Bebek Beslenmesi gaz gaz gazz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Gaz problemi bizde de basladi bebegimin bugun 40 i cikiyor allahin izniyle.sonrasinda herseyin duzene oturacagini soykuyorlar ama kitaplardan okudugum kadariyla kolik sancisiysa bu 3 aya kadar surebiliyor hatta daha fazla.bizimkiler sabah 6 da basliyor ve gercekten cok zor bi surec kulaklarim cinliyor ağlama sesinden ve kendini nasi kasiyor kuzum :KK43: bitkisel seyleri cocuga vermeyi dusunmuyorum doktorun onerisiyle metsil e basladik ama pek bi fayda göremedik. Yok mu bu agriyi bicak gibi kesen bisey ya yada bi sure daha devam mi etmeliyim ayni damlaya cok kararsizliklar yasiyorum
Canım metsil.tek başına bir işe yaramiyor malesef bana doktor metsil ve nurse harvesys dönüşmlü verdi bi ondan bi öbürunden verdim Allaha şukürler olsun kullanmaya başladığım anda bitti gitti gaz gece uykulari duzene girdi

Aile hekimi verdi canim bunu ama dedigin gibi faydasi yok hic kendi doktorumuza sorcam belki o da dedigin gibi dönüşümlü biseyler önerir.ya zaten gun icinde olmuyo sadece sabah 6 dan 10 a kadar falan atana kadar kivraniyo cocukcagzim:(

Bir suru gaz ilacı var bize de biogaio verdiler 4 gündür kullanıyoruz,sikayetlerimiz biraz azaldı ama devam ediyor, zamanla daha iyi olur diye umud ediyorum, 3 ayın sonunda kendiliğinden geçiyormuş, 8 aya kadar hatta daha fazla devam edenleri de duydum inşallah o kadar uzun sürmez, Allah yardımcımız olsun bakalım

Bizde bio gaia kullanıyoruz.. bide masaj.. 10 gün oldu şimdilik ara sıra kendi kendine gaz çıkarıyor. 2 aylık olduk. 20 günlükten beri çekiyoruz. 3 ayda geçer diyolar bekliyorum.

Mrblar bizde de aynı gaz sorunu var. Zincoyu kullanıyorum ama pek işe yaramıyor gibi anason rezene çayı da var ama vermeye korkuyorum. Bebeğine veren var mı etkisi oluyor mu

Mrblar bizde de aynı gaz sorunu var. Zincoyu kullanıyorum ama pek işe yaramıyor gibi anason rezene çayı da var ama vermeye korkuyorum. Bebeğine veren var mı etkisi oluyor mu
Ben rezene yapıyorum. . Birazını bebeğime veriyorum kendimde içiyorum. Ayrıca tane kimyon demliyorum. 1 tane şeker atıyorum. 3-5dk demliyorum. Yine bikaç kaşık bebeğe kalanı kendim içiyorum. Dönüşümlü yapıyorum.

Ben rezene yapıyorum. . Birazını bebeğime veriyorum kendimde içiyorum. Ayrıca tane kimyon demliyorum. 1 tane şeker atıyorum. 3-5dk demliyorum. Yine bikaç kaşık bebeğe kalanı kendim içiyorum. Dönüşümlü yapıyorum.
Ben vermeye korkuyorum aslında sonradan Allah korusun birşey çıkar diye. Ama işte gaz sancısı tutunca bide afedersin kakasını yapamıyor insan her yola başvuruyor

Ben vermeye korkuyorum aslında sonradan Allah korusun birşey çıkar diye. Ama işte gaz sancısı tutunca bide afedersin kakasını yapamıyor insan her yola başvuruyor
Karnına masaj yapıp saat yönünde bacaklarını karnına itip bekletip çekmeyi denediniz mi? Bizim ki anca bu şekilde rahatlıyordu. bacaklarını kasmayı bırakana kadar devam et..

Ben 1 çay bardağı suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı çörek otu atıp iki tıklatıp kapatıyodum altını üstüne de bişey örtüp 15 dk demlendiriyodum 1 çay kaşığı içiriyodum. Bir gün durup bir gün veriyosun bunu yani gün aşırı. 1 kez yaptığını 2 kere verebiliyosun yani yaptığın gün ver sonraki gün vermiyosun zaten ertesi gün bi daha ver kalanı dök. Hem gazı içşn hem de zekasını geliştirir diyorlar bilmiyorum. Ama gaz için çok faydasını gördüm. Oğlum çok gazlıydı çok güzel çıkarıyodu hatta altını her açtığımda afedersiniz öyle bir tazyikli kaka yapıyoduki gazdan püskürte püskürte. Yani çok rahatlatıyodu ama bunu düzenli yapmalısın gün aşırı. Denemeni tavsiye ederim. İnşallah sizde de işe yarar.

Ben 1 çay bardağı suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı çörek otu atıp iki tıklatıp kapatıyodum altını üstüne de bişey örtüp 15 dk demlendiriyodum 1 çay kaşığı içiriyodum. Bir gün durup bir gün veriyosun bunu yani gün aşırı. 1 kez yaptığını 2 kere verebiliyosun yani yaptığın gün ver sonraki gün vermiyosun zaten ertesi gün bi daha ver kalanı dök. Hem gazı içşn hem de zekasını geliştirir diyorlar bilmiyorum. Ama gaz için çok faydasını gördüm. Oğlum çok gazlıydı çok güzel çıkarıyodu hatta altını her açtığımda afedersiniz öyle bir tazyikli kaka yapıyoduki gazdan püskürte püskürte. Yani çok rahatlatıyodu ama bunu düzenli yapmalısın gün aşırı. Denemeni tavsiye ederim. İnşallah sizde de işe yarar.
Tşk ederim bunu

Bunu deniyecem. Peki kabızlığınada iyi gelir mi acaba
Kimyonu 1 tatlı kaşığını 1 bardak kaynar suya at.. 1 şeker. .karıştır bekle demlensin zaten kimyon dibe çöküyor. Süz, 3-4 çay kaşığı bebişe kalanı da sen iç..
Bu arada kabızlık için ben komposto yaptım. Kuru üzüm ve kayısı, 1 bardak toz şeker. Kaynattıp ılıtıp Rondo dan geçirdim. Kendime konsantre meyve suyu yaptım dolaba koydum. Hergün çıkarıp kaynar suyla sulandırıp içiyorum. Faydası bı gördüm.

Kimyonu 1 tatlı kaşığını 1 bardak kaynar suya at.. 1 şeker. .karıştır bekle demlensin zaten kimyon dibe çöküyor. Süz, 3-4 çay kaşığı bebişe kalanı da sen iç..
Bu arada kabızlık için ben komposto yaptım. Kuru üzüm ve kayısı, 1 bardak toz şeker. Kaynattıp ılıtıp Rondo dan geçirdim. Kendime konsantre meyve suyu yaptım dolaba koydum. Hergün çıkarıp kaynar suyla sulandırıp içiyorum. Faydası bı gördüm.
Çok tşk ederim deniyecem inşallah faydası olur

Back
X