Ben de şunu anlamıyorum.
Neden birbirimizin fikrine saygı duymuyoruz ?
Neden ille de yorumlarımız ile birbirimizi ikna etmeye çalışıyoruz.
36 sayfa yorum yazılmış. Hiçkimse de aa ne var bunda canım
Gaylik de travestilik de normal bir şey, onaylıyorum demedi.
Ama insanların gay olmasından dolayı onlara saygı duyup tepki göstermeyenler ve kabul edemem diyip tepki veririm diyenler olarak ikiye ayrıldık.
Bu da çok normal değil mi ?
Ben, kabul edemem diyenleri anlıyorum. Anlayış gösteriyorum.
Ama kabul edemeyenler neden biz saygı duyanları anlamamakla, sapkınlığı onaylamakla itham ediyorlar anlamış değilim.
evet sadece bu iki gurup var, kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor, bide ikna etmeye çalışıyor. Bide birileri kazara, aaa ne var canım bunda ben onları onayulıyorum dese ellerinde meşaleler olan bi grup tarafından kovalanma ihtimali var
ay nedense aklıma idil biretin konserini basan grup geldi, çağrışım yaptı
Ben Escinseligi bir tercih olarak görmüyorum....inaniyorumki hic bir insan normlarin icinde güzel ve huzurlu bir hayat sürdürmesi mümkün oldugu halde, dislanmis, hor görülmüs, lanetlenmis bir hayati tercih etsin...
Sadece islamda degil tüm ilahi dinlerde escinselik günahtir....ve ben eminimki bu tür insanlar ömür boyunca vicdanen hic bir zaman rahat ve huzurlu degiller sürekli iclerinde bunun hesabini yapiyor ve aslinda cok mutsuz bir hayat yasiyorlar...
Escinselik bana göre piskolojik ve hormonel bir bozukluktur, bir nevi Hastalik diyelim, Tedavisi cogunlukla mümkün olmayan bir hastalik!!!
Peki simdi tabiki ben kendime soruyorum....Allah (C.C.) günah kildigi bir seyi neden hastalik olarak bir insana versin???
Kendimce cevabimda sudur: Buda o insanin imtihani demekki!
Bu dünyadaki hayatimiz zaten imtihanizim degilmi?
Kimine Fakirlik verir ya rabb kimine zenginlik verir
Kimine Hastalik verir kimine Borc SIKINTISI
Kimini Evladinla sinar, kimini kocasinla....
ve her zamanda bakar, acaba verdigim tüm musibetlere ragmen yinede benim yolumda devam edecekmi? yinede bana sükür edecekmi? Yinede benim günah kildigimdan sakincacakmi?
Benim düsüncem bu....Allah hepimizin evladini sevdiklerini korusun....imtihanlarimizda bize yardimci olsun insallah....
Ben Escinseligi bir tercih olarak görmüyorum....inaniyorumki hic bir insan normlarin icinde güzel ve huzurlu bir hayat sürdürmesi mümkün oldugu halde, dislanmis, hor görülmüs, lanetlenmis bir hayati tercih etsin...
Sadece islamda degil tüm ilahi dinlerde escinselik günahtir....ve ben eminimki bu tür insanlar ömür boyunca vicdanen hic bir zaman rahat ve huzurlu degiller sürekli iclerinde bunun hesabini yapiyor ve aslinda cok mutsuz bir hayat yasiyorlar...
Escinselik bana göre piskolojik ve hormonel bir bozukluktur, bir nevi Hastalik diyelim, Tedavisi cogunlukla mümkün olmayan bir hastalik!!!
Peki simdi tabiki ben kendime soruyorum....Allah (C.C.) günah kildigi bir seyi neden hastalik olarak bir insana versin???
Kendimce cevabimda sudur: Buda o insanin imtihani demekki!
Bu dünyadaki hayatimiz zaten imtihanizim degilmi?
Kimine Fakirlik verir ya rabb kimine zenginlik verir
Kimine Hastalik verir kimine Borc SIKINTISI
Kimini Evladinla sinar, kimini kocasinla....
ve her zamanda bakar, acaba verdigim tüm musibetlere ragmen yinede benim yolumda devam edecekmi? yinede bana sükür edecekmi? Yinede benim günah kildigimdan sakincacakmi?
Benim düsüncem bu....Allah hepimizin evladini sevdiklerini korusun....imtihanlarimizda bize yardimci olsun insallah....
ben artik insanlarin kendi hayatlarini yonlendirdigine inanmiyorum kismi bile olsa! hersey ama her sey Allahtan konustugumuz sozden basimiza gelen kotu olaylara kadar hersey yazili cizili yedigimiz lokmaya kadar hepsi yazilmis..bizse sadece oynuyoruz.basimiza kotu birsey geldiginde kotu yola saptigimizda ancak irademizle uzaklasiyoruz sadece burada bizim hukmumuz var gerisi bos.. ayni sekilde gay lik de Allah tarafindan verilen bir imtihandir. dogru yolu bulursa ne ala bulamazsa gunah olacaktir yaptiklari ama kesin ve kesin Allahin takdiri.. gaylik ve lezbiyenlik anne karninda basliyormus bu da bunu ispatlar
selam kızlar...bir bilene danışayım dedim...
alt çapraz kat komşumuz bir gay...sana ne diyeceksiniz...evet cuma akşamına kadar ben de herkese size ne dedim...
başından anlatayım...bu arkadaş ev sahibi, apartmana ilk taşınanlardan...bir yıldan fazla oturmuş kendi evinde ama rahat bırakmamışlar...sürekli tepki, tavır, laf sokma vs...bıktırmışlar...ben o zaman daha yoktum apartmanda...sonra bu arkadaş taşınmış, evi kiraya vermiş...kiracısı 6 ay kadar önce çıktı, uzun süre evi satılık ilanında durdu ama yüksek bir para istediği için satılamadı...belki de biraz gay olduğundan bilemiyorum...şimdi geri geldi...taşındı yerleşti...bir gece vakti kimseye görünmeden yerleştirdi evini, sabah uyandığımızda yeşil çiçekli perdeleri takılmıştı...millet yine konuşmaya başladı, hatta yan dairesindeki çift kiralık ev aramaya başladılar çıkacaklar...ben hep onu savundum...size ne dedim...onun seçimi hatta belki zorunluluğu dedim...ama cuma akşamı sevgilisiyle geldi...güzel bir arabadan indiler, bagajdan market poşetlerini aldılar, sevgili başındaki spor şapkayı indirdi yüzüne, yüzü seçilmesin diye, boylu poslu bir çocuk...dün sabah da çocuk ekmeklerini alıp geldi...balkonda kahvaltı yapıyolarmış...bir anda tuhaf oldum...midem bulandı...
hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?
ya surekli dini mesaj dini mesaj deyip duruyorsunuz birisi ayet mi yazmis tekbirmi getirmis ..nedir yani dini mesajdan ben bunu anliyorum? inanc ve fikirler bir butundur bunu ayiramazsiniz inandiginiz seyi savunursunuz cunku..yapmayin allahaskina ya bir ayrimcilik gidiyor iyice kabak tadi vermeye basladiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?