işaretlediğim yerden ne anlıyosunuz gaza odaklandık burayı kaçırdık adam sağlık sorunu ya da diş tedavisi gereği şapırdatmıyo yeni başlamış yeni iş yerine girdikten sonra yani huy edinmiş, hoş mu bu
davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler, ben bekarken üst kat komşumuz genç bir çiftti her kavgalarını duyardık ne küfürler ne hakaretler ne çığlıklar aklın şaşar, ama dışarda bi gör sanki yürümüyolar uçuyolar el ele göz göze hatta dudak dudağa ama biz her gün o bangırtıyı çekerdik kimi insanlarda böyle kan kusar kızılcık şerbeti içtim der
Evin içindeki bu sıkıntıyı eşinin, size ve başkalarına anlatması
ve sizin bu konuyu buraya açıp bizim de burda bu konuyu okuyup,
fikir beyan etmemiz ne garip :44:
Garip olan ne?Konu mu?Benim konu acmam mı?
Dün aksam bana anlatıldıgındada ne tepki verecegimi ne diyecegimi bilemedim.2 kişinin yasadıgı ilişkiye ve özel bir duruma ne denebilir ki zaten.
Burdan gittiler 2 saat sonra biz bosanıyoruz.Soka girdim.
Evin içindeki bu sıkıntıyı eşinin, size ve başkalarına anlatması
ve sizin bu konuyu buraya açıp bizim de burda bu konuyu okuyup,
fikir beyan etmemiz ne garip :44:
Garip olan ne?Konu mu?Benim konu acmam mı?
Dün aksam bana anlatıldıgındada ne tepki verecegimi ne diyecegimi bilemedim.2 kişinin yasadıgı ilişkiye ve özel bir duruma ne denebilir ki zaten.
Burdan gittiler 2 saat sonra biz bosanıyoruz.Soka girdim.
kişiselleştirmeyin bence.
benim konuyu açmam mı saçma gibi bir soru kadar saçma bir soru da olamaz.
sizi tanımıyorum ki zaten,sadece konu özel bir durum,bunu eşinin başkalarına anlatıp yardım istemesi
de saçma,burda bu konunun açılıp yorum yapılması da,hatta başka sorun yoksa sırf bunun için boşanmakta saçma.
eşinin böyle bir sıkıntısı varsa,doktora gidilir,bizler ya da siz nasıl yardım edebilirsiniz ki eşine?
yemek yerkendemii.oyyyyyyKızlar tekrar aradım kuzeni halamıda aradım,onunda haberi var.
Kuzenin dedigi abla bitti saygı diye birsey yok bu adamda.Karsılıklı yemek yerken bile yapıyor.Ne yaptın diyorum.Kaza kaza diyor bana.Daha cok sey var.Ben istemiyorum oda istemiyor bitti dedi.
........
İşin içi cok farklıymış onu anladım.Yemek yerkende olmaz ki!!!!!!!
Belki bana kızacaksınız ama adam evinde de rahat rahat gaz çıkaramıyorsa o hayatın ne anlamı var
Kocamın gazına da kurban olurum şapırtısına da
Cevap vermek istiyorsa rahatsız olduğunu düzgün bir şekilde anlatsın. Adam inadına gaz çıkartacak değildir.
dediğm gibi konu bana okadar saçma geldi ki,sadece okuyup aman deyip geçemedim,
konuya yorum yazma gereği duydum.
yazmışsınız "Sizlerin her beyinden,her sehirden,her kesimden,....cok farklı görüşleri olan bayanlardan görüş yorum istedim." diye,
benim görüşümde budur.İnşallah sırf bu nedenden dolayı boşanmıyorlardır :44:
Kızlar tekrar aradım kuzeni halamıda aradım,onunda haberi var.
Kuzenin dedigi abla bitti saygı diye birsey yok bu adamda.Karsılıklı yemek yerken bile yapıyor.Ne yaptın diyorum.Kaza kaza diyor bana.Daha cok sey var.Ben istemiyorum oda istemiyor bitti dedi.
........
İşin içi cok farklıymış onu anladım.Yemek yerkende olmaz ki!!!!!!!
Tweety osturuk ne
Bosanıyorlar tamda bu konudan.Avukatta anlaşmalı bosanma protokolünü imzalamışlar.Akrabalardan duyan herkes cok saskın!!Konu ne kadar sacma gelsede biraz igrenc bir durum.Hayırlısı olsun ikisi adına.Sonucta bu onların kararı.Evlenmeyi istedikleri gibi bosanma tercihleride ikisinin!!!!
Tweety osturuk ne
Ben osturuk diyorum ossurukmu olacakti
O...... Dan iyidir osturuk..
Osturuk candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?