- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
Birbirimizi gazladık derler
Cidden çok tuhaf..Dediğim gibi birbirlerine tahammülleri yok..
Eşine ilk defa hak verdim :) bence onlar evliliğe alışamamış ya da evlilik ne demek bilmiyolar sen biraz kendini anlat yuva kurmakta yıkmakta o kadar kolay değil de çok saçma gerçekten
Masallah masallah diyeyim bize....
Evlilige alısamadılar mı bilmiyorum ama böyle bir sebepten evlilik bitmez bence...Yine söylüyorum tabi yasamadan bilinmezde.Konuşularak hersey halledilir.Dayak degil,aldatma degil...
Bir yandan kuzene yazıyorum bitti abla istemiyormuş beni diyor...
Dedim konuşmayın,önce bir sakinleşin.Yarın konuşun.Yarın gidiyoruz adliyeye bitti demiş x.Ben yaparım sende cek....
Bir sürü söylemm.İş cok sacma bir yere gelmiş.......
Yorumlarınız için tesekkürler kızlar.
kusura bakmasınlar da çok saçma bir çiftlermişhakime ne diyecekler acaba? şiddetli os....tan anlaşamıyoruz gibi bir şey mi?
Kuzenini eline nasıl gaz kaçırmış yahu, orayı anlamadım?
Elinin üstüne mi oturup yapmış napmış:26:
Neyse, kuzenin eşini sevmiyor sanırım, sevse bu tip şeyler batmaz gözüne.
İnsanoğluyuz yukardan da aşağıdan da gaz kaçırılır yani..Normal bişey.
Napsın adam içinde mi tutsun.
Ha özellikle onun yanına gidip eline yapıyorsa onu bilemem:44:
Maşallah canımonların evlilik bence hiç başlamamış ki bu kadar kolay bitiyo Allah haklarında hayırlısını versin.
Bu konuda ne yapabiliriz? Ne diyebiliriz? Esine rahatsiz oldugunu zaten soylemis
eşim evinde rahat rahat osurmicakta nerde osurucakinsan oğluyuz hepimiz yapıyoruz kuzeniniz gaz çıkarıp wcyede gitmiyodur belki ama ağız şapırtısı hoş değil onu bende sevmem ama eşimden kaynaklı değil babam hep öyle yemek yerdi gıcık olurdum halada öyleyim psikolojik heralde :26: ayrıca bende osuruyorum napim saatlerce yanyanayız patlimi
ay koparttın benim bibim ya
herkes sansürlü yazmış bir sen acıkca yazmıssın
sansürlü yazıcak ne varki kimse osurmuyomu bi benmiyimneyse zaten konunun kapatılması istenmiş sorun çözüldü heralde
Kızlar bosanıyorlarmış ya.Bu kadar sacma bir nedenden evlilik mi biter ????Cok üzüldüm.
"Bosanıyoruz abla,x ben istedigimi yaparım o... Bu benim ihtiyacım istedigim zaman yaparım.Sende yapıyorsun hem kokuyor ben birsey diyor muyum?Demiş ve bitti demiş.Böyle sacma bir mevzudan evlilik mi biter,bitirilir..???
Yapılabilecek,söylenebilecek hicbirşey yok zaten artık.BOSANIYORLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?