Gay alt kat komşumuz...

ne demek o?
kim kör kim sağır?
kim kimi ağırlıyor?
ima yasak sade_kahve..
açık yazman gerek..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet lütfen bu konuyu da tartışalım,
bakın yukarıda örnek verdim,ablamın arkadaşı ve oğlu
o anne yerinde olmak istemem,ama o çocuk yerinde de olmak istemem,
düşünsenize ,ne kadar zor bir durum,iki taraf içinde,
tek taraflı düşünmeyelim,empati yapalım,
siz olsaydınız ne yapardınız??

umuma açık yer değil evimin balkonu...mülkümün ayrılmaz parçası...mütemmim cüz oliir sanırsam...
yani onlar kendi balkonlarında öpüşüp koklaşırlarsa şikayet edemeyiz...
e onlar da normal bizim gibi insanlar...e dışlayamayız da...
e o zaman gözümüzün önünde öpüşme hakları da var...
şimdi düşünelim ister miyiz...hadi bakalım...

ne demek o?
kim kör kim sağır?
kim kimi ağırlıyor?
ima yasak sade_kahve..
açık yazman gerek..

bana söyliir şekerim...
gelecek korkusu vardı eskiden hatıurlar mısın...kaybolu gitti...
o da bir konumda böyle iç çekmişti...
sade kahvecim...canım...mutsuz değilim...üzgünüm bu yüzden senin için...
başka konularımı bekle...

çok zor ablacım çok...
Allahım kimsenin başına vermesin...
yapılacak ne var ki...tabiki kabul edeceksin...ama cinselliği yaşamak zorundalar mı bilmiyorum...
cinsiyetleri zorunluluk olabilir, ama cinsellik...bilmiim yaaa...

birkaç hafta önce sanırım hürriyet gazetesinin pazar ekindeydi..
oğlu gay olan bir anne ve oğlu travesti olan bir anneyle röportaj vardı.

oğlu travesti olan anne ben oğlumun erkek bedeninde hapis bir kadın beyni taşıdığını kabul ettiğim gün oğlumu gömdüm diyordu.
o gün aslan gibi evladım benim için toprağa girdi, bir kızım oldu onun yerine diyordu..
17 yaşındaymış o zaman, şimdi 22 ydi galiba.
başka bir evlat olarak kabul ettim kızımı diyordu.

oğlu gay olan anne ise bilimsel olarak çok araştırmış. doktorlara, hocalara gitmiş.
sonunda kabullenmiş.
sokağa mı atıyım, onu ben doğurdum diyor.
peki evet ben sokağa atarım diyebilen vicdan var mı acaba?

he bunları yazdıktan sonra ben de söyleyeyim düşüncemi; ki gayet aşikar olmasına rağmen..
evlatlıktan reddetmek aklıma bile gelmezdi.
sarsılırım, altüst olurum ama benim çocuğumsun derim..

Songülcüm..
Allahım saklasın tüm çocukları da anne babaları da..:Saruboceq:
Ben zaten daha esnek bakıyorum cinsel tercihi farklı olan kişilere..Benim de çok arkadaşım vardı gençliğimde gay,biseksüel olan..
Elbette yeğenim,kuzenim gay ya da lezbiyen olsun istemem..:1no2:
Ama nesil o kadar farklı büyüyor ki garantisi yok yarınların..
Eğer tedavi gerekiyorsa elimden geleni yaparım..Ancak tedavi yanıt vermiyor ya da genç tedaviyi reddediyor,beni böyle kabul edin diyorsa onu nasıl hayatımdan çıkarırım..:sinifsinif:
Allahım hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın..
Ama canınız söz konusu ise bağrımıza basmaktan başka çare yok bence:1hug:

elimden bişey gelmezse bengiderim tahammül edemiyorum çünki sapkın insanlara....

burda tıkır tıkır yazmak hepimiz için kolay kimisi burda hoşgörürüm diyor (!)
kimisi görmem....

''kıyameti koparırım" ben böyle bişey demedim böyle bişey yapmaya da hiçkimsenin olmadığı gibi benimde yok.....

geçek hayatta başıma geldiğinde ne yaparsa yapsın da demem defolun gidinde....

neyse bu konu çok uzadı burda kimsenin ne düşüncesini değiştirebiliriz nede ortak bi düşünceye varabiliriz....

songülüm
normal olmadıklarını kendileri de biliyorlar
peki neden bir uzmana görünmüyolar
ev alacak paraları var ise doktora vericek paraları da vardır
mini etek giyip makyaj yapıcak kadar medeni cesaret gösterebiliyolarsa tedavi için de aynı cesareti göstermelidirler
yani bırakın Allah aşkına toplum baskısını, dışlanmışlıklarını falan...
onlar hallerinden son derece memnun bence
ha nasıl onlar memnunsa bizlerin de aynı ölçüde rahatsızlık duymak hakkımız diye düşünüyorum

iki tane gay arkadaşım vardı. yolda yürüyorduk. ne laflar atıyorlardı . duymamazlığa geliyorlardı . alışmışlardı. ikliside o dönem tanınmış oldukları için de daha dikkat çekiyorlardı. ben neredeyse laf atanlara girmemek için zor tutuyordum kendimi... yolda bile hakarete uğramak çok kötü bir şey. yaşadıkları kolay değil.

Cinselliği yaşamak herşeyden önce her canlı için ihtiyaçtır di mi canımıniçi??
Bunu kabul ediyoruz di mi?
Eeee peki onlar madem birbiri ile bu işi görüyorlarsa şimdi bize laf düşer mi?:uhm:

istemem tabiki de.
ama normal bir çiftin de karşımdaki balkonda sevişmesini istemem.
he masum öpücükler cilveleşmelerse bahsettiğin seninki rahatsız etmez.
ama aynı cins iki insanın bunu yapması beni rahatsız eder.
ama onların bunu yapma hakkı varmı? evet, en az senin kadar, en az benim kadar..

Sonuçta gözünüzün önünde sınırlarını aşmıyorlarsa kaldı ki bunun için gay vs. olmasına gerek yok tüm herkes için geçerlidir veya oturdukları ev farklı amaçla kullanılmıyorsa kimseyi ilgilendirmez bence.

Ne bileyim gay veya her ne iseler artık balkonda oturup karşılıklı kahvaltı etmelerinin, oturmalarının rahatsızlık vermesi boyutu da gayet ilginç bence aaa bunlar aşna, fişne ediyorlar zihniyetinden kurtulmak lazım.
Onlar herşeyden önce insanlar.

evet o yıllarda daha yeni belki ortaya çıkan birşeydi

fakat her memleketin de kendine özel değer yargıları oluyor ben de Tekirdağ da oturdum

erkek öğrencilere evi 150 tl fazlaya kiralayan adam sevgili olarak tutan bir çift öğrenciye 150 tl aşağısına verebiliyordu mesela. heryere göre ve zamana göre değişir bu durum.

erkek erkekeğe veya kızkıza tutmak evi sevgili oalrak tutmaktan daha zordu...

o yüzden şimdi artık durum değişti insanlara eskiden daha ters gelen şeyler normale dönmeye başladı.........

la gurbik yuh artık o ne bek erkek bırakmadın ortalıkta anam yaa:)))

Apartmanımda böyle komşularım olsa, kesinlikle muhabbet kurup normal komşu gibi davranamazdım..:1closedeyes:

Mümkün olduğu kadar karşılaşmamaya çalışırdım..:1closedeyes:

Onun haricinde edep dışı bir davranışları yoksa ilgilenmezdim, yokmuşlar gibi davranırdım..:1closedeyes:

Kendi evladım da böyle bir durum olsa (Allah korusun),:çok üzgünüm: tabii büyük bir yıkım olurdu, her türlü tedavi vs için uğraşırdım sonuna kadar, :çok üzgünüm:hayatımı bu meseleye adardım, ama baktım ki olmuyor (ay Allah korusun),
''defol gözüm görmesin seni'' diyemezdim herhalde..:çok üzgünüm:

evlat yaa..:çok üzgünüm:

Cinselliği yaşamak herşeyden önce her canlı için ihtiyaçtır di mi canımıniçi??
Bunu kabul ediyoruz di mi?
Eeee peki onlar madem birbiri ile bu işi görüyorlarsa şimdi bize laf düşer mi?:uhm:

lalecimm
allah bi kadın yaratmış bi de erkek yani
günah ayol

ama burdaki arkadaşlar "tercih meselesi" diyorlar.....

kimseyi yargılamıyorum ama öyle olmalarınıda sindiremiyorum kabul etmiyorum....

bu insanların sonradan sapkınlıkla böyle olduklarını düşünüyorum o yüzden hoşgöremiyorum....

kabul ediyomusun hoşgörüyomusun peki?

evet gurba hak veriyorum neden bunu sürdürmek yerine tedavi olmayı düşünmüyolar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…