gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

ayyyy dewir kötye gidiyooo vallaa:18::18::18::18: oo dansöz alex bilyrmm kadından daha güsel vucudu vardı zaten memoşların hepsi ölee

korkutma beni tiwimm yaa:18:
neyse ki işten ayrılacak sevgülüşüm 1haftası kaldı
ondan sonra polis olayını deneyeceğiz ve memoştan kurtulacağız...umarım yani:18:

heee iyi cnm benim yaaa işten ayrılırrr ewide taşırr memoşş the end olurrrr hala çıkarsa karısına ozaman tehlikeli bu aşkk:18::18::18::18:

ayyyy dewir kötye gidiyooo vallaa:18::18::18::18: oo dansöz alex bilyrmm kadından daha güsel vucudu vardı zaten memoşların hepsi ölee

Tatilde baktık otelde program yapıyor karşıda koçişe dedim senin ki gelmiş aşkım Bi merhaba deseydin diye

Bence senin çözebileceğin hatta sevgilininde çözebileceği bi sorun olarak görünmüyo ama çözebilirse de bunu sevgilin çözmeli...Bu Mehmet kardeş kendisine başka Mehmet'ler bulsa ya neden seninkine takmış kafayı Allah Allah ne arızalar var yahuu
Allah böyle dert verip derman aratmasın kızlarrr ne diycemi şaşırdım valla
Neyse canım Allah sana da sabır versin zor valla işiniz

Allah yardımcın olsun zor bir durum aslında cinsel tercihleri öyle olan insanlar çok duygusaldır muhakkak zayıf oldukları nokta vardır normelde çok ısrarcı tabiri caizse yılışık yüzüne ne söylerseniz söyleyin aldırış etmeyen mi desem anlamayan mı desem öyle olurlar bu sözlerim onları dışladığım anlamına gelmesin herkes kendi hayatını yaşar sonuçta

ama zaafları vardır o noktayı bulup oradan saldırmak bence daha mantıklı olur aslında bu tür insanlar çok duygusal oluyorlar çokta saf yani iyi niyetli sanırım hormanlarından dolayı hemen hemen hepsi öyle

sizin hayat hikayesinde korkulacak tek yan takıntılı hastalık haline gelmesi bu durumun bence bu konularda eğitim almış bir psikologdan fikir almak en iyi olur onlarla en çok karşılaşan konu üzerine okumuş ve çalışmış psikolog daha iyi fikir verir.

wenars canım sonuç ne oldu? :26:

konuyu ben yeni gördüm,nasıl kaçırmışım anlamadım. umarım halledebilmişindir sorunu. kusurabakma ama ben konuyu baştan sona gülerek okudum. ne insanlar var yarabbim..

şaşkınlık içerisinde okudum, azıcıkta güldüm. ne insanlar var yahu.. son durumlaar ne çok merak ettiim

gay çiftlerde hep şunu görmüşümdür.
bir taraf hep daha erkeksi oluyor. yani kadınsı davranan mehmet ise o kadın olmak istiyordur ilişkide demek istiyorum. o yüzdn ilaç atsa bile bişi yapmaz merak etme.

aslında düşününce ortak birçok paydanız var. kıskanmak yerine onunla konuşarak bu işi çözebilirsin. biz kızlar hemen nasıl kaynaşıyorsak o da öyle bizim gibi aslında :)

bence de korkmana gerek yok. kızların da dediği gibi o ilişkide feminen rolünü üstlenmek isteyen taraf anladığımız kadarıyla, pasif taraf yani. e onlar da gayet duygusal olurlar, eğeer erkek arkadaşın homofobik olduğuna dair bir şeyler söylerse, kalbi kırılır ve bir daha rahatsız etmez diye düşünüyorum. aslında gay diye kalbini kırmak doğru değil ama erkek arkadaşın rahatsız olduğuna göre bunu bir şekilde dile getirmk zorunlu diye düşnüüyoeum. valla kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…