canım çok sewindim inşallah beklentilerin fazlasıyla karşılık bulur şişliklerinde bir an önce iner
Prof.dr.selcuk Işık mukemmel bir secim arksdasim ben hem meme hem burun yaptirdim ve coookk memnunum sonuctan revizyon ihtimali sifir ve arkadsslarimdan ikisi daha burun ve biri daha meme yaptirdi hem fiyatlari iyi hem de eli.
mrb kızlarr.son gelişmeleri paylaşım sizlerle.şimdi bende baya işlem olduğundan(geniz eti,burun eti,kemik eğriliği,burun alerjisinden dolayı burun içinde oluşan ödemler ve estetik)ve derim çokkk kalın olduğunda ödemlerim var,şimdi brun ucuma indi.2 gündür dışarı çıkıyorum kreşe ve eşimin iş yerine gitim kimse anlamadı biel bilenler vovvvvvv dediler vallahi şok oldurla mutlu oldum çok ödemli olmasına rağmen bu kadar doğal burun pess doğrusu hiç belli değill sana bakan saçınımı boyattı killoda mı bir fiarklılık var diye düşünürler dediler eşimin doktor arkadşalarıı çok mutlu oldumm çokkkk.doğal ve hoş olmuşumm :))))işte şimdi dahada tavsiye edebilirm doktorumu gönül rahatlığıyla.doğal,acısız ve pahalı olmayan doktorumla görüşün derim kızlarr.hepinize burnuşunuzla sağlıklar diliyorum
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)uzun zamandır araştırma yapıyorum yorumlarınız okudukça kafam baya karıştıgata hastanesinde selçuk ışığa ameliyat olan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?ail yarın görüşmem var teşekkür ederim şimdiden.bu arada serdar öztürkle telde görüştüm fiyatı baya pahalı bana göre o yüzden vazgeçtim
:44:
RESMİNİZİ GÖREBİLİRMİYİM BENDE DÜŞÜNÜYORUM SELÇUK HOCADA AMELİYAt olmayı cvplarsanızrsanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)uzun zamandır araştırma yapıyorum yorumlarınız okudukça kafam baya karıştıgata hastanesinde selçuk ışığa ameliyat olan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?ail yarın görüşmem var teşekkür ederim şimdiden.bu arada serdar öztürkle telde görüştüm fiyatı baya pahalı bana göre o yüzden vazgeçtim
:44:
RESMİNİZİ GÖREBİLİRMİYİM BENDE DÜŞÜNÜYORUM SELÇUK HOCADA AMELİYAt olmayı cvplarsanızrsanız sevinirim.
Slm yusuf793 bende selcuk hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum ama yurtdisinda kaldigim icin tam karar veremedim.gorusmeden.. sana fiyat olarak ne soyledi aceba? Ve gun aldinmi? Insallah hakimizda hayirlisi neyse o olur...
Allah hepimizin yardimcisi olsun
siz ne zaman ameliyat olmayı dusunuyoorsunuz
slm benim kuzzenim selçuk beyde olmuştu burnu çok dogal ve güzel olmuş ben henüz ayarlayamadım izinlerimi ama selçuk beyi düşünüyorum siz ne zaman olacaksınıkz gelişmeleri bekliyrmm
slm benim kuzzenim selçuk beyde olmuştu burnu çok dogal ve güzel olmuş ben henüz ayarlayamadım izinlerimi ama selçuk beyi düşünüyorum siz ne zaman olacaksınıkz gelişmeleri bekliyrmm
mrb bende mart nısan gıbı olmak ıstıyorum ama daha dktor netleşmedı kafamda.hersey netleşınce tabıkı yazarım
beni,mde kafam karışıkk bu günlerde tugrul maralıda düşünmeye başladımm öte vyandan selçuk hoca burnun yanında çene vs de düzeltiyomuş ücretsizz yaptıgı burunlarda güzel ama tugrul beyin yaptıgı burnuda çok begendim elena hanımdan görüpmrb bende mart nısan gıbı olmak ıstıyorum ama daha dktor netleşmedı kafamda.hersey netleşınce tabıkı yazarım
kuzenınızın eskı ve yenı burnunu gorme sansımız varmı.selçuk ısık nasıl burun yapıyor suan herkesın ıstedıgı hafıf kavıs ve kalkık burun duz burun yapıyrsa hayal kırıklıgı yaşamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?