Gaz kacırma...Sapırdatma.

aynen katılıyorum bu yoruma

aaaa boşanacaklarını yeni okudum.çok saçma değilmi ama.ozaman böyle bi konudan ayrılacak olunsa ewli çift kalmazdı çünkü dediğim gibi hepsi aynı.mesela ben bazen zehirlencem diye korkuyorum :)))))) ben napayım şimdi gidip davamı açayım.hakim bile güler bu işe :)))) sevse bu durumlar iğrenç gelmez ona.tabi başkalrının yanında yapılmadıkça.ama sevgi yok sanırım.

ee normal tabi aman dikkattt başına da gelmesin sonra..
o zaman da gülmekten ne hal olursun bilemicem..
RASTGELE

ee normal tabi aman dikkattt başına da gelmesin sonra..
o zaman da gülmekten ne hal olursun bilemicem..
RASTGELE

hayırdır tatlım sana çokmu dokundu bu konu sen ağladınmı okurken :)))))))))) sanırım sendede ga problemi var canım yaaa yazık bak sana üzüldüm şimdi :))))

zaten adamın bu kadar rahat davranması başka sorunlar olduğunu gösteriyo..bunlarda boşanmaya yol açmış

hani o an tutamazsın hastalık vs olur tamam da eşlerinde birbirine saygısı olmalı,ben kesinlikle istemem eşimin bunları yapmasını hiç çekici gelmez bana yani,soğutur insanı bunlar,herşeyin bi adabı var

CİCİM senin karakterin gazzzz kokuyor, içine çeke çeke kokuyu beyin kalmamış.....BEYİN BEDAVA

:)))) kız sen çok komikmişsin bak tuttum seni :)))) sen sanırım prenses falansın yada insan üstü bi varlık.sende gaz yok sanırım.sen gaz çıkarmıyormusun :)))) seninki 2014 model galiba :)))

hayırdır tatlım sana çokmu dokundu bu konu sen ağladınmı okurken :)))))))))) sanırım sendede ga problemi var canım yaaa yazık bak sana üzüldüm şimdi :))))

AAA bide 35 yaşındamısın yoksaaaa..seviye 0
sizin gibilere yazıklar olsun
kadın boşanıyor siz zil takıyorsunuz yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

AAA bide 35 yaşındamısın yoksaaaa..seviye 0
sizin gibilere yazıklar olsun
kadın boşanıyor siz zil takıyorsunuz yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

tatlım her sakkallıyı deden sanma o yaşım değil İZMİR'in plakası :))) çuk diye bi ses duydum kapak yerinemi oturdu ne :)))

o zaman seviye 0 yaş 17

kız sen çok şekersin yaaa :)) illa yaşımı öğrenmek istiyorsan söyleyeyim 26 için rahatladımı.tuhaf hesaplara girip o beynini yorma şekerim :) ayrıca ben boşanmalarına sevinmiyorum tabiki.neden sevineyim hem tanımam bilmem.benim güldüğüm konu adamın yaptığı şeyler.tabiki bi bayan için sinir bozucu bi durum bu.tekrarlayan ve başkalrının yanında olan şeyse dahada katlanılmazdır eminim.böyle saçma şeylerin derinine inipte sende benimle uğraşma :)) bugün neşeli günümdeyim beni sinir edemezsin :))

Neden gelip direk bayana satastiniz?
Orda bosanmaya guldum dememiski..
Hepimiz gulduk konu komik cunku bosanmak icin..
Avukatmisin diyeceksin degilim hep olmak istemisimdir kismet burasiymis

:)) boşver canım. canı sıkılmış onun stres atmak istiyor sanırım :) eee seninde okuduğun gibi konu bi hayli iç acıtıcı

yaşın da az değil, ama tabi yaş yeterli olmuyor böyle durumlarda BAŞ da lazım cici şey. önce kahkahayı rahatlıkla atabieleceğin bi sürü konu, topik bilmem ne gırla...burda garip, tuhaf belki ilk duyulduğun da ilginç hatta komik gelen sana göre bazı şeylerden, hiç tanımadığın bazıları çok acı çekiyor olabilir. ben de özgürüm güzelim, ben de senin yorumuna yorum yaparım....yazarsan yine aynı şekilde yanlışını anla uzatma BİTTİ

tamam bakalım uzatmıyorum.zaten bebeğim uyandı ona bakıcam.ama sert kayaya çarptın ağzım çok iyi laf yapar benim yetişmen zor bana :)))hadi bakalım size boooooollll gazlı günler :))))

Adam salmış gitmiş demek.
Doğal karşılıyor bunu , yemek yerken, sevişirken, ev içinde herhangi biryerde ostura ostura geziyor( twety kopya çektim senden)
Boşanılır mı bunun için , demek ki boşanılıormuş.
Burada şiddet gören, aldatılan, aşağılanan bir sürü kadın ayrılmazken,
Osturuk ta boşanma sebebi olabiliyor demek ki

Bazen konulara müdahale ederken burası yaşadığınız yer değil, mahalle kavgası yapmayın diyorumda kızıyorlar, e bu ne şimdi?

Burası forum hanımlar, yazdıklarınıza da yazacaklarınıza da dikkat edeceksiniz, eliniz belinizde komşu kavgalarınızı burda yapamazsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…