açıkçası ben adam evinde rahat rahat osuramıcak mı buna takılır mı vs diyenlerinde evlendikten sonra kendini salan kadınlar olduğunu düşündüm kafamda öyle canlandı amaaaan nasılsa evliyiz diyip diz yapmış pijamalarla gezen saçları yağlı vücutları yağlı, yanlışsam affola ama gözümde canlanan bu, evlilik o raya bi girerse bence ne şehvet kalır ne arzu ne istek
yemin ederim gülmekten gözümden yaş geldi.hiç bu kadar gülmemiştim.konu çok komik hele yorumlar ondan daha fazla komik süpersiniz ya..şu eline gaz çıkarma muhabbeti sevişme sırasında oldu sanırım ben öyle anladım açıklamandan.bak orası fena işte tam o işi yaparkende olmazki canım :)))))))))))) ama erkeklerin hepsi böyle.yeni tanıştıkları bayanın yanında öksürmeye çekinirler ewlenip alışkanlık ve rahatlık başlayınca gaz da çıkarır geğirirlerde.napcan yani adamın orasını burasını tıkıcak değilsin ya :))))
ee normal tabi aman dikkattt başına da gelmesin sonra..
o zaman da gülmekten ne hal olursun bilemicem..
RASTGELE
hayırdır tatlım sana çokmu dokundu bu konu sen ağladınmı okurken :)))))))))) sanırım sendede ga problemi var canım yaaa yazık bak sana üzüldüm şimdi :))))
CİCİM senin karakterin gazzzz kokuyor, içine çeke çeke kokuyu beyin kalmamış.....BEYİN BEDAVA
hayırdır tatlım sana çokmu dokundu bu konu sen ağladınmı okurken :)))))))))) sanırım sendede ga problemi var canım yaaa yazık bak sana üzüldüm şimdi :))))
AAA bide 35 yaşındamısın yoksaaaa..seviye 0
sizin gibilere yazıklar olsun
kadın boşanıyor siz zil takıyorsunuz yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
tatlım her sakkallıyı deden sanma o yaşım değil İZMİR'in plakası :))) çuk diye bi ses duydum kapak yerinemi oturdu ne :)))
o zaman seviye 0 yaş 17
o zaman seviye 0 yaş 17
Neden gelip direk bayana satastiniz?
Orda bosanmaya guldum dememiski..
Hepimiz gulduk konu komik cunku bosanmak icin..
Avukatmisin diyeceksin degilim hep olmak istemisimdir kismet burasiymis
kız sen çok şekersin yaaa :)) illa yaşımı öğrenmek istiyorsan söyleyeyim 26için rahatladımı.tuhaf hesaplara girip o beynini yorma şekerim :) ayrıca ben boşanmalarına sevinmiyorum tabiki.neden sevineyim hem tanımam bilmem.benim güldüğüm konu adamın yaptığı şeyler.tabiki bi bayan için sinir bozucu bi durum bu.tekrarlayan ve başkalrının yanında olan şeyse dahada katlanılmazdır eminim.böyle saçma şeylerin derinine inipte sende benimle uğraşma :)) bugün neşeli günümdeyim beni sinir edemezsin :))
yaşın da az değil, ama tabi yaş yeterli olmuyor böyle durumlarda BAŞ da lazım cici şey. önce kahkahayı rahatlıkla atabieleceğin bi sürü konu, topik bilmem ne gırla...burda garip, tuhaf belki ilk duyulduğun da ilginç hatta komik gelen sana göre bazı şeylerden, hiç tanımadığın bazıları çok acı çekiyor olabilir. ben de özgürüm güzelim, ben de senin yorumuna yorum yaparım....yazarsan yine aynı şekilde yanlışını anla uzatma BİTTİ
Kızlar tekrar aradım kuzeni halamıda aradım,onunda haberi var.
Kuzenin dedigi abla bitti saygı diye birsey yok bu adamda.Karsılıklı yemek yerken bile yapıyor.Ne yaptın diyorum.Kaza kaza diyor bana.Daha cok sey var.Ben istemiyorum oda istemiyor bitti dedi.
........
İşin içi cok farklıymış onu anladım.Yemek yerkende olmaz ki!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?