Gazi üniversitesi Özgün Kılıç?

Evet ya maalesef estetik yaptırmak çok pahalı Sabah 8 i bekleyelim bakalım, belki daha uygun bir fiyattır.

Bu arada tekrar merhaba. Ben ayın on yedisine randevu almayı başarabildim :) Sizde durumlar nasıl?

Canım ben de özgün beyle görüştüm.Bana pek güven vermedi açıkçası çok güzel açıkladı ama internette falan hiçbir yorum falan göremedim o yüzden olmadım.Ama bi hanımefendi vardı Özgün beye ameliyat olmuştu memnundu.

Evet ya ben de ameliyat için gün aldım ama olmayacağım. Gerçekten kendisi çok iyi bir insan ama.. Pek şansa bırakmamak gerekiyor, emin olmak lazım.

Ben oldum çok memnunum bugün 19. günüm her geçen gün burnum daha güzel görünüyor ailem ve çevrem iyi ki olmuşsun çok güzelleştin diyorlar hala çok şiş olmasına rağmen.. süreç de çok kolaydı hiç ağrı/sızı çekmedim. Hatta ameliyattan sonraki süreçte ailemden birisi covide yakalandı ve covid şüphem olmasına rağmen Özgün bey burnumdaki atel, dikiş ve tamponlarımı aldı, çok yardımcı oldu bana

Evet ben oldum 1 hafta sonra alçı ve tamponlar alınacak çok ilgili bir doktor sonucu paylaşacağım sizlerle
Çok geçmiş olsun. Sonucu paylaşırsanız çok sevinirim. .Çünkü bende henüz ameliyatı iptal etmedim. Temmuz başında arayacaklar.

Bende özgün hocaya geçen hafta ameliyat oldum hoca çok ilgili ben çok kararsızken gıttim ama ikna oldum aklınızdaki her şeyi sorabilirsiniz şuan durumum iyi morluk ve şişlik oluştu fakat ağrım olmadı hiç tavsiye ederim arkadaşlar

Geçmiş olsun. Özelden fotoğraf atabilir misiniz

İstediğiniz gibi mi oldu ? ikna etti mi sizi ?

Melih bey guzel isler cikartiyor ama cok kavisli degil mi ya burunlar .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…