Bebek Beslenmesi Gaz Problemi İçin Emziren Anne Ne Yememeli?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Rezene çayını tavsiye ederim, hem gaz giderici hem süt yapıyor. Biraz daha sabredin, kasları güçlenip kendisi atmayı başarınca biraz daha rahatlıyorsun bir de ayaklarını sırtını hep sıcak tut.

Doktora danismadim canim. 7 çocuk ve 4 torun sahibi anneme güvenerek verdim limon kimyon :) bide sıcak banyo yaptı rahatladı biraz. Şimdi uyuyor. Bakalım gece nasıl olacak.
eheh tecrübeyle sabit diyorsun :) ben yine de kendim içeyim çok daha fena olursa denerim şimdilik iyiyiz :) biz de bugün banyodan sonra rahatladık :) bari bu gece güzel geçse :)

Rezene çayını tavsiye ederim, hem gaz giderici hem süt yapıyor. Biraz daha sabredin, kasları güçlenip kendisi atmayı başarınca biraz daha rahatlıyorsun bir de ayaklarını sırtını hep sıcak tut.
rezeneyi severek içiyorum beni çok rahatlatıyor umarım minnak tospamı da rahatlatıyordur.. sütü arttırma konusunda çok şey kullanıyorum hangisi fayda etti bilmiyorum da baya fayda sağladım :) inşallah şu sürekli emme isteğinden kurtulurum.. ağrı ya da sancı neyse geldiğinde aç bir kurda dönüşüyor acıkınca kafası memeye gidiyor

Benim oğlumda 16günlük ve çok fazla sancı çekiyor bebişim. Bende sütümle doymadığını düşündüğüm için gece mama veriyorum 40 cc filan. Bazende sütümü sağıp veriyorum. Dr brownun gaz önleyici biberonundan bahsetmişler bi yerde hemen sipariş ettim. Her yolu deniyorum ne yapayım yeterki oğlum sancı çekmesin. Bu arada sütünü nasıl arttırdın paylaşır mısın Can'ım

Biberon değil de kaşık kullansan belki daha faydalı olabilir? Yani bana hastaneden tavsiye edilen kursak kaşıkları silikon.. Öyle yediriyorum bir de bugün hipp mamaya geçtim daha az gaz yapıyor diyorlar bakalım.. Gaz ilacı aldınız mı doktordan? BioGaia kullanıyoruz biz.. Doktorunuza danışın bence iyi geldi gaza ilaç..
Süt arttırmak için aynı anda birçok şey yaptım hangisi fayda sağladı bilmiyorum. Kadın doğumcu Galactago bitkisel ilaç verdi, suya damlatıyorum günde 3 kere.. Lactamil 8li karışık çay (günde 1 kere içiyorum çok rahatlatıyor, içinde rezene ısırgan anason kuşburnu vs var).. Humana Still çay günde 3-4 bardak öneriliyor.. Ben tadını çok sevmedim günde 1-2 bardak içiyorum... Günde 3 lt su mutlaka içiyorum.. Çayların yanında da atıştırmalık hurma ve kuru incir tüketiyorum. Aklıma gelirse de keçi boynuzu özü var hamilelikte almıştım ondan 1 kaşık içiyorum.. Gaz için rezene önerdiler diye de liptonun naneli rezenesini aldım, demlemeye vaktim falan olamıyor, sallama çay da olsa iyi geliyor, benim gazımı çıkarttığı kesin bebişi bilmiyorum bunların hangisi sütü arttırdı bilmiyorum ama 3-4 saat emmese taş gibi oluyor.. ya sütüm yaramıyor da aç kalıyor, ya da çekmeye yoruluyor bilmiyorum.. ama sütüm var orası kesin yine de mamasız uyuyamadık bu gece

Sütün varda ziyan etme bence sağ mama yerine kendi sütünü ver. Bak okadar şey yapmışsın artırmak için boşa gitmesin Can'ım. Bugün doktor verdi bişeyler sanırım bahsettiğiniz şey Ama bi evine arkadaşımda bir aylık olmadan Bebek kullanmayın bişey diyo ne yapayım bilemedim

bize 15 günlükken başlattı doktor ilaçları.. doktorun ne diyorsa o canım.. ememediğinde sağıyorum kendimi rahatlatmak için açıkçası, sağdığım sütü bir kez yedirdim.. kaşıkla yedirdiğim için oraya buraya dökülüyor yarısından çoğu, sütüme acıyorum böyle iyi şimdilik :)

Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz.
son 1 haftaya kadar 2-3 saatte bir mutlaka uyandırdım.. şimdi biraz daha esnettim keyifsizse biraz daha uyumasına müsade ediyorum.. 4-6 saat arası.. ama kıyamadığımdan doğru olduğundan değil.. doğrusu 2-3 saatte bir uyandırmak.. gazı olduğundan çok rahatsız olduğunda dinlensin istiyorum zannımca..

Bende son 1 haftadır 4 yada 5 saat boyunca emzirmedigim oluyor. Bende senin gibi düşünüyorum. Genelde gazından yatamiyor. Yattığı zamanda uykusunu bölmek istemiyorum. 1 aylık olcak yarın inşallah. Aşıya gidecez sabah. Off Allahım.

aynı zamandayız demek ki :) biz de yarın aşıya gidicez :)

Doğum yaptıktan 3 gün sonra unutup nohut yemiştim. Ama hiç etki bile etmedi. Hala da öyle seçerek yemiyorum deneyerek neyin gaz yaptığını buldum. Sadece süt yaramıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…