Gay alt kat komşumuz...

görmezden gel arkadaşım nasıl olsa sana bir zararı yok
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derlerya o misal

birde ben eşcinsellik işini bir türlü çözemedim öyle bir şey olamazmış gibi geliyor demekki çevremde böyle kimse olmadığından imkansızmış gibi algılıyorum

bekar bir erkek olduğunu ve yine bir erkek arkadaşının ziyaretine geldiğini düşündüğümüzde
her şey kulağa normal geliyor
gay olduğunu bilmesen bu görüntü seni de rahatsız etmeyecekti
kendi tercihi sonuçta

Ben de şunu anlamıyorum.
Neden birbirimizin fikrine saygı duymuyoruz ?
Neden ille de yorumlarımız ile birbirimizi ikna etmeye çalışıyoruz.

36 sayfa yorum yazılmış. Hiçkimse de aa ne var bunda canım
Gaylik de travestilik de normal bir şey, onaylıyorum demedi.
Ama insanların gay olmasından dolayı onlara saygı duyup tepki göstermeyenler ve kabul edemem diyip tepki veririm diyenler olarak ikiye ayrıldık.
Bu da çok normal değil mi ?

Ben, kabul edemem diyenleri anlıyorum. Anlayış gösteriyorum.
Ama kabul edemeyenler neden biz saygı duyanları anlamamakla, sapkınlığı onaylamakla itham ediyorlar anlamış değilim.
Ne yapalım söyler misiniz ?
Ben klavyeden atması kolay diye değil, gerçekten hissettiklerimi yazıyorum.
Aylarca bir gay.in evinde kaldım, aylarca gayler, lezbiyenler ile iç içe yaşadım.
Ne yapabilirdim söyler misiniz ?
Ülkemden binlerce km uzakta, bunlar sapkın diyerek sokakta mı kalmalıydım ?
Hadi ülkeme dönelim.

Beticim adamları ne elele görmüş, ne dudak dudağa, ne de uygunsuz bir pozisyonda.
Ürettiğimiz tüm fikirler bizim haya ürünümüz !
Yaptığımız tüm yorumlar hayal ürününe dayalı.
Adamlar toplumu önemsemiyor olsalardı, balkonda kahvaltı değil seks yaparlardı.
Ama adamlar gayet normal bir şekilde evlerine girmiş, balkonda kahvaltı yapmış.
Ne malum yanındaki erkeğin sevgilisi olduğu ?
Bunu da bizler hayal ettik.

Neden gaylerin hayatı seksten ibaretmiş gibi düşünüyoruz ?
Onlar da nefes alıyor, yemek yiyor, yaşıyor.
Onlar da insan yahu.
Tercihlerini normal görmüyorum.

Bizim dinimiz yaradılanı sevmeyi önermez mi ?
Evet onlar yanlış bile yapıyor olsa Allah'ın kuludur bence.
Bize düşmez onları yargılamak.
Ha rahatsız oluruz o ayrı.
Ben rahatsız olmam.
En azından onların tercihi, eğilimi belli.

ıt gibi içten içe beni süzen, her yaptığımı takip eden, gizli gizli beni takip edip içinde kötü niyetler taşıyan normal bir erkektense, gay olan, zararsız bir komşuyu tercih ederim.
Türk erkeklerinden bahsedelim diyoruz ya.
O manada yani

işte hacercim bende bunu belirttim..
karşımda oturan iloşun bi deyimi vardı ırıspilatesmi ne diyordu;o kadındansa gayi tercih ederdim bende..

evet sadece bu iki gurup var, kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor, bide ikna etmeye çalışıyor. Bide birileri kazara, aaa ne var canım bunda ben onları onayulıyorum dese ellerinde meşaleler olan bi grup tarafından kovalanma ihtimali var
ay nedense aklıma idil biretin konserini basan grup geldi, çağrışım yaptı

vallahi bence onaylayan varsa bile bunca yorumdan sonra korkup susar :1ninca:

:hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya gay olmak bana da nahoş gelen bişey ama beni bu topikte beni rahatsız eden bu gay lik mevzuu değil, yani kimseye bi zararı yoksa, çevresine saygılıysa niye o insandan nefret edelim ki
bu sadece gay için değil geçerli değil, din ,ırk, mezhep, siyasi düşünce vs... vs... farklılığı olan herkes için geçerli bi düşünce.
bizden farklıysa nefret etmeliyiz bu mu yani doğru olan

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen katılıyorum......en güzel acıklamayıda yapmısın gülsümüm sultanım.......
hepimiz öyle yada böyle sınavdayız.....
aaaaa asla kabul etmiyorum tü kaka diyenlerde büyük konuşmasınlar bence.......
insanın başına ne gelcek belli degil......
bizler hayatımıza yön vermiş kendimizce dogru yollar bulmuş olabilrizi ama.......
ilerde belki çocugumuzda yakın bir akrabamızda yada kardeşimizde bu tarz şeyler yaşıyabilriz......
insanlar degişiyor zaman artık herşeyi normalmış gibi kabullendiriyor bundan on yıl evvel ayıplar şimdi normal oldu.......
bundan on yıl sonrası belki bu gay yada başka tercih yapanlarla dost komşu arkadaş olup kabullenecegiz yaşamlarını tecihlerini........
sonuşta onların seçimi yaşam şekilleri ımtıhanları.......

Lütfen, Dini mesajlarla konuyu dağıtmayalım. Kendi fikirlerimizi paslaşalım, herkesin fikirlerine saygı gösterelim onaylamasak da...

yaa hemen üstteki mesajda dini mesaj yazılmasın denmiş.
dini tartışmaya açık mesajlar yazınca konu dağılıyor.
dinin eşcinselliğe bakışını tartışmıyoruz ve tartışamayız da; zira forumda yasak bu.
dini konular konuşmak yasakk

Son düzenleme:
Ayrımcılık olmaması için tartışmayalım deniyor zaten.
ışin içine din ve siyaset girdi mi yorumlar şuna dönecek.
Dinimizde şöyle şöyle denmiş, aa sen çok mu biliyorsun, hoca kesildin başımıza
Ne hocası ben bildiklerimi söylerim
Sana mı düştü dini bize öğretmek
Dine yakın- dine uzak ayrımı ortaya çıkacak

Ha çıksın istiyorsanız buyrun konuyu dini platforma taşıyalım ?

dinle ilgili konulara girince tartışmalar çıkıyor ve konu kilitleniyor.
müdüremiz bunları bildiği için uyarmak gereği duydu. konu çok güzel ,sakin devam ediyor çünkü. onlarda görevlerini yapıyorlar.

insanlar zaten fikirlerini inançları doğrultusunda yapmıyor mu ?
burada gayliğe karşı olan herkes, bunun dinimizce yasak olduğunu bildiği için karşı çıkmıyor mu ?
daha doğrusu karşı çıkma sebeplerinden birisi bu değil mi ?
ama işin ince ayrıntısına girildiği zaman, o dini inançlar yerini ayrımcılığa, hakarete bırakıyor
çünkü biz hala karşımızdakine saygı duyarak, fikirlerine saygı duyarak tartışmayı öğrenemedik
bunun yüzlerce örneği yöneticiler tarafından görüldüğü için önlem alınmaya çalışılıyor
bu kadar galeyana gelecek bir ayrımcılık olduğunu düşünmüyorum ben

yorumlar yapılırken dine yetirip dayandıgı vakit...........
fikir ayrılıgı oluyor......herkes farklı şeyler konuşup yorum yapıyor.......
ve tartışmalar oluyor..........konu başka bir yere gidiyor....kırıcı şeyler yazılıyor.........
bundanda en çok günahtı sevaptı derken dinimiz zarar görüyor.......
o yüzdende uyarı yapılıyo....... tabiki yapılacak ne varki bunda.........

kımseye bir zararları yok ki...nalet meraklı kıskanç bir komşudan daha renkliler, ve kımseye zararları yok. çırkın bir ınsanı, yuzune bakamıyorum ne yapayım der gıbı dışlamak bu.yanlış duşunuyorsun. toplum olarak öğrenecegız bırbırımızı tum kusurlarımıza ragmen sevmeyı ama zaman alacak.

arada yazılan dunya kadar yazı var ama okumadan cevap yazdım bu nedenle konuyu dogru anlamamış olabılırm. sevgıler

İnanç ve fikirler bir olsaydı Diyanetten bize böyle uyarı gelmezdi. Kurallar böyle Mandm yapacak bir şey yok

Bu konu hakkında yazacaklarım çok ama siteye saygı duyuyor ve susuyorum

öff yıne din olmuş burası. iki çif laf edemıyoruz karşılıklı. her konu itina ile dine bağlanıyor kaderı değişmiyor konuların ne yazık kı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…