesela muhittin hocanın yaptıgı burnada baktımm o gayet başarılı geldi bana ama bunlarda bişey eksikk yada taM BENİM İSTEDİGİM GİBİ DEGİLL

şimdi tevfik hocanın yaptıgı bir kaç burna baktım çok begenmedim canım ya ne yalan söyleyim selçuk hocanın yaptıgı burun bunlara göre çok çok güzell ama yine sen bilirsinn

meajınıza yenı gordum.canım ben selcuk hcanın yaptıgı hıcbır burnu gormedıgım ıcın sızın fıkrınıze gre hareket edıcem.gercekten daha guzel dıyorsanız ozaman onuda es gecmeyım.

meajınıza yenı gordum.canım ben selcuk hcanın yaptıgı hıcbır burnu gormedıgım ıcın sızın fıkrınıze gre hareket edıcem.gercekten daha guzel dıyorsanız ozaman onuda es gecmeyım.

bence daha güzel ama begeniler farklıdırr belki benim begendigim size güzel gelmez o yüzden çok etkilemekte istememm

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. burun estetiği düşünüyorum

Selçuk bey muayenesi Gata'da mı yapıyor arkadaşlar? Bir de randevu için ulaşabileceğim bi numara var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…