ama burdaki arkadaşlar "tercih meselesi" diyorlar.....
kimseyi yargılamıyorum ama öyle olmalarınıda sindiremiyorum kabul etmiyorum....
bu insanların sonradan sapkınlıkla böyle olduklarını düşünüyorum o yüzden hoşgöremiyorum....
...[/I]
kabul ediyomusun hoşgörüyomusun peki?
][/B]
Valla farketmez ama iş-evdeki erkeklerin değişik bir heyecan yaşamak isteyebileceği ihtimali..güzin ablada okumuştum.bir gay anlatıyodu. En yakın arkadaşına -iş arkadaşlarına (erkek) anlatmış durumu..en yakın erkek arkadaşı aç poponu demiş. Iş yerindeki erkekler iş çıkışı kalıp aç poponu demiş..aslında apartmanda bedava popo meraklısı erkek olabilir..ve düşündüğünden çok fazla erkek apartmanda istiyor olabilir..iğrenç olan bu..
AYNcımmm
günah da
ne edem sen söyle..
Yanacaksınızzz diye pankart mı asam?
Eylem mi yapam?:tomato:
Valla farketmez ama iş-evdeki erkeklerin değişik bir heyecan yaşamak isteyebileceği ihtimali..güzin ablada okumuştum.bir gay anlatıyodu. En yakın arkadaşına -iş arkadaşlarına (erkek) anlatmış durumu..en yakın erkek arkadaşı aç poponu demiş. Iş yerindeki erkekler iş çıkışı kalıp aç poponu demiş..aslında apartmanda bedava popo meraklısı erkek olabilir..ve düşündüğünden çok fazla erkek apartmanda istiyor olabilir..iğrenç olan bu..
anacım önceki msj da ööle bi yazmışın ki
sanki onaylar gibime gitti kaydirigubbakcemile
aman benimde oğlum var
allah hakkında en hayırlısnı versin,
allahım onu ve bütün erkekleri korusun,
erkek gibi bi yaşantı versin
ne demek ki şimdi bu?
valla güzin ablada okuduklarınızın hepsine inanıyorsanız zaten durum vahim ya neyse..
normal bir erkek hiç aç poponu diyene açar mı? sizin aklınız alıyor mu?
şimdi bir apartamdan gay var ya, bütün daireler sıaray girecek bu deneyimi yaşamak için..
her erkek potansiyel gay değildir.
nasıl ki her kadın potasniyel lezbiyen değilse..
var ya essmeralda,şu cümleye çok güldüm. yarıldım.hayalimde bir an canlandırdım..
kapı çalıyor. evin reisi kapıyı,açıyor.
kapıda bir gay.
gay diyor ki,dön arkanı aç popoyu görcem. adam hemen dönüp popoyu açıp gösteriyor. :roflol::roflol:
tam komedi ya.
oyyy. .
:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
yani,hayal et,açmaya bütün erkekler müsait. birinin aç demesine hazırlamışlar kendilerini. aç sesine anında arkasını dönüyorlar, kilotlar indiriliyordelikafaduldendelikafadulden:roflol:.ya da düşünsene bi otobüs dolusu erkek.
biri girip pantolonlar aşağı diye bağırıyor, hepsi açıyor..
popo ortada bi otobüs dolusu adam.
tövbe yaaa...
:roflol::roflol:
[[/B][/COLOR]peki,sizlerin ailesinde olsaydı böyle bir kişi,ne yapardınız???
Heee bir de kamuya açık yerde sevişmek de suç..
Bunu da biliyim..
Evin karşısındaki parkta yiyişiyorlarsa da şikayet edebilirsin..:roflol:
haklısınız...aldım reytingimi...hadi kapattırın konuyu tartışma çıkararak...
daha bir aylık üyenin müthiş yorumları...
bu çıkışınız tahmin ettiğiniz amaca yönelik olabilir ama...deneyin bakalım...
1 aylık olan üyeliğim, ama zekam 1 aylık değil arkadaşım
ya kızlar konu 36 sayfa olmuş ve ara ara gerilmiş arkadaşımız alacağını fikri almışdır sanırım şimdiye kadaro zaman ben sizi zekanıza daha uygun konulara davet edeyim...harcanmayın burda...amacınıza hzmet edemeyeceğim için üzgünüm...
Ben Escinseligi bir tercih olarak görmüyorum....inaniyorumki hic bir insan normlarin icinde güzel ve huzurlu bir hayat sürdürmesi mümkün oldugu halde, dislanmis, hor görülmüs, lanetlenmis bir hayati tercih etsin...
Sadece islamda degil tüm ilahi dinlerde escinselik günahtir....ve ben eminimki bu tür insanlar ömür boyunca vicdanen hic bir zaman rahat ve huzurlu degiller sürekli iclerinde bunun hesabini yapiyor ve aslinda cok mutsuz bir hayat yasiyorlar...
Escinselik bana göre piskolojik ve hormonel bir bozukluktur, bir nevi Hastalik diyelim, Tedavisi cogunlukla mümkün olmayan bir hastalik!!!
Peki simdi tabiki ben kendime soruyorum....Allah (C.C.) günah kildigi bir seyi neden hastalik olarak bir insana versin???
Kendimce cevabimda sudur: Buda o insanin imtihani demekki!
Bu dünyadaki hayatimiz zaten imtihanizim degilmi?
Kimine Fakirlik verir ya rabb kimine zenginlik verir
Kimine Hastalik verir kimine Borc SIKINTISI
Kimini Evladinla sinar, kimini kocasinla....
ve her zamanda bakar, acaba verdigim tüm musibetlere ragmen yinede benim yolumda devam edecekmi? yinede bana sükür edecekmi? Yinede benim günah kildigimdan sakincacakmi?
Benim düsüncem bu....Allah hepimizin evladini sevdiklerini korusun....imtihanlarimizda bize yardimci olsun insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?