Biberon değil de kaşık kullansan belki daha faydalı olabilir? Yani bana hastaneden tavsiye edilen kursak kaşıkları silikon.. Öyle yediriyorum bir de bugün hipp mamaya geçtim daha az gaz yapıyor diyorlar bakalım.. Gaz ilacı aldınız mı doktordan? BioGaia kullanıyoruz biz.. Doktorunuza danışın bence iyi geldi gaza ilaç..
Süt arttırmak için aynı anda birçok şey yaptım hangisi fayda sağladı bilmiyorum. Kadın doğumcu Galactago bitkisel ilaç verdi, suya damlatıyorum günde 3 kere.. Lactamil 8li karışık çay (günde 1 kere içiyorum çok rahatlatıyor, içinde rezene ısırgan anason kuşburnu vs var).. Humana Still çay günde 3-4 bardak öneriliyor.. Ben tadını çok sevmedim günde 1-2 bardak içiyorum... Günde 3 lt su mutlaka içiyorum.. Çayların yanında da atıştırmalık hurma ve kuru incir tüketiyorum. Aklıma gelirse de keçi boynuzu özü var hamilelikte almıştım ondan 1 kaşık içiyorum.. Gaz için rezene önerdiler diye de liptonun naneli rezenesini aldım, demlemeye vaktim falan olamıyor, sallama çay da olsa iyi geliyor, benim gazımı çıkarttığı kesin bebişi bilmiyorum
bunların hangisi sütü arttırdı bilmiyorum ama 3-4 saat emmese taş gibi oluyor.. ya sütüm yaramıyor da aç kalıyor, ya da çekmeye yoruluyor bilmiyorum.. ama sütüm var orası kesin
yine de mamasız uyuyamadık bu gece