Gaz kacırma...Sapırdatma.

İnsani bir ihtiyac sonucta...Cok cok sacma bir savunma ve sacma bir davranış olmuş.Whatsaptan gönderiyorum kuzenime cevapları....

Evlenmek, aynı evi paylaşmak demek yerli yersiz ulu orta gaz çıkarabilceğinize,ağzınızı şapırdatarak yemek yiyebilceğiniz,ya da kokabilceğiniz anlamına gelmez.. eşler arasında bile bir saygı ve sınır olmalıdır ..

Hele ki eşinin şikayetine karşılık ; ee ama sen de uyurken yapıyorsun gibi bir cevap vermiş olması ne kadar saygısız biri ve karısını önemsemediği anlamına gelir.. Kimse kusura bakmasın karı koca olmak ayrı bir şey ( tuvalette giderilmesi gereken bir durumun ) ulu orta giderilmesi ayrı bir şey.. eşler arasında bunun muhabbetinin dönmesi de ayrıca can sıkıcı..

Kızlar bosanıyorlarmış ya.Bu kadar sacma bir nedenden evlilik mi biter ????Cok üzüldüm.
"Bosanıyoruz abla,x ben istedigimi yaparım o... Bu benim ihtiyacım istedigim zaman yaparım.Sende yapıyorsun hem kokuyor ben birsey diyor muyum?Demiş ve bitti demiş.Böyle sacma bir mevzudan evlilik mi biter,bitirilir..???

Sapirdatma konusun da bir sey diyemem ama ona engel olabilirsin ancak adam gazi icin de tutacak degilya. Onu yadirgamadim da eline nasil gaz yapiyormus anlamadim

Bence birbirlerini sevmiyorlar

Allahım o ağzını şapırtadanları, höpürdetenleri alı camdan aşağı atasım geliyor. çözümü varsa bende uygularım

Boyle sacma sebepten bu evlilik bitmeseydi, baska sacma sebepten biterdi herhalde.
Boyle basit seylerin bile tartismasindan bosanma sonuclari cikiyorsa, zaten onlar evliligin getirecegi ileriki sorunlari kaldiramazlardi.
Evlilikleri bayagi sığmış. Inceldigi yerden kopmus.
Bir yasima daha girdim.

Yaslari kucuk herhalde.

Ay şok oldum şu anda. Yaşları kaç bunların birilerinin akıl vermesi lazım böyle saçma bişeyden insan boşanır mı

Bu işin altında başka sebepler olmalı. Yoksa böyle bir şey yüzünden evlilik bitmez,bitmemeli.
Bu olay son nokta olmuştur.

Bence birbirlerini sevmiyorlar

Dısardan hic öyle durmuyorlar ama 4 duvar arası cok farklı herhalde.Millet sorsa ne derdiniz var ayrılıyorsunuz dese ne dicekler....Cok sacma!!!
Ben böyle birsey yasamadım evliligimde ondan sacma geliyor yada bana bilemiyorum....

Birbirimizi gazladık derler

Cidden çok tuhaf..Dediğim gibi birbirlerine tahammülleri yok..

Kuzen 23 eşi 26 yasında.Cokta küçük degiller.1 yıllık evliler daha.Evlilik oyuncak degil ki...Böyle eften püften sebeblerle bitebilecek.Soktayım yani soktaaaa!!!2 saat önce gül,eglen 2 saat sonra bitti.Ne garip!!!
Eşimde soruyor senin neyin var suratın düştü x gittiginden beri...Eşime anlattım o da cok sasırdı.
Bosver üzme kendini ufacık nedende bitti,bitiyor diyorlarsa senle benim yasadıgım sorunları yasasalar coktan 1 günlük evlilikleri olurdu diyor.Biz aile yüzünden cok tartışmıştık....
Üzüldüm kızlar........

Birbirimizi gazladık derler

Cidden çok tuhaf..Dediğim gibi birbirlerine tahammülleri yok..

Gulu seven dikenine katlanirmis derler bu kadar sacma seyleri sorun edip ayrilabiliyorlarsa demek ki hic birbirlerinin gozunde degerleri yokmus allah yardim etsin

Eşine ilk defa hak verdim :) bence onlar evliliğe alışamamış ya da evlilik ne demek bilmiyolar sen biraz kendini anlat yuva kurmakta yıkmakta o kadar kolay değil de çok saçma gerçekten

nerdeyse 3 yıllık evliyiz eşim hiç öyle bir şey yapmadı..
ve çoooooook mutluyum bu yüzden
bende hiç yapmadım, hatta tuvalette sifonu da bol bol çekerim ki bi kaza duyulmasın..
uyumadan da illa tuvalete giderim sonuçta evin içinde tuvalet her yer sıcak ve su var yani insan gaz çıkarmaya tuvalete gitse sorun olmaz.tuvalet dışarıda olsa olabilirdi...
ne biliyim yaaa ben dikkat ediyorum çooook şükür dikkat eden bir eşim var ..
böyle bişeyde eşimden tiksinmezdim elbette ama arkadaşın durumu biraz laubali olmuş

Son düzenleme:
bu durum kişiden kişiye değişir o yüzden ben saçma bulmadım kuzeninizin tavrını.
bende çok rahatsız oluyorum şapırdama sesinden duyduğum anda tüylerim diken diken oluyor, ne kadar aç olursam olayım anında o masayı terkediyorum, hiç tahammül edemiyorum maalesef şapırdama sesine..

şapırdatmaya bende erkek arkadaşımda takarız bazen ben onu bazense o beni bu konuda uyarır ama ekşi şeyler yerken falan ister istemez oluyo bu şeklde
ama gaz konusuna gelnce ben asla öyle şeyler yapmam yanında, ama o yapar bende rahatsz olmuorm bu hareketnden sonuçta evindeyiz ev hali orası ve bu adam böyle sevdiğim için gözüme batmıyor onu öyle kabul edebiliorum tamam wc var ama nasıl anlatılır bilmiorum erkeklerin doğasında var galiba böle tutamayınca salıyorlar
ilerde bana numaralar çekp evlendiğmizde karşıma geçip bunları yapsa o zaman sinir olurdum işte
ama bunlarıda duyuyoruz yani uzayda yaşamıyorum evlenince osurmalar göbek kaşımalar diye efsaneler duyardık hep

kusura bakmasınlar da çok saçma bir çiftlermiş hakime ne diyecekler acaba? şiddetli os....tan anlaşamıyoruz gibi bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…