- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
kızlar bişey sorcam devlette çalışan doktorlar,ameliyat parası almadığı zaman kendilerinin karı ne oluyor bu işten,sigortadan para alıyorlar mı ?
bıldıgım kadarıyla devlet hastanesı dktrları sabıt bır maasın yanında doner sermayedende hasta basına ucret alıyorlar.
kuzenınızın eskı ve yenı burnunu gorme sansımız varmı.selçuk ısık nasıl burun yapıyor suan herkesın ıstedıgı hafıf kavıs ve kalkık burun duz burun yapıyrsa hayal kırıklıgı yaşamayalım
eski burnu yok yeni hali çok güzel ama resmini izni olmadan paylaşmam etik olmaz ama çok dogal bilmeyen biri anlamaz çok kalkıı degil burnu kavis hafif var ben sevdimm açıkcasıı.
anladım .selcuk ısıgın bırkac hastasını gorebılseydık keske
siz ankaradamısınız?
eger öyleyse hiç vakit geçirmeden bir muayene olun derim ben malesef çok uzaktayımm böyle bir şansım yok size belki resim gösterir
ankaradayım. ama resım göstermedıgın ve tasarım yapmadıgını eskı yorumcular yazmışlar
bazı yorumları okuyorumm şekil bozukluklarıı düşen burun uçları vs bilmiyorumm selçuk beyin gata çıkışlı olmasıda önemli bir etken benim için
bende bu saydıgınız nedenlerden dolayı aklımda olan tevfık sözen duydunuzmu bılmıyorum ama dıgerı selcuk ısık tevfık sozenın hasta resımlerını gordum burdakı ekleyen arkadaslardan artık tam karar verırken bır tanıdıgım doktor ondanda bılgı ıstıyecem
bende bu saydıgınız nedenlerden dolayı aklımda olan tevfık sözen duydunuzmu bılmıyorum ama dıgerı selcuk ısık tevfık sozenın hasta resımlerını gordum burdakı ekleyen arkadaslardan artık tam karar verırken bır tanıdıgım doktor ondanda bılgı ıstıyecem
anladım canım msj sayım yeterli degil özel msj atmama dediginiz resimleri, nasıl görebilirim? formu kullanmayı tam bilmiyorum
resım gorebılmek ıcın galıba 50 mesaj gerekıyor.farklı yerlerdede doldurup gorebılırsınız.yazdıgım kısılerede teklıf atıcaksınız kabul edince resimleri görebılırsınız.
sizin dediginiz kişilerin burnu dogal olmuşmu siz selçuk ışuktan vazmı geçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?