- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 28
- 24
- Konu Sahibi burunburun
-
Evet ya maalesef estetik yaptırmak çok pahalıMert Çalış bende düşünmüştüm ama fiyatları diğer doktorlara göre doçent olduğu için pahalı diye duydum 8000 civarıymış sanırım. Yani aslında estetik için elbette pahalı bir rakam değil ama onun yerine başka doktorlara daha uygun fiyatlara olmaya karar verdim. Bende yarın Melih Bey için saat 8de telefondayım inşallah alırız. :)
teeşekkür ederim :)Sanırım üniversite hastaneleri için hep böyle telefonla alınıyor.
Rica ederim :)teeşekkür ederim :)
Bu arada tekrar merhaba. Ben ayın on yedisine randevu almayı başarabildim :) Sizde durumlar nasıl?Mert Çalış bende düşünmüştüm ama fiyatları diğer doktorlara göre doçent olduğu için pahalı diye duydum 8000 civarıymış sanırım. Yani aslında estetik için elbette pahalı bir rakam değil ama onun yerine başka doktorlara daha uygun fiyatlara olmaya karar verdim. Bende yarın Melih Bey için saat 8de telefondayım inşallah alırız. :)
Merhaba, hangi numarayı aradınız bana özelden atar mısınız? Ben aradım dolmuştur diyor bu kadar çabuk mu dolar yahuBu arada tekrar merhaba. Ben ayın on yedisine randevu almayı başarabildim :) Sizde durumlar nasıl?
Evet ya ben de ameliyat için gün aldım ama olmayacağım. Gerçekten kendisi çok iyi bir insan ama.. Pek şansa bırakmamak gerekiyor, emin olmak lazım.Canım ben de özgün beyle görüştüm.Bana pek güven vermedi açıkçası çok güzel açıkladı ama internette falan hiçbir yorum falan göremedim o yüzden olmadım.Ama bi hanımefendi vardı Özgün beye ameliyat olmuştu memnundu.
Ben oldum çok memnunum bugün 19. günüm her geçen gün burnum daha güzel görünüyor ailem ve çevrem iyi ki olmuşsun çok güzelleştin diyorlar hala çok şiş olmasına rağmen.. süreç de çok kolaydı hiç ağrı/sızı çekmedim. Hatta ameliyattan sonraki süreçte ailemden birisi covide yakalandı ve covid şüphem olmasına rağmen Özgün bey burnumdaki atel, dikiş ve tamponlarımı aldı, çok yardımcı oldu banaCanım ben de özgün beyle görüştüm.Bana pek güven vermedi açıkçası çok güzel açıkladı ama internette falan hiçbir yorum falan göremedim o yüzden olmadım.Ama bi hanımefendi vardı Özgün beye ameliyat olmuştu memnundu.
Çok geçmiş olsun. Sonucu paylaşırsanız çok sevinirim. .Çünkü bende henüz ameliyatı iptal etmedim. Temmuz başında arayacaklar.Evet ben oldum 1 hafta sonra alçı ve tamponlar alınacak çok ilgili bir doktor sonucu paylaşacağım sizlerle
memnun kaldınız mı ?Evet ben oldum 1 hafta sonra alçı ve tamponlar alınacak çok ilgili bir doktor sonucu paylaşacağım sizlerle
Geçmiş olsun. Özelden fotoğraf atabilir misinizBende özgün hocaya geçen hafta ameliyat oldum hoca çok ilgili ben çok kararsızken gıttim ama ikna oldum aklınızdaki her şeyi sorabilirsiniz şuan durumum iyi morluk ve şişlik oluştu fakat ağrım olmadı hiç tavsiye ederim arkadaşlar
Şuan ateli tamponu çıkarmadık daha sonra atabilirimGeçmiş olsun. Özelden fotoğraf atabilir misiniz
Teşekkür ederim umarım istediğiniz gibi bir burun olmuşturŞuan ateli tamponu çıkarmadık daha sonra atabilirim
özgün beye ne kadara ameliyat oldunuzŞuan ateli tamponu çıkarmadık daha sonra atabilirim
İstediğiniz gibi mi oldu ? ikna etti mi sizi ?Bende özgün hocaya geçen hafta ameliyat oldum hoca çok ilgili ben çok kararsızken gıttim ama ikna oldum aklınızdaki her şeyi sorabilirsiniz şuan durumum iyi morluk ve şişlik oluştu fakat ağrım olmadı hiç tavsiye ederim arkadaşlar
Ozelden foto atmaniz mummin mu soyadi ne ozgun beyin?EVet ben gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?