gata da selçuk ışık

kızlar bişey sorcam devlette çalışan doktorlar,ameliyat parası almadığı zaman kendilerinin karı ne oluyor bu işten,sigortadan para alıyorlar mı ?

bıldıgım kadarıyla devlet hastanesı dktrları sabıt bır maasın yanında doner sermayedende hasta basına ucret alıyorlar.

anladım .selcuk ısıgın bırkac hastasını gorebılseydık keske

eger öyleyse hiç vakit geçirmeden bir muayene olun derim ben malesef çok uzaktayımm böyle bir şansım yok size belki resim gösterir

ankaradayım. ama resım göstermedıgın ve tasarım yapmadıgını eskı yorumcular yazmışlar

bazı yorumları okuyorumm şekil bozukluklarıı düşen burun uçları vs bilmiyorumm selçuk beyin gata çıkışlı olmasıda önemli bir etken benim için

bazı yorumları okuyorumm şekil bozukluklarıı düşen burun uçları vs bilmiyorumm selçuk beyin gata çıkışlı olmasıda önemli bir etken benim için

bende bu saydıgınız nedenlerden dolayı aklımda olan tevfık sözen duydunuzmu bılmıyorum ama dıgerı selcuk ısık tevfık sozenın hasta resımlerını gordum burdakı ekleyen arkadaslardan artık tam karar verırken bır tanıdıgım doktor ondanda bılgı ıstıyecem

tevfik beyi duymadım,onun hastalarıyla görüştünüzmü ben hiç görmedim resimleri,o ne kadara yapıyor ameliyatları?

benim için dogallık çok önemli herşeyden ziyade,bilmiyorumm ameliyat olursanızz haberdar etmeyi unutmayın benide

anladım canım msj sayım yeterli degil özel msj atmama dediginiz resimleri, nasıl görebilirim? formu kullanmayı tam bilmiyorum

anladım canım msj sayım yeterli degil özel msj atmama dediginiz resimleri, nasıl görebilirim? formu kullanmayı tam bilmiyorum

resım gorebılmek ıcın galıba 50 mesaj gerekıyor.farklı yerlerdede doldurup gorebılırsınız.yazdıgım kısılerede teklıf atıcaksınız kabul edince resimleri görebılırsınız.

sizin dediginiz kişilerin burnu dogal olmuşmu siz selçuk ışuktan vazmı geçtiniz?

herseye yerlı yersız yorum yazın gıtsın
canım ben selçuk ısıgıda burdan duydum ama hıc resım goremedım
tevfık sozen ılk aklımda olan ısımdı halada aklımın bır kosesınde duruyor.evet burunları dogal yapıyor.
bunun yanında osman latıfogluna olanlarda memnum 1 2 hastasının resmını gordum onlarda guzeldı
ahmet ısıkdemır var onunda bır hastasının resmını gordum oda guzeldı

yanı kafamda tam netleşmedı.sızde mesaj sayısını gecınce dedıgım resımlere bakın bakalım begenecekmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…