gata da selçuk ışık

ay kızlar burnum çok kaşınıyor iç kısmı değil ama alçımın olduğu yer brun üstüm ayyy nerdeyse alçıyı söküp atıcam yani o derece bu sorunu yaşan varmı kızlar bana yazın ne yapmalıyımm neden kaşınıyro acaba.burnum çok ödem toplamıştı omu geçiyor ki offfffffffffffffffff

sesi mi duyan olursa;ameliyatımın 7.gününde fecii ödem toplamış burnum 14 günümde alınan alçının altından yine aynı ödemli burunla mı karşılaşacağım yoksa biraz da olsa inmiş ve şekillenmiş buruna mı merhaba diyeceği mide cevaplaya bilir mi acaba?lütfen lütfen lütfennnnn :)

buğün atelimde çıktı şükürr:)ve selçuk hocamın ellerine sağlık burada pek selçuk hocamın ameliyat ettikleri hasta yok ama gerçekten harika sonuç aldımm çok mutluyum :)derim çok kaın ve yağlı olduğundan ödem var tabiki kendimi tuaf hissedyorum ama profilden okadar gü<zel ki ödemlerin inince afet olcam galiba:)buraya resim atmak istemiyorum ama isteyen arkadaşlarıma özel yolayabilrim:)valla kızlar selçuk hocamı şiddetle tavsiye ediyorum bu kadar sorun varken burnumda ne morluk ne ağrı ne şişlik süperdi maşallhh.ah birde ödelerim azalsa olmazsa deri inceltici krem kulandırcakmış.15 gün sonra çağırdı yanına hadi bakalım hayırlsı.ameliyat olcak arkadaşalrıma büyük gönül ferahlıgıyla tavsiye edebilirim:)

canım çok sewindim inşallah beklentilerin fazlasıyla karşılık bulur şişliklerinde bir an önce iner

canım çok sewindim inşallah beklentilerin fazlasıyla karşılık bulur şişliklerinde bir an önce iner

canım çok teşekkür ederim inşallh hepimiz çektiğimiz sıkıntılar sonuçlanır.şişliklerimede zaman vermeye karar verdimm baya zaman hemdee:)

Prof.dr.selcuk Işık mukemmel bir secim arksdasim ben hem meme hem burun yaptirdim ve coookk memnunum sonuctan revizyon ihtimali sifir ve arkadsslarimdan ikisi daha burun ve biri daha meme yaptirdi hem fiyatlari iyi hem de eli.

Prof.dr.selcuk Işık mukemmel bir secim arksdasim ben hem meme hem burun yaptirdim ve coookk memnunum sonuctan revizyon ihtimali sifir ve arkadsslarimdan ikisi daha burun ve biri daha meme yaptirdi hem fiyatlari iyi hem de eli.

evett bende çok memenunum hocamdann:)zaten selçuk hocam burun ve meme küçültmede bir numara imişş şanını çok duydum bu sayfada pek hastası yok ama fiyatını duyunca bir şokta orada yaşadımm yani piyasanın feci altında ozman tereddütlerim olmuştu ne yalan söyleyyeim ama pahalı fiyatlı olmak demek iyi doktor olmak demek değiilmiş bunu anlamış oldum.sadece kalın derili olduğumdan çok ödemlerim var burun ucum feci şiş senin ödemlerin ne duurmdaydıı cnm.ay bu arada selçuk hocamın hastasından biryle konuşmak harika bir duyguymuş hehehehe:)

Son düzenleme:
mrb kızlarr.son gelişmeleri paylaşım sizlerle.şimdi bende baya işlem olduğundan(geniz eti,burun eti,kemik eğriliği,burun alerjisinden dolayı burun içinde oluşan ödemler ve estetik)ve derim çokkk kalın olduğunda ödemlerim var,şimdi brun ucuma indi.2 gündür dışarı çıkıyorum kreşe ve eşimin iş yerine gitim kimse anlamadı biel bilenler vovvvvvv dediler vallahi şok oldurla mutlu oldum çok ödemli olmasına rağmen bu kadar doğal burun pess doğrusu hiç belli değill sana bakan saçınımı boyattı killoda mı bir fiarklılık var diye düşünürler dediler eşimin doktor arkadşalarıı çok mutlu oldumm çokkkk.doğal ve hoş olmuşumm :))))işte şimdi dahada tavsiye edebilirm doktorumu gönül rahatlığıyla.doğal,acısız ve pahalı olmayan doktorumla görüşün derim kızlarr.hepinize burnuşunuzla sağlıklar diliyorum

Selam arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun.. İstediğin gibi bir sonuc elde edebilmişsin senin adına çok sevindim.. Araştırma aşamasındayım bende Çok kararsızım doktor seçiminde kimseye güvenemiyorum..

:44:
RESMİNİZİ GÖREBİLİRMİYİM BENDE DÜŞÜNÜYORUM SELÇUK HOCADA AMELİYAt olmayı cvplarsanızrsanız sevinirim.

:44:

RESMİNİZİ GÖREBİLİRMİYİM BENDE DÜŞÜNÜYORUM SELÇUK HOCADA AMELİYAt olmayı cvplarsanızrsanız sevinirim.

Slm yusuf793 bende selcuk hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum ama yurtdisinda kaldigim icin tam karar veremedim.gorusmeden.. sana fiyat olarak ne soyledi aceba? Ve gun aldinmi? Insallah hakimizda hayirlisi neyse o olur...
Allah hepimizin yardimcisi olsun

sayfanızı takıpte ısenız bızlerede yardımcı olurmusunuz

slm bana fiyat olarak 4 bin dedi işlerim dolayısdıyla ameliyat gününe karar veremedim mart nisan gibi düşünüyrmm ya siz ne zaman düşünüyosunz?

kızlar bişey sorcam devlette çalışan doktorlar,ameliyat parası almadığı zaman kendilerinin karı ne oluyor bu işten,sigortadan para alıyorlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…