Ağız şapırdatmak çok ayrı ona bende sinirlenirdim heralde ama ne bilim gaz çıkarmak eğer söz konusu eşse bence sinir bozmamalı. Mesela ben asla yapamam saygıdan değil valla gelmiyo çok nazlı benimkiama eşim yapsa laf etmezdim erkek arkadaşımda bile denk geldim. Cevapta saçma olmuş ama bence eşi sinirlendiği için öyle bi tepki vermiştir yani yaptığım gayet normal sen yaparken ben sana bişey dedim mi der gibi olmuş
İnsani bir ihtiyac sonucta...Cok cok sacma bir savunma ve sacma bir davranış olmuş.Whatsaptan gönderiyorum kuzenime cevapları....
Kızlar bosanıyorlarmış ya.Bu kadar sacma bir nedenden evlilik mi biter ????Cok üzüldüm.
"Bosanıyoruz abla,x ben istedigimi yaparım o... Bu benim ihtiyacım istedigim zaman yaparım.Sende yapıyorsun hem kokuyor ben birsey diyor muyum?Demiş ve bitti demiş.Böyle sacma bir mevzudan evlilik mi biter,bitirilir..???
Kızlar bosanıyorlarmış ya.Bu kadar sacma bir nedenden evlilik mi biter ????Cok üzüldüm.
"Bosanıyoruz abla,x ben istedigimi yaparım o... Bu benim ihtiyacım istedigim zaman yaparım.Sende yapıyorsun hem kokuyor ben birsey diyor muyum?Demiş ve bitti demiş.Böyle sacma bir mevzudan evlilik mi biter,bitirilir..???
Bence birbirlerini sevmiyorlar
Dısardan hic öyle durmuyorlar ama 4 duvar arası cok farklı herhalde.Millet sorsa ne derdiniz var ayrılıyorsunuz dese ne dicekler....Cok sacma!!!
Ben böyle birsey yasamadım evliligimde ondan sacma geliyor yada bana bilemiyorum....
Boyle sacma sebepten bu evlilik bitmeseydi, baska sacma sebepten biterdi herhalde.
Boyle basit seylerin bile tartismasindan bosanma sonuclari cikiyorsa, zaten onlar evliligin getirecegi ileriki sorunlari kaldiramazlardi.
Evlilikleri bayagi sığmış. Inceldigi yerden kopmus.
Bir yasima daha girdim.
Yaslari kucuk herhalde.
Boyle sacma sebepten bu evlilik bitmeseydi, baska sacma sebepten biterdi herhalde.
Boyle basit seylerin bile tartismasindan bosanma sonuclari cikiyorsa, zaten onlar evliligin getirecegi ileriki sorunlari kaldiramazlardi.
Evlilikleri bayagi sığmış. Inceldigi yerden kopmus.
Bir yasima daha girdim.
Yaslari kucuk herhalde.
Birbirimizi gazladık derler
Cidden çok tuhaf..Dediğim gibi birbirlerine tahammülleri yok..
Bu işin altında başka sebepler olmalı. Yoksa böyle bir şey yüzünden evlilik bitmez,bitmemeli.
Bu olay son nokta olmuştur.
Kuzen 23 eşi 26 yasında.Cokta küçük degiller.1 yıllık evliler daha.Evlilik oyuncak degil ki...Böyle eften püften sebeblerle bitebilecek.Soktayım yani soktaaaa!!!2 saat önce gül,eglen 2 saat sonra bitti.Ne garip!!!
Eşimde soruyor senin neyin var suratın düştü x gittiginden beri...Eşime anlattım o da cok sasırdı.
Bosver üzme kendini ufacık nedende bitti,bitiyor diyorlarsa senle benim yasadıgım sorunları yasasalar coktan 1 günlük evlilikleri olurdu diyor.Biz aile yüzünden cok tartışmıştık....
Üzüldüm kızlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?