Gay alt kat komşumuz...

Allah kimsenin başına vermesin ama evlat evlattır, evladımın cinsel hayatı onu dışlamak için yeterli etken değildir.

Evet evladımı dışlarım, "vatan haini olursa, ülkesine ihanet ederse, katil olursa (bilerek isteyerek), hırsızlık yaparsa (sırf gözünü para hırsı bürüdüğü için)"

Ama evladımı, cinsel hayatı yüzünden dışlamam, zor bir dönem olur psikolojik yardım alırız genede ana evlat el ele atlatırız.

evet tercih meselesi diyorum.
ama bu yeşil elma yerine kırmızı elma tercih etmek gibi birşey değil.
adı üstünde cinsel tercih.
senin cinsel tercihin karşı cinsten yana, onun ki kendi cinsinden.
bu bir hastalık değil, eğer hastalıksa bile hayatının 10 yılını eşcinsel olarak geçirip sonra da tedaviyle iyileşen yoktur.
10 sene sonra karşı cinsle de ilişkiye başlar ama onun da adı biseksüellik olur.
hangi insan daha önce eşcinsel ilişkiler yaşamış bir insanla bir hayat kurmaya cesaret edebilir?
neyse konu bu değil zaten..

...[/I]

kabul ediyomusun hoşgörüyomusun peki?

][/B]

Arkadaşım uzatmayalım demiştin ama cevap vereyim madem..
Şimdi, sen anlamamak da direniyorsun demiyim de, ben hala anlatamadım diyelim..

Son kez kendimi ifade edeyim bari..Aslında ben anlaşılır yazarım da neyse..
----------------------------
Eşcinselliği gerek toplumsal, gerekse dini açıdan asla onaylamıyorum(ilk mesajım böyledir bu topicde)...

Allah katında da, kul katında da çarpık bir ilişkiyi normal görmüyorum..

Yani soruna gelince; kabul etmiyorum..

Ama;
Edep dışı, toplum ahlakını aleni olarak bozacak davranışları olmayan gaylare karşı, müdehale etme hakkım olmadığını düşündüğüm için, yokmuşlar gibi davranırım..

Ne yapabilrim ki; en fazla selamını almam, kapıyı açmam, yoluna çıkmam.. En fazla bunları yapabilirim.
Bunun adına sen, hoşgörü diyorsan o zaman hoşgörülüyüm diyelim..Farketmez benim için..

Ama sen de gerçek hayatta, büyük bir ihtimalle benim gibi davranacağın için sen de hoşgörülüsün aslında..

Ne yani sen suratına tükürebilecek misin merdivende karşılasınca?,
yani sen hoşgörülü değilsin ya onlara karşı yapabilecek misin bunu?

Bu konuda hoşgörü nasıl olur o zaman?

Ya da hoşgörülü diye suçlamak bazılarımızı ne derece doğru?

Yani tıkır tıkır yazması kolay deyince bunu demek istiyorum işte..
Burda yaparım denilenler ve gerçekte yapılabilecekler farklı aslında..

Valla farketmez ama iş-evdeki erkeklerin değişik bir heyecan yaşamak isteyebileceği ihtimali..güzin ablada okumuştum.bir gay anlatıyodu. En yakın arkadaşına -iş arkadaşlarına (erkek) anlatmış durumu..en yakın erkek arkadaşı aç poponu demiş. Iş yerindeki erkekler iş çıkışı kalıp aç poponu demiş..aslında apartmanda bedava popo meraklısı erkek olabilir..ve düşündüğünden çok fazla erkek apartmanda istiyor olabilir..iğrenç olan bu..

ne demek ki şimdi bu?
valla güzin ablada okuduklarınızın hepsine inanıyorsanız zaten durum vahim ya neyse..
normal bir erkek hiç aç poponu diyene açar mı? sizin aklınız alıyor mu?
şimdi bir apartamdan gay var ya, bütün daireler sıaray girecek bu deneyimi yaşamak için..
her erkek potansiyel gay değildir.
nasıl ki her kadın potasniyel lezbiyen değilse..

AYNcımmm
günah da
ne edem sen söyle..
Yanacaksınızzz diye pankart mı asam?
Eylem mi yapam?:tomato:

anacım önceki msj da ööle bi yazmışın ki
sanki onaylar gibime gitti kaydirigubbakcemile

aman benimde oğlum var
allah hakkında en hayırlısnı versin,
allahım onu ve bütün erkekleri korusun,
erkek gibi bi yaşantı versin

ee bu erkeklerde normal değilmiş demek. popo meraklısı erkektede gizli gaylik söz konusudur. Allah onları bizle karşılaştırmasın.:Saruboceq:

Amin amin inşallah canım..:1hug:
Onaylamak ya da onaylamamak değil mesele..
Bence olaya sadece kendi tarafımızdan bakmak..
Allahım saklasın da benim bir yakınım olsa ne yapabilirim ki?
Elimden geleni ardıma komam,ama olmuyorsa,düzelmiyorsa onu kaybetmemek adına olduğu kabul ederim..:sinifsinif:

ben bunu isteyen erkeklerin erkekliğinden şüphe ederim canım....

var ya essmeralda,şu cümleye çok güldüm. yarıldım.hayalimde bir an canlandırdım..
kapı çalıyor. evin reisi kapıyı,açıyor.
kapıda bir gay.
gay diyor ki,dön arkanı aç popoyu görcem. adam hemen dönüp popoyu açıp gösteriyor. :roflol::roflol:
tam komedi ya.
oyyy. .
:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

ya da düşünsene bi otobüs dolusu erkek.
biri girip pantolonlar aşağı diye bağırıyor, hepsi açıyor..
popo ortada bi otobüs dolusu adam.
tövbe yaaa...

:roflol::roflol:

ya da düşünsene bi otobüs dolusu erkek.
biri girip pantolonlar aşağı diye bağırıyor, hepsi açıyor..
popo ortada bi otobüs dolusu adam.
tövbe yaaa...

:roflol::roflol:
yani,hayal et,açmaya bütün erkekler müsait. birinin aç demesine hazırlamışlar kendilerini. aç sesine anında arkasını dönüyorlar, kilotlar indiriliyordelikafaduldendelikafadulden:roflol:.

Son düzenleyen: Moderatör:
[[/B][/COLOR]peki,sizlerin ailesinde olsaydı böyle bir kişi,ne yapardınız???

Evet durum karmaşık ve zor görünsede yapılacak şey kolay. Aslında sorun kişinin gayliği hangi sebeplerle tercih etmesidir.Ve böyle bir yaşam tarzını gerçekten istiyor mu istemiyor mu ? Bunu ayırmak gerekir.Psikolojık,hormonel ,ya da tamamen yetiştirilme tarzındn kaynaklı olsun. işi bu şekilde yaşamak istemiyorsa hepsininde bir tedavisi var ve yakınım akrabam arkadaşım her kim olursa olsun bu konuda benden yardım isterse her zaman yanında olur desteklerim asla dışlanmasına izin vrmem çünkü desteğe ihityacı vardır yanlızlığa ve dışlanmışlığa itmek daha büyük sorun olur.

Ama bu gaylik muhabbeti kişinin bahsettiğim sorunlarının dışında tamamen kendi tercihi ise ve ben hiç bir şekilde elimle dilimle davranışımla engel olamıyor tedavi için ikna edemiyorsam sosyal ilişki kurmak istemem ve sadece allah için buğuz ederim .
Bu konu bu kadar açıktır.

Heee bir de kamuya açık yerde sevişmek de suç..
Bunu da biliyim..
Evin karşısındaki parkta yiyişiyorlarsa da şikayet edebilirsin..:roflol:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Haklı Laliş.

Betişim Yapıcak birşey yok.Rahat ol.
Görürsen Uygunsuz hareketlerini Ararsın Yetkili Merciyi.

1 aylık olan üyeliğim, ama zekam 1 aylık değil arkadaşım

o zaman ben sizi zekanıza daha uygun konulara davet edeyim...harcanmayın burda...amacınıza hzmet edemeyeceğim için üzgünüm...
ya kızlar konu 36 sayfa olmuş ve ara ara gerilmiş arkadaşımız alacağını fikri almışdır sanırım şimdiye kadar
ebnce artık daha fazla uzatmanın gereği yok

nedense bu hikaye bana güzin ablaya yazan gay 'in fantazisi gibi geldi....CADIARZU
yok işyerindeki arkadaşları aç poponu demişmişte miş miş...
nerden biliyosun ayrıca apartmanda popo meraklısı çok erkek olduğunu...lmaz:
buda senin fantazin herhalde...
akıl var mantık var...
popo meraklısı erkek çok olsa bile apartmanda kendi oturdukları apartmandan biriyle ilişki kurucak kadar akılsız değilllerdir...
CADIARZU

Ben Escinseligi bir tercih olarak görmüyorum....inaniyorumki hic bir insan normlarin icinde güzel ve huzurlu bir hayat sürdürmesi mümkün oldugu halde, dislanmis, hor görülmüs, lanetlenmis bir hayati tercih etsin...

Sadece islamda degil tüm ilahi dinlerde escinselik günahtir....ve ben eminimki bu tür insanlar ömür boyunca vicdanen hic bir zaman rahat ve huzurlu degiller sürekli iclerinde bunun hesabini yapiyor ve aslinda cok mutsuz bir hayat yasiyorlar...

Escinselik bana göre piskolojik ve hormonel bir bozukluktur, bir nevi Hastalik diyelim, Tedavisi cogunlukla mümkün olmayan bir hastalik!!!

Peki simdi tabiki ben kendime soruyorum....Allah (C.C.) günah kildigi bir seyi neden hastalik olarak bir insana versin???

Kendimce cevabimda sudur: Buda o insanin imtihani demekki!

Bu dünyadaki hayatimiz zaten imtihanizim degilmi?

Kimine Fakirlik verir ya rabb kimine zenginlik verir
Kimine Hastalik verir kimine Borc SIKINTISI
Kimini Evladinla sinar, kimini kocasinla....

ve her zamanda bakar, acaba verdigim tüm musibetlere ragmen yinede benim yolumda devam edecekmi? yinede bana sükür edecekmi? Yinede benim günah kildigimdan sakincacakmi?

Benim düsüncem bu....Allah hepimizin evladini sevdiklerini korusun....imtihanlarimizda bize yardimci olsun insallah....

ne kadar doğru anlatmışsın kutluyorum senia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…