gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

ayy mermaidd
evet uzun boylu at gibi bir hatun bu korkuyorum valla benden nefret ediyor zaten
sevgilim arkadaşlarını toplayı dövse diyeceğim ama bu sefer de arkadaşlarıma rezil olurum diyor

e hakli oda valla rezil olur
dusunsene arkadaslarini toplayip geliyomus, onlarda memosu gorunce biz kadin dovmeyiz deyip geri cekiliyolarmis

e hakli oda valla rezil olur
dusunsene arkadaslarini toplayip geliyomus, onlarda memosu gorunce biz kadin dovmeyiz deyip geri cekiliyolarmis

zaten arkadaşları bu konuyu 2-3 sene dalga konusu yapacak insanlar
hayatta unutulmayacak birşey yani kız arkadasım gelip böyle bi istekte bulunsa, hayatım boyunca gülme krizine girerim kızı gördüğüm an

zaten arkadaşları bu konuyu 2-3 sene dalga konusu yapacak insanlar
hayatta unutulmayacak birşey yani kız arkadasım gelip böyle bi istekte bulunsa, hayatım boyunca gülme krizine girerim kızı gördüğüm an

siz en iyisi su polisle korkutma planini uygulayin
hatta serdar gokalp var bilmiyorum bilirmisin radyo programcisi boyle telefon sakasi fln yapiyo
ona mail atin boyle boyle deyin oda polis taklidi yapsin aaaaaa
hem bizde dinleriz radyodan
ne kotuyum yaa cumle aleme rezil edicem mamosu

yok ben tanımıyorum kendisini
ama memoş rezil olursa beni bulduğu yerdeee

Ne günlere kaldık Yarabbim, millet iyice sapıttı.

En mantıklısı karakola başvurmak, yapabileceğin başka bir şey yok gibi. İnşallah sorunun çözülür.

diğer arkadaşın konusuna şaşırmıştım ama yani buna diyecek hiç bişeyim yok adam açıkça asılıyo ya hayret valla

Ne şiddet yanlısı milletiz yaa... Yorumlardan yarısından fazlasında "dövdürün, dövün" denmiş. "Kız olsa döverdin" sözü de çok garip geldi doğrusu. Atalarımızın söylediği her söz sanki doğruymuş gibi atasözü filan örnek verilmiş. Aile içi şiddetin en çok görüldüğü birkaç ülkeden biriyiz, işte sonuç...
Durumunuza gelince, sahiden trajikomik bir durum. Ben de homofobik bir insan değilimdir, o kişinin cinsel tercihi dışında değerlendiriyorum durumu, korkutucu yanı aslında erkek olması değil, ruhsal problemleri olması. Ruhsal problemleri olmayan biri, kendisini istemediğini defalarca belli eden birinin peşinde onurunu ayaklar altına alıp 1,5 yıl dolaşmaz. Kadın olsun erkek olsun farketmez yani... Bu nedenle, benim nacizane fikrim, dikkatli olun... Şu an bunları yapan, bir zaman sonra daha fazlasını yapabilir. Bence ona "bir daha karşımıza çıkarsan savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" deyin, eğer devam ederse savcılığa verin. Erkek de olsa kadın da olsa, size yaşatılan olaylar karşısında bunu yapma hakkınız var. Belki ciddiyetinizi görünce korkar ve uzak durur.

Bu arada, pasif ya da aktif fark etmez, bir erkekle beraber olan bir erkek, eşcinseldir. Yani Mehmet rumuzunu verdiğiniz kişiyle eğer bahsettiğiniz o şoförler beraber oldularsa, onlar da eşcinsel demektir. Ama bizim toplumumuzda zannediliyor ki yol üstünden travestileri transeksüelleri alıp beraber olan evli barklı o adamlar eşcinsel değiller. :) Bu çok komik bir çiftestandarttır sadece, çocukları ve eşi olan ama arada erkekten dönmüş (hatta tam dönememiş!) insanlarla beraber olan o adamlara soracak olsan hepsi homofobiktirler aynı zamanda. Yani nefret ettikleri şey aslında onları çeken şeydir. Eşimle restoranımız varken gece 12'de işyerimizi kapatıp çıkardık, ev de Şişli'deydi o dönemde, yol üstünde her gece görürdük aynı manzarayı, ne kadar travesti/transeksüel varsa, onun üç misli de araba vardı onlarla pazarlık yapan. Çoğunun o anlarda evde yataklarında uyuyan eşleri ve çocukları olduğuna eminim.
E-5'te eşcinselleri taşlayıp, gazinolarda barlarda Bülent Ersoy'u, Fatih Ürek'i alkışlayan da aynı yurdum insanıdır işte.

Allah sabır versin canım evlerden ırak denecek bir durum seninki ......resmen takmış adam sevgilin başına iş açmadan açık çık konuşsun bari niyetin buysa şöyle böyle durum falan desin bari bilmemki nasıl olur bu iş başka

Bence sewgılın ona desınkı bende nonik oldum sen gıbı o yuzden senınle takılamam oyle oldugunu duyunca bırakır belkı o onu erkek oldugu ıcın sewıyor yanı kendısını pasıf onuda aktıf goruyor belkı bolelıkle bırakır trajikomık bı olay ya

evet dövmediği için gay dediler sevgilimehalbuki ağzını burnunu dağıtsa erkek olacaktı
korktugum şeyler senin de üstte belirttiklerin.
çünkü bu hayatta kaybedeceği birşeyi kalmamış olan insanlar çok fena bela olabiliyorlar.
polis olayını deneyeceğiz yakın zamanda karşımıza çıkmasını bekliyoruz sağol canım.

sewgiline gay demişler yaaa pesss yaniiii insanlarıda anlayamıyorummm dövmekle memoş bitermii

yüz vermese 1.5 yıl peşinden gitmezdi sevgilinin dedi bir bayan
dövünce memoşların biteceğini sevgilimin de erkekliğine kavuşacağını düşünüyor sanırım
kk da karşılastıgım en ilginç yorumlardan biri oldu
sağolsun okuyup da yorum yapmış

çok sağolsunn bencedeee kız gibi bişi dilki buu hadi dövdün ama sapık yaniii takıntı bencee memoştakiii :26:

Benimde koçişin bu tipleri çeken bir tarafı var ben bunu anladım :))) Zamanında dönsöz alex tarafından tuvalette sıkıştırılmışlığı vardır Birde bizim işyerinde evli ama öyle olan biri eşimi görünce aynen bana ''kız bunu senden alırlar'' diyişi vardır ben direk kız x uzak dur kocamdan didim :) Bu tipler azcık yüzsüz oluyorlar canım.Kadınlardan beter sırnaşıyorlar valla.İnşallah kısa zamanda kurtulursunuz.

sorma canım valla aynı dertten muzdaribiz
benimkine de ne şoförler ne memoşlar asıldı bu da sonuncusu yetti zaten
umarım savabiliriz başımızdan...
umarım aşkını kalbine gömer ve gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…