Gazi üniversitesi Özgün Kılıç?

Lütfen cevap verir misiniz ben gittik görüştüm her şeyi tamamladık ama sonra vazgeçtim. Pek bilgi verilmedi gibi hissettim. Yani sonuçtan korktum. Nasıl oldu burnunuz

Doktor belli mi birde nasıl aldın randevuyu
Telefonla hacettepe randevu sistemini aradım uzman doktor randevusu biraz daha zor ama asistana aldığım için hemen buldum görüştüm bugün fakat görüştüğüm doktor ameliyatı yapacak kişi değil burnumun fotoğraflarını çekti ozan bey arayacak sizi dedi çıktım bende artık aradıktan sonra araştırırım doktoru aslında bu cuma ameliyata alabiliriz dedi ama korktum hazır değilim hem de sınavlarım var zaten yok dedim

Kızlar Günaydın bende Gazi de doktor arayışındayım ben burun ve meme küçültme ameliyatını aynı anda olmak istiyorum acaba mümkün olur mu ki hiç duydunuz mu böyle iki ameliyatı da aynı anda olan :)

Özgün beyin numarasi varsa özelden atabilirmisiniz bende kendisinde burun ameliyati oldum yillik kontrole gittim fakat orda yokmus kendisiyle gorusmemi soylediler fakat numarasi yok yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…