osursun adam ne olcak ayol.. bu mu yani şimdi sorun.. eşler arasında olur öyle şeyler
nerdeyse 3 yıllık evliyiz eşim hiç öyle bir şey yapmadı..
ve çoooooook mutluyum bu yüzden
bende hiç yapmadım, hatta tuvalette sifonu da bol bol çekerim ki bi kaza duyulmasın..
uyumadan da illa tuvalete giderim sonuçta evin içinde tuvalet her yer sıcak ve su var yani insan gaz çıkarmaya tuvalete gitse sorun olmaz.tuvalet dışarıda olsa olabilirdi...
ne biliyim yaaa ben dikkat ediyorum çooook şükür dikkat eden bir eşim var ..
böyle bişeyde eşimden tiksinmezdim elbette ama arkadaşın durumu biraz laubali olmuş
Ha özellikle onun yanına gidip eline yapıyorsa onu bilemem:44:
evlenmek, aynı evi paylaşmak demek yerli yersiz ulu orta gaz çıkarabilceğinize,ağzınızı şapırdatarak yemek yiyebilceğiniz,ya da kokabilceğiniz anlamına gelmez.. Eşler arasında bile bir saygı ve sınır olmalıdır ..
Hele ki eşinin şikayetine karşılık ; ee ama sen de uyurken yapıyorsun gibi bir cevap vermiş olması ne kadar saygısız biri ve karısını önemsemediği anlamına gelir.. Kimse kusura bakmasın karı koca olmak ayrı bir şey ( tuvalette giderilmesi gereken bir durumun ) ulu orta giderilmesi ayrı bir şey.. Eşler arasında bunun muhabbetinin dönmesi de ayrıca can sıkıcı..
aynen sen acık yazdıgın için bir sen yapıyon gibi görünüyor ahahah deli ya
konu sahibi onların başka sebebi vardır bu sebepten mümkün değil yani
yuhhh şoktayım gerçekten gerçekse
açıkçası ben adam evinde rahat rahat osuramıcak mı buna takılır mı vs diyenlerinde evlendikten sonra kendini salan kadınlar olduğunu düşündüm kafamda öyle canlandı amaaaan nasılsa evliyiz diyip diz yapmış pijamalarla gezen saçları yağlı vücutları yağlı, yanlışsam affola ama gözümde canlanan bu, evlilik o raya bi girerse bence ne şehvet kalır ne arzu ne istek
Komik amabu yuzden bosaniyorlarsa zaten durmasinlar
Ne kadar mesafeli bi evlilikleri varmış, bi o....ruk aralarında laf olmuş.
Yok anlamadığım kocasının o..ruk muhabbetini insan nasıl gelirde bi başkasına anlatır yani
bu sebepten boşanılır mı diye bişey yok kimisi düz mantık bakar olaya osurma der güler geçer kimisi de bunu saygısızlık kılıfına sokar çekemez yani, biz burda ne kadınlar okuduk daha geçen vardı bi konu kadın 2 kez aynı kadınla aldatılmış hatta kadın çocuk aldırmış hala umudum var diyo al işte bu bana göre boşanma sebebinin dik alası ama kadın umut ediyorum diyo ne yapıcaz, burda olay gazdan öte karşılıklı saygı sevgi eksikliği ve iletişimsizlik resmin bütününe bakınca o çıkıyo
Ne karsılıklı saygı ne de sevgi yok herhalde....
Dısardan gördügümüz çiftle içerden gördügümiz cok farklı.
Dalga gecen arkadaslar konunun
dalga gecilip,eglenilecek bir tarafı mı var?Herkesin sorunu farklı.Bunlarınkide bu.Yorumlarınıza saygı duyuyorum ama biraz dikkat hanımlar....
Kızlar iyi geceler...Sizlere bu sefer kendim için degil kuzenim için yazıyorum.Konu içerigi biraz tuhaf
.....Fikirlerinize ihtiyacımız var.
Kuzenim 1 yıllık evli.Eşi ile cok mutlu giden bir evlilikleri var.Hic aralarında sorun yok...(Dısardan biz öyle görüyoruz yada)
Kuzenim bize geldi bugun eşinden rahatsız oldugu durumu anlattı cok sasırdım.
Eşi agzını sapırdatarak yemek yemeye baslamış(şimdiki iş yerine girdikten sonra baslamış)
en önemliside eşi gaz kacırıyormuş sürekli.En son kuzenin eline o.....
Sen ne pis,ne saygısız bir adam oldun.Eskiden böyle degildin demiş.
Eşide sen gece uyurken o...kokuyor ben birşey diyor muyum demiş.....
Kızlar bu kadar sacma bir muhabbet olur mu hic???
Bu kız şimdi ne yapsın?Ne cevap versin bilemedik biz...Fikirlerinizi yazar mısınız???
işaretlediğim yerden ne anlıyosunuz gaza odaklandık burayı kaçırdık adam sağlık sorunu ya da diş tedavisi gereği şapırdatmıyo yeni başlamış yeni iş yerine girdikten sonra yani huy edinmiş, hoş mu bu
Muhtemelen gıcıklığına yapıyor. Hani vardır ya böyle tipler; karşı tarafın iğrendiğini bildiği icin bilerek yapar :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?