gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

anladım canım ay bu nasıl bir dert ya

Yuhh dünyanın çivisi çıkmış, milletin içinde de musallat oluyorlar desene...

saçını başını yol mehmetin
allhım büyük konuşmayayım evladımız olacak... bu bir hastalık bir tercih değil maalesef..
eğer maddi imkanları olsaydı ailesi hormon tedavi yaptırabilirdi..
Üzülüyorum aslında bu tip insanlara.. arada kalmış ne acı... ne kadın olabiliyor ne erkek.. vücudunda ostrojen testesterondan daha yüksek...
ama sevgilinizi takıntı haline getirmesi ürkütücü çunki hayattan fazla beklentileri olmadığı için hertürlü şeyi yapabiliyorlar.
allah yardımcınız olsun...

Şok falan olmadım bunda sasıracak birşey yok. Fakat iş Ali de bitiyor kesin tavrını koyacak gerekırse erkek gucuyle tabi zor kullanmadan ama sert bir dille uyarması gerekli.

Üzülüyorum aslında bu tip insanlara.. arada kalmış ne acı... ne kadın olabiliyor ne erkek.. vücudunda ostrojen testesterondan daha yüksek...
.
zor bi durum gerçekten....illa kadın olmaya ya da erkek olmaya gerek yok yaşayan yaşıyo ilişkisini... ama gay bir aşıkla başa nasıl çıkılır ?yani laftan anlamıyosa ,daha fazla ileri gitmeden engel olmalısınız.

Son düzenleme:
nekadar uzak durursa ondan okadar iyi kaça bildiği kadar kaçsın ondan.

bana tuhaf geldi
ali gerçekten rahatsız olup kurtulmak istese memoşun ağzını burnunu kırar.
memoş yüz bulmasa bir erkeğe asla bu kadar fazla ısrar edemez.o da bilir ağzının burnunun dağılacağını

çok şaşırdım ne yapılabilir ki bu konuda fikir bile yürütemiyorum. kaldı ki sevgili olduğunuzuda biliyo zaten. bence sevgilin konuşsun adam akıllı

Korkma bence. Sevgilin normal bir erkek anlattigina gore. Asla ve asla o adama meyil vermez, hatta ici tiksiniyordur emin ol. Ama bir sey de yapamaz sonucta beraber calismiyorlar mi? bence bunu dalga konusu yapmayin da belki sevgilinizin gururu da incinir. Baskalari duymasin ister sanirim, sonucta erkeklik gururu var.
Hey allahim yaa bak sen su mehmet'e.. oldurdu beni gulmekten, gitsin baska adam bulsun asik olacak...

ya arkadasim kusura bakma ama hic gulecegim yoktuu..
ben burda yani yurt disinda alistim bu durumlara.
inanirmisiniz unif'te iken birgun merdivenlerden cikiyorduk arkadaslarla sonra nedense gozumuz asagiya kaydi ve ne goruruz iki kiz acaba dedik biri kiz da digeri de uzun sacli erkek mi? hayir..

nasil kurtulabilirsin hic fikrim yok :-S

Son düzenleme:
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ...dayak kötü bişey tamam ama yani anlamayana vereceksn demekki:) atalarımız bile söylemişse bunu kesin doğrudur yanii canım bnm:)

Son düzenleme:

neden tuhaf geldi?
sevgilim ağzını burnunu kırmıyor, onu hastanelik etmiyor diye mi?
bir insanın dövülmesi hoş birşey mi?
üstelik biz onu dövsek gidip karakola başımıza bela olmayacağı ne malum?
mahkemelerle mi uğraşalım bir de...
bu yazdığın hiç hoş değil!
ne demek yüz bulmasa bu kadar ısrar edemez!
dövmedik diye suçlu olduk, yüz vermiş olduk...
insanlar ne tuhaf...

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ...dayak kötü bişey tamam ama yani anlamayana vereceksn demekki:) atalarımız bile söylemişse bunu kesin doğrudur yanii canım bnm:)

kendi degimiyle at gibi "kiz"mis, bu at teper diye korkuyoruz cnm

Hakikaten ne saçma bir yorum! sizin kocanız sevgiliniz herneyse ona bir erkek sarkıntı olsa sizin çevrenizdeki insanlar demek seninki de gay mi diyecek, dediler yada.

Son düzenleme:
sapık insanlardan çok korkarım ben , arkadaşım senın adına uzuldum , dııyorsun ya sana kotu kotu baakıyormuş Allah bılır senın araya gıren kotu kız oldugunu falan sanıyordur terbıyesız herif ayh adamda deıldı ne dıycez kı sımdı buna :)) hasbınallah ya

Allah yardıımcınız olsun ama sen muhatap olma ya takıpte edıyormus Allah mufaza önunu keser sana zarar vermeye calısır falan aman sen uzak ol , sevgılın bırsekılde uzaklastırır

ben homofobik bir insan değilimdir.
beni korkutan yönü, sevgilimin evine gidilen yoldan ev tutabilecek kadar kafayı takmış olması.
üstelik her gittiğimiz yerde karşımıza çıkması da cabası.
biz evden çıkar çıkmaz, o da kapıda bitiyor.
pencereden evin yolunu gözlüyor galiba.
bir daha gördüğümüzde polise söylemekle korkutacağız.
ve bir daha karşımıza çıkarsa da gereksiz bi şikayetle polisin onun evine gitmesini sağlayacağız.
işe yarar sanırımumarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…