Gaz kacırma...Sapırdatma.

Birbirimizi gazladık derler

Cidden çok tuhaf..Dediğim gibi birbirlerine tahammülleri yok..

gülmekten yerlere yattım sırf bu konu için giriş yaptm güldm sonra üzüldm bi o..... İçin bşanılırmıymş töbe yarabbm

iyi de poposunu sıkarken bilerek yapmamıştır ki adam, kaçırmıştır yine.. ne yapsın ki istemeden oluverdiyse :S ya kocası değil de kuzenin kaçırıverseydi o şekilde. insanlık hali bu herşey olabilir yani. ayrılık nedeni olabilecek şeyler değil çok saçma. dediğiniz gibi böyle bir sebepten bitiyorsa da bitsin zaten evlilik değilmiş onlarınki.

arkadaşınızda o....tan nem kapmasın bu sebpten dolayı boşanın denilmez yanı ayrıca onu yapmayan ınsan yok bulamaz yanı ha edeplice belkı yanında yapmaz ama karı kocaysa normal bence böyle seyler.

Eşine ilk defa hak verdim :) bence onlar evliliğe alışamamış ya da evlilik ne demek bilmiyolar sen biraz kendini anlat yuva kurmakta yıkmakta o kadar kolay değil de çok saçma gerçekten

Masallah masallah diyeyim bize....
Evlilige alısamadılar mı bilmiyorum ama böyle bir sebepten evlilik bitmez bence...Yine söylüyorum tabi yasamadan bilinmezde.Konuşularak hersey halledilir.Dayak degil,aldatma degil...
Bir yandan kuzene yazıyorum bitti abla istemiyormuş beni diyor...
Dedim konuşmayın,önce bir sakinleşin.Yarın konuşun.Yarın gidiyoruz adliyeye bitti demiş x.Ben yaparım sende cek....
Bir sürü söylemm.İş cok sacma bir yere gelmiş.......
Yorumlarınız için tesekkürler kızlar.

Maşallah canım onların evlilik bence hiç başlamamış ki bu kadar kolay bitiyo Allah haklarında hayırlısını versin.

kusura bakmasınlar da çok saçma bir çiftlermiş hakime ne diyecekler acaba? şiddetli os....tan anlaşamıyoruz gibi bir şey mi?

Evet böyle bir konuda evlilik mi biter?Konuşursun yapıyorsa o zaman saygısızlık olur.Saygısı yok dersin biter.
Hakime dedigin gibi ne dicekler?Millet diş macunun ortadan sıkmadan bosanıyor.Bunlarda gazdan .Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim kızlar??Cocukları yok cok sükür.Birbirlerini sevseler bu kadar ilk sorunda bitti demezlerdi.Konusularak halledilebilirdi....
Hayırlısı olsun ne diyelim.Dısardan bize sadece bunu söylemek düşüyor.

Yorumunuza bayıldım elinin üstünemi oturmuş napmis dediniz ya

Gaz kacirma ve sapirdatmadan evlilik bitmez ki yada çok sorun haline getirilmezki evlilik kolay bir müessese değil tek dertleri bu olsun boyle o... Ve sapirdatmadan sorun olmaz

Sevgili mune konuyu kapatabilir misiniz?Konunun yoruma acık olmasına gerek kalmadı.....

eşim evinde rahat rahat osurmicakta nerde osurucak insan oğluyuz hepimiz yapıyoruz kuzeniniz gaz çıkarıp wcyede gitmiyodur belki ama ağız şapırtısı hoş değil onu bende sevmem ama eşimden kaynaklı değil babam hep öyle yemek yerdi gıcık olurdum halada öyleyim psikolojik heralde :26: ayrıca bende osuruyorum napim saatlerce yanyanayız patlimi

ay koparttın benim bibim ya
herkes sansürlü yazmış bir sen acıkca yazmıssın

sansürlü yazıcak ne varki kimse osurmuyomu bi benmiyim neyse zaten konunun kapatılması istenmiş sorun çözüldü heralde

aynen sen acık yazdıgın için bir sen yapıyon gibi görünüyor ahahah deli ya

konu sahibi onların başka sebebi vardır bu sebepten mümkün değil yani

yuhhh şoktayım gerçekten gerçekse

Yapılabilecek,söylenebilecek hicbirşey yok zaten artık.BOSANIYORLAR.

sadece bu yüzden mi boşanıyorlar?
eğer bu yüzden boşanıyorlarsa ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.evlilik bu adı üstünde.insan kendi evinde de rahat olmayacaksa nerde olmalı başka? bu kadar basit birşey yüzünden boşanmak aklıma yatmadı.
muhakkak başka sebebleride vardır.
tabi fazla kaçırınca hoş olmuyor ama aniden gelincede insan tutamıyor.doğal ihtiyaçlar bunlar.
hatta ingilizlerden bir örnek getiriyorum.
onlar için gaz geldi mi tutmak çok büyük bir hata.ister sokakta olsun,ister iş yerinde olsun,ister evde gaz geldimi salıveriyorlar çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…