kaynana bile daha iyi
canım anlamadın benimki kıskançlık değilnesini kıskanacağım ki
ben onun bizi takip etmelerinden, sevgilimin her dk karşısına çıkmasından, sürekli bizi evine sokmaya çalışmasından şikayetçiyim.
nereye gitsek karşımıza çıkıyor.
hiç rahat yok valla kaynana gibi
daha iyi tabi en azından aşkımın baştan çıkarılma korkusu olmazdı
ya yalnız bu tipler yani gaylar tamam erkeklere yanaşır ama yuz bulamayınca abartmazlar yani ısrar fln olmaz onlarda sasırdım yani ama okudugum sehirdede vardı br tane bigun parkta adamın birine arkadan bişi yapmıs işte anlayın adam bunu dövüodu sende beni istiosun biliyorum diye bagırıodu dayak yerken
zor bi durum gerçekten....illa kadın olmaya ya da erkek olmaya gerek yok yaşayan yaşıyo ilişkisini...
Üzülüyorum aslında bu tip insanlara.. arada kalmış ne acı... ne kadın olabiliyor ne erkek.. vücudunda ostrojen testesterondan daha yüksek...
.
bana tuhaf geldi
ali gerçekten rahatsız olup kurtulmak istese memoşun ağzını burnunu kırar.
memoş yüz bulmasa bir erkeğe asla bu kadar fazla ısrar edemez.o da bilir ağzının burnunun dağılacağını
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ...dayak kötü bişey tamam ama yani anlamayana vereceksn demekki:)atalarımız bile söylemişse bunu kesin doğrudur yanii canım bnm:)
bana tuhaf geldi
ali gerçekten rahatsız olup kurtulmak istese memoşun ağzını burnunu kırar.
memoş yüz bulmasa bir erkeğe asla bu kadar fazla ısrar edemez.o da bilir ağzının burnunun dağılacağını
kendi degimiyle at gibi "kiz"mis, bu at teper diye korkuyoruz cnm
Hakikaten ne saçma bir yorum! sizin kocanız sevgiliniz herneyse ona bir erkek sarkıntı olsa sizin çevrenizdeki insanlar demek seninki de gay mi diyecek, dediler yada.
sapık insanlardan çok korkarım ben , arkadaşım senın adına uzuldum , dııyorsun ya sana kotu kotu baakıyormuş Allah bılır senın araya gıren kotu kız oldugunu falan sanıyordur terbıyesız herif ayh adamda deıldı ne dıycez kı sımdı buna :)) hasbınallah ya
Allah yardıımcınız olsun ama sen muhatap olma ya takıpte edıyormus Allah mufaza önunu keser sana zarar vermeye calısır falan aman sen uzak ol , sevgılın bırsekılde uzaklastırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?