- Konu Sahibi burunburun
-
Sizde mi Gazi hastanesi düşünüyorsunuz ?Nasıl oldu memnun musunuz
Peki ne zaman olacaksınız ?Evet ben görüştum zaten
Merhaba görüşmenizde ücret bilgisi verdiyse paylaşabilir misiniz bide şansa mı özgün bey çıkıyor yoksa kendimiz seçebiliyo muyuz yardımcı olursanız çok sevinirimBana gün vermişti sonra düğün olacağı için olamadim şimdi tekrar alicam
Özgün hoca ay sonuna kasar orada daha sonra nereye gideceği belli değil maalesefMerhaba görüşmenizde ücret bilgisi verdiyse paylaşabilir misiniz bide şansa mı özgün bey çıkıyor yoksa kendimiz seçebiliyo muyuz yardımcı olursanız çok sevinirim
Hangi doktoru istesem gidiyorÖzgün hoca ay sonuna kasar orada daha sonra nereye gideceği belli değil maalesef
Artık ben caz geçtim son bi şansımı şehir hastanesinden ve Gülhane hastanesinde deneyeceğimHangi doktoru istesem gidiyor
Ben de yarın hacettepeden asistan randevusu aldım ama ordan da bişey çıkacağını sanmıyorum çok yoğun devlet ve üniversite hastaneleriArtık ben caz geçtim son bi şansımı şehir hastanesinden ve Gülhane hastanesinde deneyeceğim
Doktor belli mi birde nasıl aldın randevuyuBen de yarın hacettepeden asistan randevusu aldım ama ordan da bişey çıkacağını sanmıyorum çok yoğun devlet ve üniversite hastaneleri
Telefonla hacettepe randevu sistemini aradım uzman doktor randevusu biraz daha zor ama asistana aldığım için hemen buldum görüştüm bugün fakat görüştüğüm doktor ameliyatı yapacak kişi değil burnumun fotoğraflarını çekti ozan bey arayacak sizi dedi çıktım bende artık aradıktan sonra araştırırım doktoru aslında bu cuma ameliyata alabiliriz dedi ama korktum hazır değilim hem de sınavlarım var zaten yok dedimDoktor belli mi birde nasıl aldın randevuyu
Özgün beyin numarasi varsa özelden atabilirmisiniz bende kendisinde burun ameliyati oldum yillik kontrole gittim fakat orda yokmus kendisiyle gorusmemi soylediler fakat numarasi yok yardimci olursaniz sevinirimBen oldum çok memnunum bugün 19. günüm her geçen gün burnum daha güzel görünüyor ailem ve çevrem iyi ki olmuşsun çok güzelleştin diyorlar hala çok şiş olmasına rağmen.. süreç de çok kolaydı hiç ağrı/sızı çekmedim. Hatta ameliyattan sonraki süreçte ailemden birisi covide yakalandı ve covid şüphem olmasına rağmen Özgün bey burnumdaki atel, dikiş ve tamponlarımı aldı, çok yardımcı oldu bana
Özgün hocanın iletişim numarasi var mi acaba sizde bnd burun ameliyati olmustum simdi karnim icin gidicm gorusmem gerekliŞuan ateli tamponu çıkarmadık daha sonra atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?