- Konu Sahibi burunburun
-
Melih beye alabildiniz mi? Ne durumdasiniz merak.ettim :)Mert Çalış bende düşünmüştüm ama fiyatları diğer doktorlara göre doçent olduğu için pahalı diye duydum 8000 civarıymış sanırım. Yani aslında estetik için elbette pahalı bir rakam değil ama onun yerine başka doktorlara daha uygun fiyatlara olmaya karar verdim. Bende yarın Melih Bey için saat 8de telefondayım inşallah alırız. :)
Çok geçmiş olsun. Sonucu paylaşırsanız çok sevinirim. .Çünkü bende henüz ameliyatı iptal etmedim. Temmuz başında arayacaklar.
Olmadım, başka doktora olacağım :)Ameliyati oldunuz mu
Kimde karar verdiniz?Olmadım, başka doktora olacağım :)
Hacettepe'de Mert Çalış. En başından beri istediğim doktordu kendisi :)Kimde karar verdiniz?
Yaptigi burunlati gorme firsatiniz oldu mu baktm ben kendisine ama bulamadm bir sey.fiyatta fark ettimi 8bin civari dediler mert calisaHacettepe'de Mert Çalış. En başından beri istediğim doktordu kendisi :)
Evet gittim görüştüm, fiyatı yazanda benim galiba :) Aynı fiyat ama kişiden kişiye değişir fiyatlar. Benim için öyle dedi, gidip görüşmek lazım.Yaptigi burunlati gorme firsatiniz oldu mu baktm ben kendisine ama bulamadm bir sey.fiyatta fark ettimi 8bin civari dediler mert calisa
Tesekkur ederimmm ❣Evet gittim görüştüm, fiyatı yazanda benim galiba :) Aynı fiyat ama kişiden kişiye değişir fiyatlar. Benim için öyle dedi, gidip görüşmek lazım.
Özgün beyle tekrar görüştüm .Aklımdaki soruları sordum.Ameliyat günü aldım .Tesekkur ederimmm ❣
Merhaba, ben Özgün beye ameliyat olmadım.Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu ?
Pazartesi olacağım.Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu ?
Özgün beye oldunuz mu ameliyat nasil gecti, memnun kaldiniz mi?Pazartesi olacağım
Özgün beye oldunuz mu ameliyat nasil gecti, memnun kaldiniz mi?
rica etsem ozelden resmini atar misinizEvet oldum gayet iyidi memnunum
bana da atabilir misinizrica etsem ozelden resmini atar misiniz
Merhabalar bende olmayi dusunuyorum rica etsem özelden hoca hakkinda bilgi verip burnunuzun fotosunu atabilir misinz ?Ben oldum çok memnunum bugün 19. günüm her geçen gün burnum daha güzel görünüyor ailem ve çevrem iyi ki olmuşsun çok güzelleştin diyorlar hala çok şiş olmasına rağmen.. süreç de çok kolaydı hiç ağrı/sızı çekmedim. Hatta ameliyattan sonraki süreçte ailemden birisi covide yakalandı ve covid şüphem olmasına rağmen Özgün bey burnumdaki atel, dikiş ve tamponlarımı aldı, çok yardımcı oldu bana
Merhabalar hoca hakkinda bilgi verir misiniz? burnunuzun fotografini ozelden atmaniz mumkun mu acaba bende ameliyat olmayi dusunuyorum :)Evet ben oldum 1 hafta sonra alçı ve tamponlar alınacak çok ilgili bir doktor sonucu paylaşacağım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?