Gaz kacırma...Sapırdatma.

Esi cok erken baslamis:)benimki ilk iki uc yil gayett naziktii 11 yillik evliyim simdi patur kutur yapıyo:)))
Ya evli cifteer arasında zamanla normal hala geliyo budurum:))

Bence anlık sinirle boşanacağız falan diyorlardır ya

Ayrıca adamın poposunu sıkarsa öyle şeyler olabilir kazayla yani

Adam catlasin mi yani? Evindede osturamiyorsa nerde osturacak...sanki kufurmus gibi osturuk yazmaktan niye cekindiniz anlamadim ya eli ne ario orda :herkesin bi yemek yeme sekli var rahatsizsa soylesin dikkat etsin adamda..

Son düzenleme:
Eşimi biraz sevmiyo olsam yaptığı her şey bana batardı.. Ama bizde böyle şeyler sorun bile olmuyo çünkü osururken gayet mutluyuz Ağzını şapırdatmaz eşim ama yapsa bile ben rahatsız olmam..
Osurmak için wc gidenler varmış Eşim haricinde kim olsa zaten giderim ama eşimin yanından asla gitmem çünkü bi ömür wclerde mi gaz çıkarcam ne sıkıcı yahu Boşanma sebebi de gaz çıkarma değil bütün her şeyin patlama noktasıdır, yeni evliler kolay değil, ama boşanmazlar bnce..

Adam catlasin mi yani? Evindede osturamiyorsa nerde osturacak...sanki kufurmus gibi osturuk yazmaktan niye cekindiniz anlamadim ya eli ne ario orda :herkesin bi yemejk yeme sekli var rahatsizsa soylesin dikkat etsin adamda..

ay öldüm ya çok yaşa

sevmediğindendir ya yoksa batmaz kimseye böyle şeyler

Esi cok erken baslamis:)benimki ilk iki uc yil gayett naziktii 11 yillik evliyim simdi patur kutur yapıyo:)))
Ya evli cifteer arasında zamanla normal hala geliyo budurum:))

Bence anlık sinirle boşanacağız falan diyorlardır ya

Ayrıca adamın poposunu sıkarsa öyle şeyler olabilir kazayla yani

Adam catlasin mi yani? Evindede osturamiyorsa nerde osturacak...sanki kufurmus gibi osturuk yazmaktan niye cekindiniz anlamadim ya eli ne ario orda :herkesin bi yemek yeme sekli var rahatsizsa soylesin dikkat etsin adamda..

hepiniz iğrençsiniz

kizlaaaaaar karnima agrilar girdi gülmekten.

ama bu konudan anladik ki.kk hatunlari evde pirtlaya pirtlaya geziyorlar.

nasıl yani yaa, insan uykuda yapabilir ne bileyim olabilir yani bende yapıyorumdur belki ama bunun muhabbeti hiç dönmedi aramızda ama gündüz gözüyle insanın gözünün içine baka bakada yapılmaz ki, hele ağız şapırdatma diş tedavisi falan görmüyosa çok itici

Boşanmak mı ?

Boşanmak için çok sebep duydum ama hiç bu kadar osuruktan bir sebep duymamıştım .

evlenmek için nasıl ki herkesin kriteri farklı ise boşanmak için de herkesin kendince sebepleri olabilir bence saçma değil adamın ki kazara münferit bi durum değil çatır çatır yaparım diyo rezalet, hastalık hali ayrı biz artık evliyiz evimde rahat rahat gaz çıkarırım demek ayrı, açıkçası benim başıma gelse sebep gaz çıkarmak değil gaz çıkarmanın bu kadar keyfi bu kadar inadına yapılmasına karşı eşime duyduğum şehvetin arzunun bitmesi sonuç olarak berbat bi cinsellik yaşamam olur ona da ömrü billah katlanamam, hasta olunur insanlık halidir ayrı ama yapmayın Allah aşkına adam evinde rahat rahat gaz çıkaramıcak mı ne demek, velev ki evde misafir falan var, misafir varken dikkat ediyosa (ediyo mu bilmem tabi) bana da asgari saygıyı gösterecek bu kadar basit, iyi o zaman evliyiz diye 10 gün yıkanmayalım osura osura gezelim evin içinde, şap şap şap yemek yiyelim kaşınalım ıyyyy nasıl lsa evliyiz artık, insan soğur kardeşim, sevgiliyken buluşmaya gelirken iki dirhem bi çekirdek özenli adamı ararım ben karşımda

Ay valla size katılıyorum.disarda yapmasinda evde sıkıntı yok

Bence de.. evlenmeden once evin icinde osuruyor muydu da simdi devam edicek. Ne biliyim normal bi ailede zaten anne boyle bir seye cok kizat. Geyirmek osurmak sapirdatmak anne baba tarafindan uyarilan seylerdir. He o esi evinde bu terbiyeyi almadiysa cocuklarina nasi ogreticek bilemedim.

Kacitmak falan tamam da inadina osurmak igrenc. Eline osurmayi ayarlayabiliyosa tuvalete de gidebilir. Benim siskinligim vardi bir kere. Sabaha kadar katlandi mesela. Ama ozel durum zirt pirt bilerk isteyerek olmaz ki

Agiz sapirdatmak cok fena. Ay ben adamdan direk sogurum ya. Esimle catal tutma muhabbeti olmustu bir kerr. Inanilmaz tepki gostermistim. Icim almaz ya.. ben hep covuk kismini dusunuyorum. Bu adam benim cocuguma babalik yapicak en nihayetinde.

Demek ki sevmiyor yoksa sallamazdi diyenleri anlayamadim ben :)

Hadi gaz kaçırmak insanlık halidir de ele gaz kacırmak nasıl bir fantazidir yahu :S

Ne kadar mesafeli bi evlilikleri varmış, bi o....ruk aralarında laf olmuş.
Yok anlamadığım kocasının o..ruk muhabbetini insan nasıl gelirde bi başkasına anlatır yani

Biz kücükken gaz kacırdığımızda annemizden temiz bir azar yer sonra da tuvalete gönderilirdik. Taa o zamanlar öğretildi bize uluorta böyle seyler yapılmayacağı.

Halamın eşi de milletin icinde gaz kacırır sonra da kurbağaya bastım diye kahkahalarla gülerlerdi. :S Ay ne iğrenc anlardı.

Senin de söylediğin gibi tamamen eğitim ve terbiye ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…