Gaz kacırma...Sapırdatma.

gaz çıkarmak normal ewet ama eline yapılması iğrenç bi durum..

ha insandan bi anda kaçabilir ama sürekli sürekli inadına yapar gibi olursaa o kötü işte..

ağzını şapırdatan adamı da sewmem, yemek yerken konuşup ağzından tükürük çıkaran adamı da sewmem, ağzı kokanı da sewmem, burun karıştıranıda.....

insan biraz dikkat etmeli bence bunu alışkabnlık haline getirmemeli... başlarda normal yapar nolcak deriz ama sonra çekilmez olur.....

warsa da bi sorunu dr.a gitsin...

osursun adam ne olcak ayol.. bu mu yani şimdi sorun.. eşler arasında olur öyle şeyler

:)) evet yaa 11 yıllık evliliğim de bana çok normal gelmiştir kocacığımın o... adam zaten gazlı tutsunda içinde dert mi olsun.Allahtan kokmuyor bizimkisi :))))

aynen arkadaşa katılıyorum bızım evlılıgımızde de öyle seyler hıc olmadı ama uyurken olduysa tabıkı bılemeyız. gaz ıhtıyacı olan hemen kalkıp tuvalete gıdıyor. şaş kaza duyuyorsakta sorun degıl zaten. ama bılerek sureklı yapmak bıraz enteresan tabıkı . tama ne kadar esımızı seversek sevelım. sonucta karsısına gecıp sürekli o...ran bı kadın ıstemezdı heralde o yuzden erkeklerde bıraz da olsa dıkkat etmelı dıye dusunuyorum. tabı bu benım nacizane kendi fikrim .

Ha özellikle onun yanına gidip eline yapıyorsa onu bilemem:44:

Ay bu yoruma cok guldum yaaaa

Napalim evlendik herseyi paylasiyoruz bazi seyleri baska insanlarda igrenirsin belki ama hanimin yada kocan olunca igrenmiyorsun ben en azindan oyleyim

arkadaşa aynennnnnn katılıyorum

yuh diyorum.

gaz çıkarmak tabi ki doğal. fakat evin içinde ulu orta gaz çıkarmakta ne demek. ne yani evlendik diye evinde ohhhh rahat anlamına gelmez ki. o zaman burnumuzu da karıştıralım karşılıklı karı koca...

15 senelik evliyim ben bunu yapmadım. gayette dikkat ettim. böyle şeyler evlilikte kadın erkek çekimini ortadan kaldırır.

ama hastalık olur, vs. olur istemeden kaçar onuda özür dilersin. her zaman olan şey değildir.

benim 8 yaşındaki kızım bile gazını çıkaracakken tuvalete gidiyorsa. bir zahmet kim olursa olsun oda kalksın gitsin tuvalette gaz çıkarsın her şeyin bir adabı var.

ağız şapırdatmaya gelince. ayıp ya evlilik demek, saldım çayıra mevlam kayıra değildir. azıcık dikkat, azıcık özen. ben bugune kadar yapmadım.

aynen sen acık yazdıgın için bir sen yapıyon gibi görünüyor ahahah deli ya

konu sahibi onların başka sebebi vardır bu sebepten mümkün değil yani

yuhhh şoktayım gerçekten gerçekse

Gercekse ne demek canım?Cok aptal ve sacma bir nedenden bosanıyorlar.Bugun aradım kızım bu kadar mevzudan evlilik mi biter.Oturun siniriniz gecsin konuşun.Abla biz avukatın yanındayız.Konuşcak bişey yok diye cevap...
Dünde dedim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

Evet evet tam olarak bu.Hatta bunlar aynı kaptan yemek de yerler.Pislikte yaşayıp giderler beraber.Güzel tespit.

bu sebepten boşanılır mı diye bişey yok kimisi düz mantık bakar olaya osurma der güler geçer kimisi de bunu saygısızlık kılıfına sokar çekemez yani, biz burda ne kadınlar okuduk daha geçen vardı bi konu kadın 2 kez aynı kadınla aldatılmış hatta kadın çocuk aldırmış hala umudum var diyo al işte bu bana göre boşanma sebebinin dik alası ama kadın umut ediyorum diyo ne yapıcaz, burda olay gazdan öte karşılıklı saygı sevgi eksikliği ve iletişimsizlik resmin bütününe bakınca o çıkıyo

böyle konudan boşanmamı olurya
walla 3,5 yıllık birlikteliğimz var nişanlımla.yanımda gazda çıkarır hiç rahatsız olmam,sonuçta insanlık hali yani.agız şapırdatmaya gelince tatlı dille uyarırsın sonuçta o düzeltilebilir bişey ama diğeri öyle bişey değilki.ne kadar tutabilirki insan!
bence o çiftin sorunları başka.biri ancak diğerini sevmezse böyle şeyler insanın gözüne batar yoksa aşık olduğum adam gaz çıkarıyor diye asla vazgeçemem

Bazı yorumlar midemi bulandırdı resmen yaa.. evin içinde gaz çıkarmak görgüsüzlüğün, saygısızlığın dik alası... çocuklarınıza ögretin bari bunun gülünecek, komik birşey olmadığını...

Komik ama bu yuzden bosaniyorlarsa zaten durmasinlar

Ne kadar mesafeli bi evlilikleri varmış, bi o....ruk aralarında laf olmuş.
Yok anlamadığım kocasının o..ruk muhabbetini insan nasıl gelirde bi başkasına anlatır yani

Kızlar tekrar aradım kuzeni halamıda aradım,onunda haberi var.
Kuzenin dedigi abla bitti saygı diye birsey yok bu adamda.Karsılıklı yemek yerken bile yapıyor.Ne yaptın diyorum.Kaza kaza diyor bana.Daha cok sey var.Ben istemiyorum oda istemiyor bitti dedi.
........
İşin içi cok farklıymış onu anladım.Yemek yerkende olmaz ki!!!!!!!

Görgüsüzlüğün,nahoşluğun,pisliğin geldiği son nokta.İsterse 15 yıllık birlikteliğim olsun,şak diye soğur,noktalarım.Eşime önce saygı duymalıyım.O zaman tuvaleti de kullanmayın,yatak odasının ortası iyi bir alternatif olabilir.Çok doğal bir çift olup Şirinler'i görebilirsiniz belki...LEŞŞŞŞ

Ne karsılıklı saygı ne de sevgi yok herhalde....
Dısardan gördügümüz çiftle içerden gördügümiz cok farklı.

Dalga gecen arkadaslar konunun
dalga gecilip,eglenilecek bir tarafı mı var?Herkesin sorunu farklı.Bunlarınkide bu.Yorumlarınıza saygı duyuyorum ama biraz dikkat hanımlar....

davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler, ben bekarken üst kat komşumuz genç bir çiftti her kavgalarını duyardık ne küfürler ne hakaretler ne çığlıklar aklın şaşar, ama dışarda bi gör sanki yürümüyolar uçuyolar el ele göz göze hatta dudak dudağa ama biz her gün o bangırtıyı çekerdik kimi insanlarda böyle kan kusar kızılcık şerbeti içtim der

işaretlediğim yerden ne anlıyosunuz gaza odaklandık burayı kaçırdık adam sağlık sorunu ya da diş tedavisi gereği şapırdatmıyo yeni başlamış yeni iş yerine girdikten sonra yani huy edinmiş, hoş mu bu

Muhtemelen gıcıklığına yapıyor. Hani vardır ya böyle tipler; karşı tarafın iğrendiğini bildiği icin bilerek yapar :S

Muhtemelen gıcıklığına yapıyor. Hani vardır ya böyle tipler; karşı tarafın iğrendiğini bildiği icin bilerek yapar :S

aynen öyle, bu yüzden boşanılır mı demek yanlış tamda bu sebepten, adam karısının gıcıklığına iş yapıyo bugün gaz olur ağız şipirtisi olur yarın başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…