Gaz kacırma...Sapırdatma.

Dogru söylüyorsun davulun sesi bize dısardan farklı geliyor.2 kişinin aynı evde ne yasadıgını,konuştugunu biz bilemeyiz.Dün gece düşündüm neden midir?Eşim yanımda uyuyor.Aynı evde sürekli yapıp dolassa ben bu adamı sever miyim diye???Severdim belki ama tiksinirdim.Sürekli hale getirdiyse ve rahatsız oldugumu bildigi halde yapsa delirirdim herhalde....Konunun basındada söyledim.İlk dısarı cıktıgımızda 1 kere eşim agzını sapırdattı...oooo ne söylenmiştim.Meger adam diş tedavisi götüyormuş.Beraber dişçiye gitmiştik....
Bu kuzenin eşide son iş yerinden sonra rahatlık gelmiş adama ekmegi dün aksam bütün atcaktı nerdeyse.Hayırlısı olsun demekten baska diyebilecek birşeyimde yok.

Evin içindeki bu sıkıntıyı eşinin, size ve başkalarına anlatması
ve sizin bu konuyu buraya açıp bizim de burda bu konuyu okuyup,
fikir beyan etmemiz ne garip :44:

esler arasında saygı bitince sevgide bitiyor bana gore kuzeninizin durumu bundan ibaret.. ben evli degilim ama sapırtmaya asla tahammul edemem benim ona yapmadıgım seyleri esimin bana yapmasını istemem.

Garip olan ne?Konu mu?Benim konu acmam mı?
Dün aksam bana anlatıldıgındada ne tepki verecegimi ne diyecegimi bilemedim.2 kişinin yasadıgı ilişkiye ve özel bir duruma ne denebilir ki zaten.
Burdan gittiler 2 saat sonra biz bosanıyoruz.Soka girdim.

Sevgili mune konuyu kapatabilirsiniz?Konuya yorum yapılcak bir durum kalmadı...

kişiselleştirmeyin bence.
benim konuyu açmam mı saçma gibi bir soru kadar saçma bir soru da olamaz.
sizi tanımıyorum ki zaten,sadece konu özel bir durum,bunu eşinin başkalarına anlatıp yardım istemesi
de saçma,burda bu konunun açılıp yorum yapılması da,hatta başka sorun yoksa sırf bunun için boşanmakta saçma.
eşinin böyle bir sıkıntısı varsa,doktora gidilir,bizler ya da siz nasıl yardım edebilirsiniz ki eşine?

Savunması bana tuhaf gelen ve ele o...bana cok cok cok sacma geldi.Siz beni tanımıyorsunuz,bende sizi cok dogru.Konuyu okuyup konunun buraya acılması derseniz hanımefendi bende size benim konu acmam mı sacma diye sorarım....Hem size sacma geldiyse okur amannn der gecersiniz!!!
Şu konuda size katılıyorum biz yada yorum yapan sizler hiçbirsey yapamayız.2 kişi yasanan hayata biz ne kadar müdahale edebiliriz???Hastalık degil.Birbirine saygı eksiksikligi.
Ben cok sasırdıgım için verilen savunmayı ve yapılan harekete....Sizlerin her beyinden,her sehirden,her kesimden,....cok farklı görüşleri olan bayanlardan görüş yorum istedim.
Yorumları okuduysanız kimi dalga gecti,kimi yorumunu yapmış,kimi gülmüş gecmiş......Yani herkesin düşüncesi farklı.Farklı bakış acıları,insanı baska perspektife bakmayı saglar.Ben böyle bir durum hiç yasamadım evliligimde onu anlayamam.Ama yasayanlar bu konuda yardımcı olabilirdi......

yemek yerkendemii.oyyyyyy

dediğm gibi konu bana okadar saçma geldi ki,sadece okuyup aman deyip geçemedim,
konuya yorum yazma gereği duydum.

yazmışsınız "Sizlerin her beyinden,her sehirden,her kesimden,....cok farklı görüşleri olan bayanlardan görüş yorum istedim." diye,
benim görüşümde budur.İnşallah sırf bu nedenden dolayı boşanmıyorlardır :44:

Ay çok güldürdün beni valla Ama doğru diyosun.Mantık bu olmalı valla.Sonuçta hepimiz prens ya da prenses değiliz.

adam hatasını biliyo tabi sen de şöylesin böylesin diyerek üste çıkıyo
saygısızlığı iyice ele almış

ama böyle adamlar çok ne yazık ki
benim çevrem de biri var adam sürekli şapı şupur yemek yiyo sinirden deliye dönüyorum birşey de denmiyo
ve sürekli burnuyla oynarken görüyorum insanların gördüğünün de farkında ve hiç umrunda değil

o yüzden bu işler görgü meselesi heralde
gaz çıkartması filan bana ters şeyler evlenince de insanın mahremi olmalı yani bu kadar da iğrençleşmeye gerek yok
bunu normal gören insanları da şaşkınlıkla karşıladım doğrusu
e böyle evliliklerde ne sevgi kalır ne saygı bence insan anca iğrenir soğur hayat arkadaşından

Son düzenleme:

Bosanıyorlar tamda bu konudan.Avukatta anlaşmalı bosanma protokolünü imzalamışlar.Akrabalardan duyan herkes cok saskın!!Konu ne kadar sacma gelsede biraz igrenc bir durum.Hayırlısı olsun ikisi adına.Sonucta bu onların kararı.Evlenmeyi istedikleri gibi bosanma tercihleride ikisinin!!!!

Rahat olsun dedikte bu kadarda degil,
Yemektede yapilmazki hadi esler rahat dedikte nimete saygisi olur insanin..
Konussalar kendine ceki duzen verse olmuyormu,gerci sanki bahane olmus onlara bu durum..

yorum yaparken boşanacaklarını okumamıştım ama bence hiçte saçma bir sebep değil
insan anında soğur bu durumda eşinden
adam kendini düzeltmiyosa kadın ömür boyu sinir olarak mı yaşayacak evde
yol yakınken ayrılsa daha iyi

yukarıda yazdığım gibi benim çevremde de böyle bi insan vardı kimseyi takmadan iğrençliklerine devam ediyodu
utanması olsa saygısı olsa zaten böyle şeyler yapmazlar
o yüzden düzelmek te istemiyolar

elbetteki boşanmak kendi tercihleri!!!!!!:)
o işi yapmak özellikle yemek yerken elbette iğrenç ama
benim demek istediğim bununda mutlaka bir çaresi vardır.
burda görüyoruz okadar eşi dövüyor,aldatıyor ama yine de boşanamıyor.
keşke onlar boşanabilse..
sırf bu sebep ilginç gerçekten
boşanmakta çocuk oyuncağına döndü artık.

Son düzenleme:
yemin ederim gülmekten gözümden yaş geldi.hiç bu kadar gülmemiştim.konu çok komik hele yorumlar ondan daha fazla komik süpersiniz ya..şu eline gaz çıkarma muhabbeti sevişme sırasında oldu sanırım ben öyle anladım açıklamandan.bak orası fena işte tam o işi yaparkende olmazki canım :)))))))))))) ama erkeklerin hepsi böyle.yeni tanıştıkları bayanın yanında öksürmeye çekinirler ewlenip alışkanlık ve rahatlık başlayınca gaz da çıkarır geğirirlerde.napcan yani adamın orasını burasını tıkıcak değilsin ya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…